93/3 asker yolu bekleyenler

Ona bakacak olursak bizi de sorup edenlere vermek ister bizi ailelerimiz hani tanıdık bildik diye, ama o işler öyle olmuyor işte, seninle olsun veya olmasın aile karışmamalı Koray'ın işine ki kimsenin işine

Neyseki Koray aile kuzusu degl bşye karar verdiyse kimseyi dinlemez yapar
Ailelerinde bu konuda ztn hassasiyet göstermesi lazm ya hangi devirde yaşıyorz

Hayat bizim hayatımız yani dediğin gibi hangi devirde yaşıyoruz bir de gidin yahuu

Askerlik yetmezmş gibi bide ailesini düşünüp kendime dert ediniyorm yahu amaaaaaaaaaaaaannnn askerden gelsin snra düşüncem bunları offff içim daraldı vallaa

Askerlik yetmezmş gibi bide ailesini düşünüp kendime dert ediniyorm yahu amaaaaaaaaaaaaannnn askerden gelsin snra düşüncem bunları offff içim daraldı vallaa

Canımızı sıkmadan durursak olmaz Ece'cim aaaa, lütfen bul bakalım hadi kendine bir tane daha canını sıkacak bir şey

çok kötüyüm yaaaaaaa çok kötüyüm offf.................. ağamaktan canım çıktı ateşim yükselip duruyo yeterrrrr

Arabamıza haciz konmuş kızlar ya
kayınvalidem ve eşi zamanında eşimin üstüne bi arsa mı ne alıp satmışlar. sonra vergi borcu eşime kalmış.
biz de ödemedik bu zamana kadar (yeni öğrendik zaten)
450 tl borç var şimdi.

eğer ödemezse arabayı gördükleri yerde alıcaklarmış

işin kötüsü borcu bir tek o ödeyebiliyormuş sanırım.
ee adam askerde
napcam ben ya??

bu ay da iyice sıkışıktım zaten maddi anlamda

Ağzım açık okudum az önce canım konunu, Allah kolaylık versin. Eşin vekaleti sana devrettiğine dair faks falan çekse askeriyeden

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 31. EKİM. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... asi_genc ... 63 : ŞANLIURFA'YA SELAM YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 162

... ezgisaygin ... 184

... yuppisi ... 187

ŞAFAKLARINI YARILAMAYI BEKLEYEN HUNİLİLER

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 210

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 261

... zeytinagaci ... 270

... KUBB88 ... 284

... hnf25 ... 285

... Kanaryam35 ... 286

... blss ... 287

... KorEc ... 287

... nira87 ... 287

... mystery123 ... 288

... yunay ... 288

... ARAZIM ... 290

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Son düzenleme:

askerde olduguna daır bı bılgıyle halledebılırsınız bence onu

Panomuzu elimden geldiğince yapmaya çalıştım kızçeler. Her türlü fikre de açığım, ekleyelim çıkaralım dediğiniz yerler
olursa hemeeen ulaşın bana, özel mesaj olur, topik olur, facebook olur, yazın gitsin yani bir yerlerden
Arkadaş listemden de yararlanarak, topiğe yorum yapan herkesi de almaya çalıştım tabloya. Bir unuttuğum olduysa affola,
söylemesi yeterli hemen eklemem için ki yeni kimselere de açığız yani, gelin gariiiiii

Ve sözlerimi burada noktalarken hepinize iyi geceler diliyor, yanaklarınızdan öpüyorum cancağızlarım

Canımmmm yaaaaa az önce actıgın konudanda okuyodm hayretle
Nasıl yükler almşsın sen bu yaşta omuzlarına
Eşinin senin degerini cok iyi bilmesi lazım gercekten.

O vekalet işinide haftasonu noter acıktır belki cumartesi fln.Komutanlarından birisine söylese belki bu hafta için çarşı izni gibi bşy verrler noterden sna vekalet yollar yoksa uzat faiz biner daha kötü olur :26:

Bence cok güzel olmuş canımcım ellerine ugraşlarına saglık
Hadi hayrlı ugurlu olsun topiğimize

bayıldım buna çok güzel olmuş.
yalnız neredeyse hepimiz en alt gruptayız hahah
üstlere de çıkarız bi gün inşallah.
her gün güncelleriz bunu di mi?

Valla bence de bilmesi lazım.
İlk borcu da değil.
Ailesinin yüzünden olmuş bir sürü borç harç ödedik evlendiğimizden beri.
bıktım artık.
eşim de telefonda sesi gitti, ağladı üzüntüsünden.
benim burda elim kolum bağlı, buradan bi geleyim bu yaşattıklarımı unutturucam üstündeki yükleri alıcam vs. dedi ama 9 ay var daha

orjinali gerekiyormuş.

görün kızlar işte ne aileler var!

saygınlarında fabrıkayla ılgılı bı noter ıslemlerı vardı dırek soyleıd komutanı ızın verıyo yanı verırler dırek soylesın cıkabılır halledebılır oyle durumlarda ızın verıyorlar ve askerde olduguna daır suan bı dılekce yazsa suan parayı alamazlar askerlık maası alıyo gozukuyolar suan o da kac para zaten ondan halledılır bence ama gıdıp dılekce yazsın nereye yazılcaksa onu dırek ogrenın :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…