- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.601
İşte düşünemiyorlar o kadar derin illa bi gercekler ortamı ondan sonra canım cicim moduna geçiyolar :26:
Ayyhh bu ne böyle herkeste bi gerginlik sizinkileri sıraya dizip pataklicam snrada polyanna dersi vericem onlara
Sacma sapan şeyler için üzüyolar sevgililerini
biz topladık en son güldük bayaada genel anlamda telefon olayları cok komı yanı o an sınırlenıyorumda sonra guluyorum ya cok sacma cunku olanlar
Kendileride ztn snradan bi durup düşünse bn ne konusuyorm ya diye gülerler eminimde işte düşünmeye fırsatları olmuyo sanırım
Kızçeler, son halleri mi bu şafaklarınızın. Bir saate kadar başlıcam çalışmalara
selam bebişşşşş napıyosun devreciğimmm
ne demek ooo son hallerı derkenaa pano mu yapcan safak panosu aferın kız
İyiyim canım okul ev falan hep aynı şeyler sen napıyosun nasılsııınn
Kk geç attırıyor, canımı sıkıyor benim, çok atarlıyım bu ara
aynen gec attırıyor zaten o ben ılk uye oldugumda 12de atıyodu ben hatta oo attık falan dıyodum sonra koptu gıttı bozuldu safak panosu yapmayı bılıyosan yap ben hıc anlamıyorumda burda kı kısılerden olusan ıste
Ayyhh bu ne böyle herkeste bi gerginlik sizinkileri sıraya dizip pataklicam snrada polyanna dersi vericem onlara
Sacma sapan şeyler için üzüyolar sevgililerini
Üzerinde çalışıcam işte bende, büyük ihtimal yaparım gözüm yiyor yani
Benimki yırttı ececim aradı güzelce konsutuk ben dedim artık afedersin ben yanlıs anlamısım diye ben düzelttim yoksa pskilojisi kötü son günlerde moreli çok bozuk ben alttan almaya çalısıyorm.
O tripli halimden eser yok yok simdiiii....
hahahahahaha o tripli halimden eser yok şimdi ye çok güldüm
Atamıoom ya
haha aman bosver hayatım ıyı olunda kotu olmayın atma trıp bosver ıkınızınde canı sıkılır o zamanda
Evet son günlerde çok durgun üstüne gitmemeye çalısıyorum ama işte elimden geldiği kadar destek olsamda orda yine pskoljisini bozcak seyler düsünebiliyo. Ahh ahh bitt artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?