93/3 asker yolu bekleyenler

Günaaaayyyydıııınnnn
Annem bni türk kahvesi yapiyim diye 1 saat erken kaldırdı :26: Annemdeki keyf de kimsede yok
Ama yinede güne pozitif uyanmak lazm polyanna kimligimle Güzel ve mutlu ve saglıklı bir gün sizlerin olsun efenimmm

hehe aynen ya sürekli dedikodu olurdu o bna bunu dedi şunun sevgilisi böyleymş fln filan diyeee kavga daha cok cıkardı kızlarda hatta

Günaydınn ececiiğiim annen favorim ya annemle çok benziyoolar benmkide her sabah tek basıma çay içmek istemiyorum diye dürte dürte uyandırıyo

Günaydınn ececiiğiim annen favorim ya annemle çok benziyoolar benmkide her sabah tek basıma çay içmek istemiyorum diye dürte dürte uyandırıyo

Ayyy sorma ya bn herşeyi tek başıma yapıyorm sabh sen kalkınca hiç bi iş kalmıyo ztn diye yakınıyo bide

Gözüyle görmeden inanmaz ki
Yok şunun kızı şöyle böyle diye nadir örnekleri bna gösteriyo imreniyo onlara

Eheheeh Bende anlamıyorum şunun kızı şöyleymiş bak diyo sen anca uyu diyo yıllardır çözemedimde göremedimdeo kız kim nerde :101: Ypcak bsi yok ellerinde biz varız bizle idare etcekler artık

Eheheeh Bende anlamıyorum şunun kızı şöyleymiş bak diyo sen anca uyu diyo yıllardır çözemedimde göremedimdeo kız kim nerde :101: Ypcak bsi yok ellerinde biz varız bizle idare etcekler artık

Öyle ama bazende diyorum annem iyikide öğretmiş diye Annem hep şey derdi küçükken evlenceginiz insanın ailesinin evine gittiginde şunu yap bunu de fln filan Korayın ailesiyle tanıştıgımda annemin dediklerinin hepsini yaptm bnm için demşler ne kadar hanım hanımcık marifetli kız diye Anneme ozamn hak vermştim ama işte annem var nasıl olsa diye annem demezse iş yapmıyorm pek

Öyle oluyo zaten anneler nasılsa yapıyo diye ellemiyoruz hiç ama yeri gelince yaparız bizdee yaniiii Ben hayatımda hiç soğan doğramadım elime ble almam hatta nefret ederim. Bikersinde onlardyız yengesyle mutfakta bişeyler hazırlıyoruz soğan doğrancak napsam diye düsünüyorum şmdi ben doğramam asla desem farklı bişi yaratmıs olcam.Artık dedim mecbrsun hzal al eline bıcağı kapa gözünü Ama tam o sırada sevdiceğim geldi sağolsunn kurtardı. O soğan doğramaz neden ona teklf ediyosunuz diye Ayıp oldu biraz ama bende sesimi çıkarmadım artık yavasca çıktım mutfakta annem bak gördünmü diyo evlenince napcan diyo evlenince düşünürüz artık napcamızı

Walla sogan yemeklerin can noktasıdır ama robottan fln gecirrsin kücük olur ama olsun napcksın herşeyin bi çözümü var
Ya ben her işi yapıyorm 4 sene unv okuyunca mecburen öğreniyosn yemekti ev işiydi fln diye Ama annemlerin yanında bşy bilmiyomş gibi davranıyorm

Bendeyaparım ama çok fazla takıntım var aynen bi çözümüü bulunur illa ki

Bendeyaparım ama çok fazla takıntım var aynen bi çözümüü bulunur illa ki

Teknoloji gelişiyo sürekli canım ya olmadı selman dograsın soganıda
Dersin sen askerdeyken bn az aglamadm brzda sen agla diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…