93/3 asker yolu bekleyenler

Sıyırıcaz biz sonunda valla az kaldı, seziyorum bunu yani

Sakin ol dicem de Hazalım yeterince dönmüşsün sinir küpüne

Gıcık oldum patlıcam sinirden ya şeytan diyo al telefonu çarp duvara nasıl çarpılıyomus görsün suçlu gibi tavırlar bu ya sanki ben onunla konusamamaya bayılıyomusum gibi.

Gıcık oldum patlıcam sinirden ya şeytan diyo al telefonu çarp duvara nasıl çarpılıyomus görsün suçlu gibi tavırlar bu ya sanki ben onunla konusamamaya bayılıyomusum gibi.

Canı başka bir şeye sıkkındı da sana mı patladı nedir ya, telefonun bozulmasıyla senin ne ilgin var

oo bnmde oyle oldu tlf bozuldu saygın kalkıp o tlf kapanırsa olay cıkar dedı tlf aldım gııdıp yeni

oo bnmde oyle oldu tlf bozuldu saygın kalkıp o tlf kapanırsa olay cıkar dedı tlf aldım gııdıp yeni

Benmkinin tepkisi nasıl becerdin bozmayı? Sanki kasten bozdum. Bu nasıl bi anlayışsızlık yarın gidip alıcam yani kalbimi neden kırıyosunÜf sinir ua baska bisi değl

Benim telefonum bozuldu aramalarına cevap vremiyorum sadece msj yzabiliyorum:26: Ve bunun suçlusu ben oldum

Benmkinin tepkisi nasıl becerdin bozmayı? Sanki kasten bozdum. Bu nasıl bi anlayışsızlık yarın gidip alıcam yani kalbimi neden kırıyosunÜf sinir ua baska bisi değl

Valla öküz bunlar, yemin ediyorum iyice sinirlendim

İyi akşamlar kızlaar of bu satte karanlık mı olur ya ne kdar sıkıcııı
Hepinizde bi agresiflik sezdim bi sakin oluuuuuunn asker sonuçta psikolojileri de pek normal deil az konuşmaları da dert etmeyin bir süre sonra alışıyoor mecburen 12 ay sabııııırr

İyi akşamlar kısmına katılabilicem sadece bu mesajın, askerler bugün manyağa bağlattılar az biraz bizi

yaa çavuş olmuş da rahatz artk diyo sabaha kadar beraberz dio bundan sonra kaçış yok zaten beyfendiden gelene kadar ooww annenle sana hayatta başarılarrr canım

Kaçmak istemiyosun ki ztn konusamıyorz diye yakınan sen degl miydin Oh mis gibi olmş allah muhabbetinizi arttırsın
Annem canımı cıkardı belim her yerim agrıyo resmen bi duş aldm anca kendime geldm

Evet 1.5 ay fazla yapcz ama bunada şükür sağol inş hemen geçer

ay hayatm oyleler yanı bılıyorum benımde bısey yapıyorum hemen oyle dıyo sımdı bende konusuyorum atesım var dedım yat uyu bıseyler ye dıyo sonra sınır oldum aglamay basladım sevgılım senı sevıyorum bak gelınce sunları yapcaz bunları yapcaz cok sevıyorum senı ben hayatım aglama yat uyu bılıyorum kolunu kaldrcak halın kalmıyo uyuman lazım dıyo nıye aglatıyon sınırlerımı gerıyousun kı en basından konus boyle bende aglayıp sınırım bozulmasın dımı yanı

Canı başka bir şeye sıkkındı da sana mı patladı nedir ya, telefonun bozulmasıyla senin ne ilgin var

kızım ben telefondayken su ıcınce bıle kızıyo saygın bısey yıyıp su ıcınce sınır oluyomus konusurken ses cıkmasına sorunlu oldu ıyıce alakasız seylere takılmaya basladı salak salak gulsem mı aglasam mı ay

İşte düşünemiyorlar o kadar derin illa bi gercekler ortamı ondan sonra canım cicim moduna geçiyolar :26:

Valla öküz bunlar, yemin ediyorum iyice sinirlendim

çok huyları koptu gitti saçma sapan şeylere kızıyo telefonda kızım bnm tlf çekmiyo kızıyo çekiyo kızıyo bak ankesör bozuk ses gelmiyo bna kızıyo guluyom artık cunku normal degıl yanı ankesoru ben konusuyom sankı ben bozdum gıdıp

selam bebişşşşş napıyosun devreciğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…