93/3 asker yolu bekleyenler

İşte düşünemiyorlar o kadar derin illa bi gercekler ortamı ondan sonra canım cicim moduna geçiyolar :26:

evet toparladı baya en son kapartırken kahkaha atıyordum ama hasta mızmız moddayım zaten suanda ondanda sey oldum

Ayyhh bu ne böyle herkeste bi gerginlik sizinkileri sıraya dizip pataklicam snrada polyanna dersi vericem onlara
Sacma sapan şeyler için üzüyolar sevgililerini

Ayyhh bu ne böyle herkeste bi gerginlik sizinkileri sıraya dizip pataklicam snrada polyanna dersi vericem onlara

biz topladık en son güldük bayaada genel anlamda telefon olayları cok komı yanı o an sınırlenıyorumda sonra guluyorum ya cok sacma cunku olanlar

biz topladık en son güldük bayaada genel anlamda telefon olayları cok komı yanı o an sınırlenıyorumda sonra guluyorum ya cok sacma cunku olanlar

Kendileride ztn snradan bi durup düşünse bn ne konusuyorm ya diye gülerler eminimde işte düşünmeye fırsatları olmuyo sanırım

Kk geç attırıyor, canımı sıkıyor benim, çok atarlıyım bu ara

aynen gec attırıyor zaten o ben ılk uye oldugumda 12de atıyodu ben hatta oo attık falan dıyodum sonra koptu gıttı bozuldu safak panosu yapmayı bılıyosan yap ben hıc anlamıyorumda burda kı kısılerden olusan ıste

Üzerinde çalışıcam işte bende, büyük ihtimal yaparım gözüm yiyor yani

Benimki yırttı ececim aradı güzelce konsutuk ben dedim artık afedersin ben yanlıs anlamısım diye ben düzelttim yoksa pskilojisi kötü son günlerde moreli çok bozuk ben alttan almaya çalısıyorm.
O tripli halimden eser yok simdiiii....

Son düzenleme:

hahahahahaha o tripli halimden eser yok şimdi ye çok güldüm

haha aman bosver hayatım ıyı olunda kotu olmayın atma trıp bosver ıkınızınde canı sıkılır o zamanda

Evet son günlerde çok durgun üstüne gitmemeye çalısıyorum ama işte elimden geldiği kadar destek olsamda orda yine pskoljisini bozcak seyler düsünebiliyo. Ahh ahh bitt artık

Evet son günlerde çok durgun üstüne gitmemeye çalısıyorum ama işte elimden geldiği kadar destek olsamda orda yine pskoljisini bozcak seyler düsünebiliyo. Ahh ahh bitt artık

çok haklısın orda bir ton şey düşünüp kendilerince kötü olabiliyorlar gerçektende ..
çok saçma olsada .. ondan boşver bu ara sende çok trip atma modunda olma ki o da kendini iyice daralmış kötü hissetmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…