93/3 asker yolu bekleyenler

hemde baya inceliyorlarmıs canım bende ondan kafam karısık kesin olcagı belli degil sans benimkinin sukur saglık sorunu yok oyle ciddi ama kesinlikle yapmak istesin yapar benimki kesinlikle tuttugunu koparır hic kuskum yok gecer hepsinden allahın izniyle ya ben hayallrine engel olup keske demek istemiyorm işte artık olursada sans kader nasip gidisata uyucagız simdi beni yoranda bu engel olmasammı acaba

Sağlık meselesinin tuttuğunu koparmakla bir ilgisi yok canım, benim engel teşkil edebilir dediğim kısmı o. Geçirdiği ameliyatlar belirleyici olabilir o açıdan diyorum. Sınav bu kasım mı şimdi yani

Şeker patlatttmaya devam ozaman stresimi öyle atıyorum valla bende oyunla bozdum kafayı

ahhaha aman cok yaptım onları yedım kafaları ya of of offffff bu arada elbıse aldım ya saygın gelıyo dye sevmedım hıc yaaaaa uf sımdı yenı bulcamm üf yaaa

Sağlık meselesinin tuttuğunu koparmakla bir ilgisi yok canım, benim engel teşkil edebilir dediğim kısmı o. Geçirdiği ameliyatlar belirleyici olabilir o açıdan diyorum. Sınav bu kasım mı şimdi yani

canım ben onu kararllık acısından dedim tabi kesinlikle oyle allah korusun saglık sorunu olunca kesinlikle bişey yapamassın olmsında zaten istemem saglık herseyden onemli seninki evet engel teskil edebilir benimde aklıma hemen o geldi saglıkla ilgili kesinlikle olumsuzluklara izin vermiyorlrmıs yani almıyorlarmıs . evet sanırım kasımda 29 olması lazım yinede netten arastıralım kesinligini

Ne kadarda bir yapılıyormuş ki bu sınav, her devre gönderildiği sıra mı

kızlar benimki allahımdan bişey olmassa izin kullanmayacagım dedi bakalım simdilik aklı oyle bende kasma kendini zaten dustu gelirsende gel degişiklik olur dedim oda gelince hic gidesim olmaz mecbur degilsede bitirip gelcem dedi bende yinede hayırlısı olsunda izinleride dustum safagım dahada azaldı allahım utandırmasın canı sag olsun yeterki herseyden once

canım bnce öle hemen düşme çünkü her giden başta öle dio bizde öle demiştk gelme bitir gel zor olur die oda öle yapalım dedi ama öle bişiyki ve izinlerin hepsini kullandk çünkü kullanmasa yerdk kafayı :26:kullanılmaması imkansızzz

İzinler artık 24 gün canım, ona göre dağıtım izninde kullandığına dokunmayıp geriye kalanları düş, 30 dan hesaplama yani

hakkımızda hayırlısı canım yeterki saglık olsunda yukseltiriz safagı yeniden onda degilim allahım korusun kollasın gec olsunda guc olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…