- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.481
Anladım kızçeler, tsk yı takibe devam yani :26:
kızlar benimki allahımdan bişey olmassa izin kullanmayacagım dedi bakalım simdilik aklı oyle bende kasma kendini zaten dustu gelirsende gel degişiklik olur dedim oda gelince hic gidesim olmaz mecbur degilsede bitirip gelcem dedi bende yinede hayırlısı olsunda izinleride dustum safagım dahada azaldı allahım utandırmasın canı sag olsun yeterki herseyden once
hakkımızda hayırlısı canım yeterki saglık olsunda yukseltiriz safagı yeniden onda degilim allahım korusun kollasın gec olsunda guc olmasın
biliyorum sagol canım bende oyle dustum zaten 24 gun bakalım hayırlısı olsunİzinler artık 24 gün canım, ona göre dağıtım izninde kullandığına dokunmayıp geriye kalanları düş, 30 dan hesaplama yani
Canım benimkide kullanmayacaktı ama komutanları mecbur kullanacan demiş oda kullanacak. bizde kullanma taraftarı değildik 1 Gün 1 gündür askerimde gelince dönmesi zor oluyor diyor.
Tutturana kadar hem de kaç kere yaptım biliyon muuu
biliyorum sagol canım bende oyle dustum zaten 24 gun bakalım hayırlısı olsun
evet canım hayırlısı saglık olsunda gelsin yukseltirim yani yeterki canı sag olsunda hayırlıyla bitirsin
Bende yapmştm daha belli olmadan ama taslak halinde duruyo üşengeclik var üstümde bnde tamamlicam bi ara
Güzel olmş ama ellerine saglık
Tamamla tamamla, bende daha buna başlamıcam zaten, 1 Ocak ta milleti salmaya başlasınlar öyle
Teşekkür ettiiiiim
Sen hala inanamıyosn hrhlde kararın kesinligine
İnanıyorum da ne bileyim bazen gerilmiyor da değilim yani, çocukları bir azat etseler 92/4 lerden çok ben rahatlıcam resmen
ederler canım merk etme bu saatten snra engel olamazlar
eşin nerde canım ?bide ewt kullanmak zorunluymuş
Dağıtım iznini kullandığından 24 den daha az düşeceksin yavrum, 24 toplam izin
İnanıyorum da ne bileyim bazen gerilmiyor da değilim yani, çocukları bir azat etseler 92/4 lerden çok ben rahatlıcam resmen
hımmm tamam canım sagoll duzeltirim ama esimde oyle dedi bugun 19 temmuzda allahım nasip ederse yanındayım dedi
orda hesaplamıs sorarım yine bakalom kafam karıstı
hayrdr bnm devrenin adı gçtiiii
Sizin çocukları diyorum ahh bir salsalar da artık ben de 365 takvimimi karalasam
Ohh be bi ödevim bitti beynimi bulandırdı :44:
Şimdi rahatca çene çalabilrm
Eki Görüntüle 843503
bak eskı foto ama bende bu kart var boyle bundan karalıyorum dırek kart almıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?