- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.621
çok haklısın orda bir ton şey düşünüp kendilerince kötü olabiliyorlar gerçektende ..
çok saçma olsada .. ondan boşver bu ara sende çok trip atma modunda olma ki o da kendini iyice daralmış kötü hissetmesin..
Yok hayatım öyle saçma sapan yere trip atmıyorum zaten sebeb olmadığı takdir de trip dediğimde sadece belirtmek söylemek.
Ama son günlerde daha çok dikkat ediyorum sıkılmaya basladı çünkü. Sürekli sıkıldım burdan nefret ediyorum deyip duruyo açıkcası neler söylemem nasıl davranmam gerektiğinide bilemiyorum bazen.
Sıkmıyorum üzmüyorum ama ne demem gerekitği konsuunda şaşırıp kalıyorum.Daha neler görücez bakalım.
İlk huni halkı üyesi bu bebiş işte, buradan geliyoruz arkadaşlar kesinlikle biz. Çocuktaki ağlama potansiyeline bakar mısınız tıp demiş burnumuzdan düşmüş
dönünce yapcaklarınızdan bahset böyle kafası dağılsın hayallere dalmasını sağla yani ben öyle yapıyorum saygına baya konuşurken dimi şunu yapçaz aa bu da var falan diye konuşurken dağılıyo en azından kafası en komik anılarınızı konuş falan işte aaa hatırlıyon mu şöyle olmuştu falan biz geçen gün saygınla saygının küçüklüğünü konuştuk mesela çok yaramaz işte ablalarıyla kavga edermiş falan baya güldük böyle ve kafası eskilere gitti dağıldı falan öyle şeylerden bahsedebilirsin belki bende etkili olmuştu en azından :):)
Çabuk geçsin diye gün saymıyorum.Ama geçmiyor günler
Eskilerden bahsedincede ayrı kaldığımız zaman geliyo aklına bide ona üzülüyo. Yani elime yüzüme bulastırıveriyorum. Ama önce benim kendim, teselli etmem gerekiyo bende çok takıyorum çünkü. Böyle gülüp eğleniyorumda normalde konusasım gelmiyo kimseyle görüşesim yok. Çünkü hergün beraberdik yani sen daha iyi anlarsın aynı evde yaşıyosunuz. Her gün beraberdik ne yapıyosak birlikte yapıyoduk aksam yemeğini bilrkite yiyoduk son aylarda hele işide bırakınca gündüzleride beraberdik.Boslukta gibiyim acemideyken gidiyodum pek sorun etmiyodum da daha yeni yeni çok koyuyo. Nasıl olur blmiyorum yani.Pek böylede konusmak istemiyodum ama nedense bugün dökülesim varmıs. İçimde tuta tuta olmuyo ya :26:
Merak etme alışır daha yolunuz uzun yani alışıcak elbet rahat olmaları çokçok önemli sevin bence...
Evet ankesör az diye olabilir..Benimki çok yoruluyor cezaevi karakolunda olduğundan falan çok zor işi ama şükür bitiyor ya...Brde beni düşün günde 4-5 saat konuşuyorduk şimdi çok yorgun oluyor maksimum 30 dakika sonra mesjlaşıyoruz ve uyuyor alıştım artık :)
Kızçeler, son halleri mi bu şafaklarınızın. Bir saate kadar başlıcam çalışmalara
yaa bizim de cuma günü kura var.
eğer cezaevini çekerse çok üzüleceğiz :18:
son hali benimkinin tatlım
Bu ceza evinin nesi var böyle ya, daha ustaya gitmeden önce işte gidebileceği yerleri falan araştırırken Aytaç'ın İstanbul Metris diyince ona, off orası çıkmasa bari falan demişti
Tamam Handecim başladım ben çalışmalara
yaa sanırım şartları daha ağır.
bir de insanın moralini bozucu bir yer.
mahkumlarla aynı ortamda olmuyorlardır ama yine de ne bileyim
merakla bekliyoruzzzzzzz tabloyu
Hayırlısı diyelim o zaman ya, inşallah eşinin gönlünden geçen içine sinecek bir yer olur.
Valla ben de çok merak ediyorum kendilerini
nabeer genççç
iyyimm senden naberrrrr şafağa bak maşallahhh hahaha darısı başıma ayyyyyy
Benimki yırttı ececim aradı güzelce konsutuk ben dedim artık afedersin ben yanlıs anlamısım diye ben düzelttim yoksa pskilojisi kötü son günlerde moreli çok bozuk ben alttan almaya çalısıyorm.
O tripli halimden eser yok simdiiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?