93/3 asker yolu bekleyenler

ne günaydını ezgiii
akşam oldu ben birazdan işten çıkıcam kızım

aman sen bana ne bakıyon ya ben kafayı yedım tımarneye ytırcaklar yakında
gün bitti şafak atsın ay kafaları yedim fenalardayım sormayın ruh gibiyim uyandığımdan beri tek yaptıgım ılaç içip nescafe içmek evde boş boş dolaşıyorum böyle tırlattım ya ben tamam yani düzelemem artık

Edicem artık böyle işin içine yaa, acemilikte bile daha iyi konuşuyorduk biz. Sıkıldım artık belki bugün uzun konuşuruz diye umut ettiğim her günün sonunda 3-5 dakika konuşmaktan. Zaten özlemim hat safhada, zor anlar geçiriyorum, her an gözlerim dolu dolu geziyorum yeter yaaaa

Biraz sabır Biz ustaya ilk başladığımzda nöbetler 6 saatti ve abartmıyorum günde 4 saat konuşuyorduk en az gece 3 te bile burda bilen biliyor.. ama şimdi çavuş oldu ve günde 1 kere görevi teslim ettikten sonra akşam 9 dan sonra konuşabiliyoruz bazen 8-7... sonrada mesajlaşıyoruz 1-2 saat bu kadar ve 1 yıllık askeriz bence biraz sabır göster sevgilinin üstüne gitme ben gittim ve hata yaptım zamanında elinde olsa arar

Son düzenleme:

Ona bir şey demedim zaten hani üstüne gidecek bir şey söylemedim. Benim bozukluğum ona değil de daha çok duruma, dağın başında ufak bir karakol değil bir şey değil burası hani bunu söylememin sebebi de kişi sayısı az değil yani onu demeye çalışıyorum ne diye 3-4 tane ankesörlüden fazlasını yapmazlar ki ? Sıra oluyor haliyle o da başkaları da aileleriyle sevdikleriyle konuşabilsin diye kısa kesmek zorunda kalıyor. Ve biz tüm günler, iyi misin bir sıkıntı yok demi okul nasıl kurs nasıl diye birbirimizi soru yağmuruna tutuyoruz bir sorun olmadığından emin olabilmek için ve ardından da kapatmak zorunda kalıyoruz. İçerlemeye başladım artık bu duruma, ustanın rahatlığına eremedik daha, ve sadece de bizde durum böyle sanırım

Anladım cnm ama yeni gitti değilmi? ORtama ayak uydurma vs kolay şeyler değil yani bizim tahmin ettiğimzden çokçok farklı herşey orda..Benimki karakolda ve tek ankesörlü var akşam ondan arıyor düşün..Canım biliyorum sıkılıyorsun rutine bağladı diye ama yapcak bir şey yok sabır yani

Evet yeni, 21 in de teslim oldu daha. Bana da öyle geliyordu aslında hani tedirgindim nasıl alışacak düzeni bir daha bozuldu falan gibilerinden. Ama korkularımın aksine daha ilk günden çok rahat burası, acemilik yerimden kat kat daha rahat, işte devrecilik yok, komutanları gör şeker gibi insanlar falan filan dedi ki sesinden de anlarım yani bir sıkıntısı olsa. Gayet iyiydi sesi de ki her gün de iyi geliyor yani. Sürekli rahatım diyip duran benimkisi ama hala konuşma olayı düzene girmeyen de yine biziz, ben de anlayamadım yani. Rahat yerim diyip durmasa hani sıkıntılıdır ondan arayamıyordur falan dicem ama ankesörlü kıtlığından oluyor sanırım ne oluyorsa
Sizin iş hepten zormuş gerçekten, iyi sabretmişsin yine valla. Dediğin gibi içim şişti artık bu durumdan

Merak etme alışır daha yolunuz uzun yani alışıcak elbet rahat olmaları çokçok önemli sevin bence...
Evet ankesör az diye olabilir..Benimki çok yoruluyor cezaevi karakolunda olduğundan falan çok zor işi ama şükür bitiyor ya...Brde beni düşün günde 4-5 saat konuşuyorduk şimdi çok yorgun oluyor maksimum 30 dakika sonra mesjlaşıyoruz ve uyuyor alıştım artık :)

canımmm bende bak hala konusamadım nobetlerden bazen 1 2 gun konusamadıgımızda oluyor falan haklısın acemılık daha ıyı dıye dusunuyor ınsan gercektende bende bu aralar ıyı degılım nedenını bılmıyorum ama degılım ama guclu olmamız gerkıyor .. atlatıcaz gecıyo bak gunlerrr guclu ol sen eglencelı neselı bı kızsın :)

Rahat diye bende rahatım aslında ya, zaten ondan böyle takar oldum 3-5 dk konuşmayı kafama, yeri rahat olmasaydı zar zor 2 güne bir falan arıyor olsaydı haberini aldığıma 10 saniye bile olsa şükrederdim ama durum böyle olunca da yetmiyor işte
Senin hepten damdan düşer gibi olmuş durum, ilk başlarda kim bilir nasıl da sinir bozukluğu yapmıştır sende hayal bile edemedim, ben olsam baya bozulurdum çünkü duruma
Ucundan kıyısından köşesinden de olsa size bari vurmasına sevindim zaten ben, ne kadar asker azat oldu oralardan o kadar iyi valla

Konuşamadıkça içim şişiyor ezgi yaa, hayır hiç yoktan ona patlıcam sonunda ondan korkuyorum

bencede o rahatmış sende rahat olmalısın ve güçlü durmalısın...
evet izne geldi 20 gün kaldı sonra gitti çavuş oldu zor oluyor ama katlanıyoruz....Evet cnm 45 gn olsada bizede vurdu ve bu şafaktayım şükürler olsun...

Konuşamadıkça içim şişiyor ezgi yaa, hayır hiç yoktan ona patlıcam sonunda ondan korkuyorum

evet hyatım beni düşün evdeyim annem işte tek başımayım köpeğim var bi köpeklemi konuşayım sen gene okul o bu şu derken kafanı dağıtıyosun evde annen falan vardır ben hep tekim konuşmayı unutcam yakında pc basındaykende sonucta konusmuyorum sızle konusuyorumda canlı gıbı olmadıgından kafayı ben yemedıgıme gore 6 aydır bu sekıldeyım sende yemezsın bıtanecıgım

Ona uğraşıyorum zaten bende, isyanımı buralarda ediyorum ki ona patlamayayım hiç yoktan :26:
Aman çok şükür, plakalardayken de bir an önce geçip gitsin inşallah da gelsin sizinkiler, fazla bile duracaklar yani

Kafama takmıyorum aslında gün içinde şu konuşamama meselesind de işte arayıp da 3-5 dk sonra o telefonu kapatınca zoruma gidiyor yani böyle heveslendiğimle, arıyor diye etrafa gülücükler saçtığımla kalıyorum
Sana da meşgale lazım artık Ezgicim ya nasıl geçecek zaman öyle
Ciddi ciddi bazen psikolojik destek almayı düşünüyorum yani, huyum suyum alışkanlıklarım her bir şeyim değişti yani

Sinir oldum ya telefonum bozuldu suçlu ben oldum nasıl iş bu anlamadım sanki onunla konusmamak için kasten attım telefonu yerlere bozdum şimide rhatım oh. Sinir küpüne döndüm sonunda!!!!!!!

Sıyırıcaz biz sonunda valla az kaldı, seziyorum bunu yani

Sakin ol dicem de Hazalım yeterince dönmüşsün sinir küpüne

bnmde cok defgıstı herseyımmmmm kafayı yedımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…