- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.681
Ya nefret etmiyorm bn kinci deglmdir bni sevdiklerini hissedince bnde ısınırım ztn
Korayıda bn sıkıştırdım dedim ki senin ailenin nedense bni pek sevmedigini istemedigini düşünüyorm içimden bi ses öyle diyo dedm.İstemiyo degller ama illa ece olsunda demiyolar dedi bnde farkındaym ama ne diyolar mesela fln dedim yani neyimi begenmiyolar dedim ordan acıldı konu.
oyle tabi bazen cokk yavas bazende goz acıp kapayana kadar okuyorz dısardan oyle geciyo be guzelim hafta sonuda okulwala canım zor bide ewde olunca hiiç geçmio bide konuşamayıncaa berbaat ama kendine meşgale bulsann zaman geçer bnm önceden geçiodu ama şimdi durdu sankii:26:
hımm ayrı eve cıkmasıda kotu ailenin kesinlikle birbirine baglı olması dahada iyi olur cunku herseyden once herkes aileye baglılıga bakar demişsinde annemde kabul etmez diye vllahi hakkınızda hayırlısı canm her zamn yapıcı olmaya bakın siz ne kadar istemesenizde daha evlilik varr onunuzde bi yuva kolay kurulmuyor dugun dernek ev kurmak bunlar tek basına olmuyorYok canım neyseki ne kendi aileme nede korayın ailesine yakın oturmayı düşünmüyorm koraylada aynı fikirdeyiz oda istemiyo cünkü ailesi sıkıntılı korayda pek onlarla kalmak istemiyo hatta dedigim gibi askerden gelince ailesiyle oturmamak için ayrı eve cıkıcak brz zaman gecince
Ama işte sende diyosun arada bi sogukluk olursa onların : bna karşı bnm onlara karşı,bilmiyorm hiç hoş olmaz bnm aileminde içine sinmez ki annemin en istemedigi şey istemeye istemeye gelip bni ailemden istediklerini düşünsene annem olay cıkartır valla
kızz cocuguda üzme orda anlıyorm ruh halin senin simdi hep duygusallıktan yana ama ona belli etmemeye calıs gecer guzelim gecer bende atlattım geciyo emin ol tekrarlıyo ama işte kotu olan buıyı napıyım acılı hazır corba ıcıyorum sımdı hıc halım yok tek basımayım ya bugunde agladım ondan hep saygında kotu oldu bu hafta carsısı kıtlenmesede gıtsem barı
Bence çok erken konusmuslar ya seni sevmemeleri için sebep yok :26: Valla yapcak bisi yok herkesin kendi hayattı oğullarını çok seviyorlarsa onun için sevcekler seni gerekirse:112:
Ayyyy ya cok moralim bozulduKorayın ailesi kapalı yani dini inançları fazla annesi acık ama namazını fln kılan bi tip iki teyzeside kapalı ve bi teyzesi cok baskın sözü gecen biri.Dayısı ve kuzenleri acık görüşlü ve beni severler yani.Neyse ben ilk ailesiyle tanıştıgımda 2 gün bunlarda kalmştım oda koray cok ısrar etmşti bizde kal bşy olmaz bn bizimkileri ikna ederm fln filan diye.Zorla ikna etmşti kalmştım oda birinci gün teyzesinin evinde kalmştım kendisi tek yaşıyo korayla aynı evde kalmiyim diye.Ama cok iyi davrandılar bna sevdiler yani bi tek kız başıma nasıl bi erkegin evinde kalabiliyorum diye düşünüp durdular.Ertesi günde zorla koray ikna etmş koraylarda kaldım.Neyse annesi ve teyzesi bni pek istemiyo gibiler cünkü mersinde ailesi uzaktalar ne işin var uzaktaki kızla sna burdan birisini buluruz hem hastalıgıda var nasıl ugraşcaksn fln diyolarmş yani bna sıcak bakmıyolar.Koray diyo sen merak etme bn takmıyorm onları sna bi lafta söyletmem diyo ama bn isterdimki bni sevsinler istesinler el üstünde tutsunlar annemde öyle istiyo bni seven bi ailenin içine giriyim diye ama napcam hiç bilmiyorm off offf.Koray takma sen kafana onlar cok geri düşünüyolar bn seni asla yanlız bırakmam bşy derlerse bn cvp veririm diyo ama sürekli böyle mi olcak yani bilmiyorm :26:
