93/3 asker yolu bekleyenler

Kızçeler, tezkere tarihlerinizi yarın bir kontrol edin de, son durumlar üç aşağı beş yukarı belli olsun.
Ailenizin şafakçısı olarak, kk nın geç attırdığı şafaklara tepki mahiyetinde saat tam 00.00 ı gösterdiğinde kendi şafaklarımızı kendimiz attırıyoruz.
Yarın bir tablo ayarı çekicem ben bu duruma.
Bugün halledecektim de aslında 365 takvimi meselesi daha ağır bastı onunla uğraştım tüm akşam.

Vee ben yatıyorum artık yüksek müsadelerinizle.
Hepinize iyi geceler dilemekteyim Eyy büyük Huni Halkı

Topigimizin hunili avukatı
İyi geceler Çağlacım tatlı uykular

canım senin bu kurs nasıl bişi ücretli pc kursu mu pc nin herşeyini anlatıolar mı

Tabikide ücretli yani bu zamanda kimse kimseye ücretsiz kurs vermiyo ne yazıkki Yazılım ve veritabanı uzmanlıgı kursuna gidiyorum bi sürü konu var hangi birisini saysam bilemedim

ücreti ne kadar peki??ne kadar sürcek

7,5 ay fln sürüyo ücretide 4750tl cok içime batmştı ama en iyi öğrenebilcegim kurum orasıydı ve memnunum yani Korayda oraya gitti o Sistem ve Ağ uzmanlıgı kursunada gitti ve cok iyi şuan yazılımıda sistemide

Buna benzer bi kartta koray kantinden almş kendiside karalıyomş artk diyo gelince sna vericem bunu saklarsın diyo
Ama ben elle yaptm iki tane biri kalpli biri 460 dı daha bi güzel oldu renkli renkli

almıstır cok var bebegım bunlardan orda zaten bende dolu artık cope atıyorum bı tanesını karalıyorum heryerımden bu kartlardan cıkıyo

hahahahahahahahaha iyi geceler yavrummmmmmmmmmmmmmmmmm tatlı tatlı rüyalarrrr

almıstır cok var bebegım bunlardan orda zaten bende dolu artık cope atıyorum bı tanesını karalıyorum heryerımden bu kartlardan cıkıyo

Dogru ama bizimki normalde şafak saymaz hep bna sorar dünde para üstü yokmş diye kantinci demş şafak kartı veriyim oda tmm demş öyle almş yani

Dogru ama bizimki normalde şafak saymaz hep bna sorar dünde para üstü yokmş diye kantinci demş şafak kartı veriyim oda tmm demş öyle almş yani

heheheh bızımkıde oyle ya safakları bana soruyo hııc ay kactı ben kacırdım dıyo

heheheh bızımkıde oyle ya safakları bana soruyo hııc ay kactı ben kacırdım dıyo

Aynen bugün diyo o kartı karaliyim dedim işin içinden cıkamadm en son bıraktm diyo Dedim 289 a kadar karala gitsin aaa hadi ya okdr mı kalmş diyo

Aynen bugün diyo o kartı karaliyim dedim işin içinden cıkamadm en son bıraktm diyo Dedim 289 a kadar karala gitsin aaa hadi ya okdr mı kalmş diyo

hahahahha saygında kartı en son 400 lerde karalamıs oyle bırakmıstı naptı son bılmıyom ondada vardı

Onlar hemen sıkılıp bırakıyo biz her gün karalıyorz biz napalım dimi yani

haha aynen ya bız gecen gun sey konustuk ıste kızlar askere gıtseydı falan dıyom of of saygın dıyo hemen dıyo aynı kıyafet ama ay onunkı daha guzeeel dıye sey yaaprdın falan dıyo hahahaha yok makyaj malzemem yok o yok sacım bozuldu su kızın seyı daha guzel benımkı neden boyle dıye ayy dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…