93/3 asker yolu bekleyenler

Canım benimkide kullanmayacaktı ama komutanları mecbur kullanacan demiş oda kullanacak. bizde kullanma taraftarı değildik 1 Gün 1 gündür askerimde gelince dönmesi zor oluyor diyor.

İzinler artık 24 gün canım, ona göre dağıtım izninde kullandığına dokunmayıp geriye kalanları düş, 30 dan hesaplama yani
biliyorum sagol canım bende oyle dustum zaten 24 gun bakalım hayırlısı olsun
Canım benimkide kullanmayacaktı ama komutanları mecbur kullanacan demiş oda kullanacak. bizde kullanma taraftarı değildik 1 Gün 1 gündür askerimde gelince dönmesi zor oluyor diyor.

evet canım hayırlısı saglık olsunda gelsin yukseltirim yani yeterki canı sag olsunda hayırlıyla bitirsin

biliyorum sagol canım bende oyle dustum zaten 24 gun bakalım hayırlısı olsun

evet canım hayırlısı saglık olsunda gelsin yukseltirim yani yeterki canı sag olsunda hayırlıyla bitirsin

Dağıtım iznini kullandığından 24 den daha az düşeceksin yavrum, 24 toplam izin

Ohh be bi ödevim bitti beynimi bulandırdı :44:
Şimdi rahatca çene çalabilrm

Eki Görüntüle 843503

bak eskı foto ama bende bu kart var boyle bundan karalıyorum dırek kart almıstım

Buna benzer bi kartta koray kantinden almş kendiside karalıyomş artk diyo gelince sna vericem bunu saklarsın diyo
Ama ben elle yaptm iki tane biri kalpli biri 460 dı daha bi güzel oldu renkli renkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…