hımm ayrı eve cıkmasıda kotu ailenin kesinlikle birbirine baglı olması dahada iyi olur cunku herseyden once herkes aileye baglılıga bakar demişsinde annemde kabul etmez diye vllahi hakkınızda hayırlısı canm her zamn yapıcı olmaya bakın siz ne kadar istemesenizde daha evlilik varr onunuzde bi yuva kolay kurulmuyor dugun dernek ev kurmak bunlar tek basına olmuyor
Amannn.. Bitceğini biliyoruz en azından :44:
Benim de Aytaç'ın ailesiyle tanışmadan önceki en büyük korkum buydu. Ya farklı olan aile yapılarımız sebebiyle ( ben her ne kadar evliliğe uzak tutsam da kendimi ) istenmeyen gelin olursam düşüncesi. Herkes herkesi sevmek zorunda değil evet ama biri de birini sevmeyince ortam samimileşmiyor, sıcaklaşmıyor bu da bir gerçek. O sebeple beni sevmeleri benim için fazlasıyla önemliydi. Çünkü ben sevmesem dahi onları ki hepsini ayrı ayrı çok seviyorum göstereceğim saygıdan bir gram ödün vermeyeceğimden kendime güveniyordum, fakat tanımadığım insanlardı sonuçta onlar sevmezseler bir de artık yaşlı olmalarının verdiği huysuzlukla onlar aynı saygıyı gösterirler miydi emin değildim bu sebeple diyordum ki onlar beni sevmeliler yoksa bu iş belli bir yere kadar gider, kim babasına diyebilir ki baba beni istemeye geliyorlar ama aslında istemiyorlar diye. Tanıştık başta, tabi ilk zamanlar resmiydik, ama ben güleç yüzümü, saygımı, oturup kalkışımı hiç bozmadım. Hiç birinin de haklarını yiyemem, gittiğim ilk günden bu yana bir gün olsun güler yüzlerini eksik etmediler. İçten içten sarıldılar hep evlerine gittiğimde, oradan ayrıldığımda. Akşama kadar oturmuşsam akşam yemeğini birlikte yemeden salmadılar. Aytaç'ı uğurlarken kendi göz yaşlarını bir kenara bırakıp bana sarıldılar, yüzümü sildiler, teselli ettiler. Hele son uğurlayışımızda tuttu annesi elimden öylece geldik arabaya. Babası arada Aytaç'la konuşurken sitem eder mesela ona Çağla gelmiyor hiç bize diye, kız kardeşi desen özletme kendini gel diyip durur. Çocuk sever gibi sıkar yanaklarımdan.
Benim bile hayal edemeyeceğim şekilde davranışlar görüyorum şuanda ben ailesinden. Bana yansıttıkları olumsuz bir tavırları yok çok şükür, umarım gerçek hisleri de bunlardır. Eğer ki seneler geçip de üzerinden bu çizgi hiç bozulmaz da beni severlerse ya da sevmeye devam ederlerse Aytaç'a da söyledim bunu, ailene bir özür borcum var diye. Çünkü Aytaç daha evlilik mevzusunu ilk açtığı gün, böyle hayaller kurduğu gün ben ona hayallerle yaşanmaz, bizim evlenmemiz zor. Aileler sorun çıkaracaktır, hayal kurma boşuna seninkiler beni istemez diyip de ağlatmıştım onu.
