93/3 asker yolu bekleyenler

Yok hayatım öyle saçma sapan yere trip atmıyorum zaten sebeb olmadığı takdir de trip dediğimde sadece belirtmek söylemek.
Ama son günlerde daha çok dikkat ediyorum sıkılmaya basladı çünkü. Sürekli sıkıldım burdan nefret ediyorum deyip duruyo açıkcası neler söylemem nasıl davranmam gerektiğinide bilemiyorum bazen.
Sıkmıyorum üzmüyorum ama ne demem gerekitği konsuunda şaşırıp kalıyorum.Daha neler görücez bakalım.

dönünce yapcaklarınızdan bahset böyle kafası dağılsın hayallere dalmasını sağla yani ben öyle yapıyorum saygına baya konuşurken dimi şunu yapçaz aa bu da var falan diye konuşurken dağılıyo en azından kafası en komik anılarınızı konuş falan işte aaa hatırlıyon mu şöyle olmuştu falan biz geçen gün saygınla saygının küçüklüğünü konuştuk mesela çok yaramaz işte ablalarıyla kavga edermiş falan baya güldük böyle ve kafası eskilere gitti dağıldı falan öyle şeylerden bahsedebilirsin belki bende etkili olmuştu en azından :):)

İlk huni halkı üyesi bu bebiş işte, buradan geliyoruz arkadaşlar kesinlikle biz. Çocuktaki ağlama potansiyeline bakar mısınız tıp demiş burnumuzdan düşmüş

hahahaha aynen ya aynı biz bizimkilerde böyle olcak bu gidişle ağlamaya meilli tipe bak çok güzel salak ya bi de sessizce ağlıyo allahım sebek

Eskilerden bahsedincede ayrı kaldığımız zaman geliyo aklına bide ona üzülüyo. Yani elime yüzüme bulastırıveriyorum. Ama önce benim kendim, teselli etmem gerekiyo bende çok takıyorum çünkü. Böyle gülüp eğleniyorumda normalde konusasım gelmiyo kimseyle görüşesim yok. Çünkü hergün beraberdik yani sen daha iyi anlarsın aynı evde yaşıyosunuz. Her gün beraberdik ne yapıyosak birlikte yapıyoduk aksam yemeğini bilrkite yiyoduk son aylarda hele işide bırakınca gündüzleride beraberdik.Boslukta gibiyim acemideyken gidiyodum pek sorun etmiyodum da daha yeni yeni çok koyuyo. Nasıl olur blmiyorum yani.Pek böylede konusmak istemiyodum ama nedense bugün dökülesim varmıs. İçimde tuta tuta olmuyo ya :26:

içinde tutma zaten gerek yok ki neden tutuyosun ve dediğin gibi seni aşırı iyi anlıyorum bende bazen artık dıyorum kotu olup gecıyo dımı falan o tesellı edıyo ama bazen o da dayanamaz duruma gelıyo evet boyle boyle gecıyo sızınde oyle dıger kızlarında askerlerınde oyle .. ne bılıyım hayatım dusunmemeye calıs yanı kafaı dagıt sen cok dusunuyorsun bak bende cok sevıyorum ama dusunmemeye calsıyorum gun ıcınde baska bıseyler yapmaya calısıyorum dun gece kafma ttakmaktan bak bugun atesler ıcındeyım gece uyumadım dogru duzgun bugun annesıyle gorustum o bıle dedı ıyımısın sen dıye .. bugun kafamı dagtcak bıseyler yaptım kıtap okudum fılm ızledım bılmemne..dusunme yanı onla konusurkende oyle donuncesını konusun az kaldı donunce soyle olcak boyle olcak dıye gecmısıde konusmayın tmm ama süre konusmayın safak konusmayın falan ne bılıyım sen tanıyosun en ıyı tabıkıde koyuyo ınsana koymazmı ayrı kalmak hergun yanyanayken ama bıtıyo bak 3 ay daha vardı ya o kadar dha olsaydı nolcaktı allahtan dustu sansımıza .

yaa bizim de cuma günü kura var.
eğer cezaevini çekerse çok üzüleceğiz :18:

Kızçeler, son halleri mi bu şafaklarınızın. Bir saate kadar başlıcam çalışmalara

son hali benimkinin tatlım

yaa bizim de cuma günü kura var.
eğer cezaevini çekerse çok üzüleceğiz :18:

son hali benimkinin tatlım

Bu ceza evinin nesi var böyle ya, daha ustaya gitmeden önce işte gidebileceği yerleri falan araştırırken Aytaç'ın İstanbul Metris diyince ona, off orası çıkmasa bari falan demişti

Tamam Handecim başladım ben çalışmalara

yaa sanırım şartları daha ağır.
bir de insanın moralini bozucu bir yer.
mahkumlarla aynı ortamda olmuyorlardır ama yine de ne bileyim

merakla bekliyoruzzzzzzz tabloyu

yaa sanırım şartları daha ağır.
bir de insanın moralini bozucu bir yer.
mahkumlarla aynı ortamda olmuyorlardır ama yine de ne bileyim

merakla bekliyoruzzzzzzz tabloyu

Hayırlısı diyelim o zaman ya, inşallah eşinin gönlünden geçen içine sinecek bir yer olur.

Valla ben de çok merak ediyorum kendilerini

Hayırlısı diyelim o zaman ya, inşallah eşinin gönlünden geçen içine sinecek bir yer olur.

Valla ben de çok merak ediyorum kendilerini

haha ay bende merak edıyorum valla nasıl olcak hadı bakalım baya safak kac teskerecı guzeller mı ne var ya orda vardı eskıden guzeldı baya ama sonra tabı o abla vardı bı tane onun esı geldı o devrettı sonra dagıldı ordakı sımdı devam edıyomu bılmıyorummm gordun mu hıc onu panoyu

Ayyyy ya cok moralim bozuldu Korayın ailesi kapalı yani dini inançları fazla annesi acık ama namazını fln kılan bi tip iki teyzeside kapalı ve bi teyzesi cok baskın sözü gecen biri.Dayısı ve kuzenleri acık görüşlü ve beni severler yani.Neyse ben ilk ailesiyle tanıştıgımda 2 gün bunlarda kalmştım oda koray cok ısrar etmşti bizde kal bşy olmaz bn bizimkileri ikna ederm fln filan diye.Zorla ikna etmşti kalmştım oda birinci gün teyzesinin evinde kalmştım kendisi tek yaşıyo korayla aynı evde kalmiyim diye.Ama cok iyi davrandılar bna sevdiler yani bi tek kız başıma nasıl bi erkegin evinde kalabiliyorum diye düşünüp durdular.Ertesi günde zorla koray ikna etmş koraylarda kaldım.Neyse annesi ve teyzesi bni pek istemiyo gibiler cünkü mersinde ailesi uzaktalar ne işin var uzaktaki kızla sna burdan birisini buluruz hem hastalıgıda var nasıl ugraşcaksn fln diyolarmş yani bna sıcak bakmıyolar.Koray diyo sen merak etme bn takmıyorm onları sna bi lafta söyletmem diyo ama bn isterdimki bni sevsinler istesinler el üstünde tutsunlar annemde öyle istiyo bni seven bi ailenin içine giriyim diye ama napcam hiç bilmiyorm off offf.Koray takma sen kafana onlar cok geri düşünüyolar bn seni asla yanlız bırakmam bşy derlerse bn cvp veririm diyo ama sürekli böyle mi olcak yani bilmiyorm :26:

Ayyy hazala cvp olarak yazmşm bn yazdıklarımı ya kafa kalmadı anlayın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…