93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen öyle, eş meş durumlarına ben pek giremiyorum da 10 sene sonra bile yanımda olsun, sevgilim olsun istiyorum yani, ömür boyu değiştirmeyi istemediğim tek şey belki de o

ya imza çok da farketmiyor aslında.
biz de hala sanki sevgiliymişiz gibi davranıyoruz mesela

amiiin canım herkesle birlikte tüm gerçekten sewenlerle birlikte tek dilemem hiçbi zamannn

Ozamn şöyle diyip toparlayalım Allah tüm sevenleri sevdiklerinden ayırmasın,evlenmemş olanları bir yastıkta kocatsın,evlenenlerin evliliklerinede sevgi meyvesi ile taclandırsın amin

Ozamn şöyle diyip toparlayalım Allah tüm sevenleri sevdiklerinden ayırmasın,evlenmemş olanları bir yastıkta kocatsın,evlenenlerin evliliklerinede sevgi meyvesi ile taclandırsın amin

ewt arkadaşlar ece ve ecrinin sundugu dua tıpigine hoşgeldiniz sefalar getirdinizzzwee bi şarkıyla programı açıyoruz aramıza kmse gelip girmesiinnn ayırmasın mewlam biziii ömüürr boyuncaaaaateyy teyyy

Siz ender örneklerdensiniz o zaman, evli olan herkes çevremdeki evlilik flört dönemine benzemez diyip duruyor, artık neyi kast ediyorlarsa

Ya o kişilere baglı bnce :26: Evlenince tabiki bşyler değişicek ama önemli olan aradaki muhabbeti sevgiyi aşkı heycanı kaybetmemek kaybettirmemek gibime geliyo Yoksa sıradanlıga dönüşüyo evlilik

Siz ender örneklerdensiniz o zaman, evli olan herkes çevremdeki evlilik flört dönemine benzemez diyip duruyor, artık neyi kast ediyorlarsa

ona kalırsan ewlilik aşkı öldürür hiçbişi eskisi gbi kalmaz diyenlerde war amaa 50 yıldır birbirine aşkla bakanlarda war bence evlilik degişkendir yaa karaktere göre yaşam biçimine göre degişirallahım gönlümüze göre wersnnnnnn

ya imza çok da farketmiyor aslında.
biz de hala sanki sevgiliymişiz gibi davranıyoruz mesela

bncede ender çiftlerden birisiniz demekki

Ya o kişilere baglı bnce :26: Evlenince tabiki bşyler değişicek ama önemli olan aradaki muhabbeti sevgiyi aşkı heycanı kaybetmemek kaybettirmemek gibime geliyo Yoksa sıradanlıga dönüşüyo evlilik

İşte bende de biraz o korku var galiba, ya beceremezsek diye. Zamanla aşılabilecek bir düşünce bu tabi ki de ama bilmiyorum ya çok karışığım bu konuda. Hem adam sonsuza dek sarılıp da uyumaktan bıkmayacağım biri, hem de bunu yapabilmemin tek yolu olan evlilik fikrini reddediyorum. Kafam iyi sanırım

Bize göre en güzeliiii de, Aytaç ağzıma vurucak bir gün bunu söylerken ben
Eminim senin asker de aynı şekildedir

wala yüzüne sölemiorum artk önceden çok derdm çok ugraştı ikna etmek açıklamak içinnn güzelliklerini anlatmak içinn çok çaba sarfetti bnde artk sölemiyorum yüzüne sölesem döver wala beni bide üzmek istemiorm sevgilimiii

Sana bu konudaki fikrini değiştircek en iyi çözüm ne biliyo musun
Aytaç ın uzman çavuş olmasıııııııııııııııııııııı

o ddillde şimdi salaga baglayıp evlilikle uzmanlıgın ilgisi ne desemmm

Şöyle ki benim sevdicek uzman çavuş olarak askeriyede kalmak istiyor. Bunun doğu hizmeti var, doğu olmasa yine de uzak uzak şehirlerde görev yapma ihtimali var. Daha Ankara için izin alamadığım ailemden öyle uzak uzak şehirler için sevgili sıfatıyla izin almam zor. Eşi olup o nereye ben oraya yapmak zorunda kalıcam gibi ben
Durum bu yani canım

anladımm canımm ooo baya sıkıntı bnmki ordan bi fırtsa yüzüne dönüp bakmam dio o derece bıktı seninkide öle olur daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…