- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.581
Sıyırıcaz biz sonunda valla az kaldı, seziyorum bunu yani
Sakin ol dicem de Hazalım yeterince dönmüşsün sinir küpüne
Gıcık oldum patlıcam sinirden ya şeytan diyo al telefonu çarp duvara nasıl çarpılıyomus görsün suçlu gibi tavırlar bu ya sanki ben onunla konusamamaya bayılıyomusum gibi.
Canı başka bir şeye sıkkındı da sana mı patladı nedir ya, telefonun bozulmasıyla senin ne ilgin var
Sinir oldum ya telefonum bozuldu suçlu ben oldum nasıl iş bu anlamadım sanki onunla konusmamak için kasten attım telefonu yerlere bozdum şimide rhatım oh.Sinir küpüne döndüm sonunda!!!!!!!
oo bnmde oyle oldu tlf bozuldu saygın kalkıp o tlf kapanırsa olay cıkar dedı tlf aldım gııdıp yeni
oo bnmde oyle oldu tlf bozuldu saygın kalkıp o tlf kapanırsa olay cıkar dedı tlf aldım gııdıp yeni
Benim telefonum bozuldu aramalarına cevap vremiyorum sadece msj yzabiliyorum:26: Ve bunun suçlusu ben oldum
Benmkinin tepkisi nasıl becerdin bozmayı? Sanki kasten bozdum. Bu nasıl bi anlayışsızlık yarın gidip alıcam yani kalbimi neden kırıyosunÜf sinir ua baska bisi değl
İyi akşamlar kızlaar of bu satte karanlık mı olur ya ne kdar sıkıcııı
Hepinizde bi agresiflik sezdim bi sakin oluuuuuunn asker sonuçta psikolojileri de pek normal deil az konuşmaları da dert etmeyin bir süre sonra alışıyoor mecburen 12 ay sabııııırr
İyi akşamlar kısmına katılabilicem sadece bu mesajın, askerler bugün manyağa bağlattılar az biraz bizi
Farkettiim baya psikopata bağlamışsınızz ama elimizden bir şey gelmiyor maleseeeff
Can sıkıcı yanı da o ya zaten, mecburiyetten sabrediyoruz
Zor da olsa güzel bir şey ya bir kere yaşıyoruz aynı duyguları bir daha istesek de yok yani kötü durumdan bile mulu olmayı bilmeli insan
Orası öyle tabi, bir daha bekle deseler ne isterim ondan başkasını beklemeyi ne de cesaret ederim. Canları sağ olsun ne diyelim
yaa çavuş olmuş da rahatz artk diyo sabaha kadar beraberz diobundan sonra kaçış yok zaten beyfendiden gelene kadar ooww annenle sana hayatta başarılarrr canım
Ona uğraşıyorum zaten bende, isyanımı buralarda ediyorum ki ona patlamayayım hiç yoktan :26:
Aman çok şükür, plakalardayken de bir an önce geçip gitsin inşallah da gelsin sizinkiler, fazla bile duracaklar yani
Benmkinin tepkisi nasıl becerdin bozmayı? Sanki kasten bozdum. Bu nasıl bi anlayışsızlık yarın gidip alıcam yani kalbimi neden kırıyosunÜf sinir ua baska bisi değl
Canı başka bir şeye sıkkındı da sana mı patladı nedir ya, telefonun bozulmasıyla senin ne ilgin var
ay hayatm oyleler yanı bılıyorum benımde bısey yapıyorum hemen oyle dıyo sımdı bende konusuyorum atesım var dedım yat uyu bıseyler ye dıyo sonra sınır oldum aglamay basladım sevgılım senı sevıyorum bak gelınce sunları yapcaz bunları yapcaz cok sevıyorum senı ben hayatım aglama yat uyu bılıyorum kolunu kaldrcak halın kalmıyo uyuman lazım dıyo nıye aglatıyon sınırlerımı gerıyousun kı en basından konus boyle bende aglayıp sınırım bozulmasın dımı yanı
Valla öküz bunlar, yemin ediyorum iyice sinirlendim
İyi akşamlar kızlaar of bu satte karanlık mı olur ya ne kdar sıkıcııı
Hepinizde bi agresiflik sezdim bi sakin oluuuuuunn asker sonuçta psikolojileri de pek normal deil az konuşmaları da dert etmeyin bir süre sonra alışıyoor mecburen 12 ay sabııııırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?