Tanımaları lazım Ecetoşum, tanıyıp da kalbinin temizliğini, güzelliğini görmeleri lazım. Aynı şehirde olduğumuzdan çok vakit geçirdik biz onlarla, yediğimiz yemeklerin, ettiğimiz kahvaltıların, oturup çay kahve içtiğimiz günlerin haddi hesabı yok 4 aydır. Benim de avantajım bu olmuştur belki de kendimi tanıtabileceğim ortamı bulmak. Şehir sebebiyle senin öyle bir şansın yok şimdilik ama o fırsatı bulduğunda sen hiç çizgini bozmadan devam et, saygıda kusur etme ki etmezsin zaten olabildiğince güler yüzlü ol, politik davran biraz. Sen elinden geleni yap gerisi onlara kalmış, eden ettiğini bulmadan ölmezmiş sana haksızlık ederler de evliliğinizi ya da bu flört döneminizi gölgelerlerse kızları yeğenleri bir şeyleri vardır elbet, ondan bulurlar da anlarlar hanyayı konyayı
oyle tabi bazen cokk yavas bazende goz acıp kapayana kadar okuyorz dısardan oyle geciyo be guzelim hafta sonuda okul
gelene kadar boyle devam bizim işler
hımm ayrı eve cıkmasıda kotu ailenin kesinlikle birbirine baglı olması dahada iyi olur cunku herseyden once herkes aileye baglılıga bakar demişsinde annemde kabul etmez diye vllahi hakkınızda hayırlısı canm her zamn yapıcı olmaya bakın siz ne kadar istemesenizde daha evlilik varr onunuzde bi yuva kolay kurulmuyor dugun dernek ev kurmak bunlar tek basına olmuyor
kızz cocuguda üzme orda anlıyorm ruh halin senin simdi hep duygusallıktan yana ama ona belli etmemeye calıs gecer guzelim gecer bende atlattım geciyo emin ol tekrarlıyo ama işte kotu olan bu
agzına saglık cok guzel yazmıssın kesinlikle oyle aile ne olursa olsun cook onemli her zamn karsına cıkıyorlar hic soyle olmaz boyle olmaz diye dusunmeyin kesinlikle oyle seyler oluyorki aklının ucundan dahi gecmeyen her zamn sevmek sevilmek en guzeli ins en guzellerini nasip olsun hepimizeBenim de Aytaç'ın ailesiyle tanışmadan önceki en büyük korkum buydu. Ya farklı olan aile yapılarımız sebebiyle ( ben her ne kadar evliliğe uzak tutsam da kendimi ) istenmeyen gelin olursam düşüncesi. Herkes herkesi sevmek zorunda değil evet ama biri de birini sevmeyince ortam samimileşmiyor, sıcaklaşmıyor bu da bir gerçek. O sebeple beni sevmeleri benim için fazlasıyla önemliydi. Çünkü ben sevmesem dahi onları ki hepsini ayrı ayrı çok seviyorum göstereceğim saygıdan bir gram ödün vermeyeceğimden kendime güveniyordum, fakat tanımadığım insanlardı sonuçta onlar sevmezseler bir de artık yaşlı olmalarının verdiği huysuzlukla onlar aynı saygıyı gösterirler miydi emin değildim bu sebeple diyordum ki onlar beni sevmeliler yoksa bu iş belli bir yere kadar gider, kim babasına diyebilir ki baba beni istemeye geliyorlar ama aslında istemiyorlar diye. Tanıştık başta, tabi ilk zamanlar resmiydik, ama ben güleç yüzümü, saygımı, oturup kalkışımı hiç bozmadım. Hiç birinin de haklarını yiyemem, gittiğim ilk günden bu yana bir gün olsun güler yüzlerini eksik etmediler. İçten içten sarıldılar hep evlerine gittiğimde, oradan ayrıldığımda. Akşama kadar oturmuşsam akşam yemeğini birlikte yemeden salmadılar. Aytaç'ı uğurlarken kendi göz yaşlarını bir kenara bırakıp bana sarıldılar, yüzümü sildiler, teselli ettiler. Hele son uğurlayışımızda tuttu annesi elimden öylece geldik arabaya. Babası arada Aytaç'la konuşurken sitem eder mesela ona Çağla gelmiyor hiç bize diye, kız kardeşi desen özletme kendini gel diyip durur. Çocuk sever gibi sıkar yanaklarımdan.
Benim bile hayal edemeyeceğim şekilde davranışlar görüyorum şuanda ben ailesinden. Bana yansıttıkları olumsuz bir tavırları yok çok şükür, umarım gerçek hisleri de bunlardır. Eğer ki seneler geçip de üzerinden bu çizgi hiç bozulmaz da beni severlerse ya da sevmeye devam ederlerse Aytaç'a da söyledim bunu, ailene bir özür borcum var diye. Çünkü Aytaç daha evlilik mevzusunu ilk açtığı gün, böyle hayaller kurduğu gün ben ona hayallerle yaşanmaz, bizim evlenmemiz zor. Aileler sorun çıkaracaktır, hayal kurma boşuna seninkiler beni istemez diyip de ağlatmıştım onu.
Tanımaları lazım Ecetoşum, tanıyıp da kalbinin temizliğini, güzelliğini görmeleri lazım. Aynı şehirde olduğumuzdan çok vakit geçirdik biz onlarla, yediğimiz yemeklerin, ettiğimiz kahvaltıların, oturup çay kahve içtiğimiz günlerin haddi hesabı yok 4 aydır. Benim de avantajım bu olmuştur belki de kendimi tanıtabileceğim ortamı bulmak. Şehir sebebiyle senin öyle bir şansın yok şimdilik ama o fırsatı bulduğunda sen hiç çizgini bozmadan devam et, saygıda kusur etme ki etmezsin zaten olabildiğince güler yüzlü ol, politik davran biraz. Sen elinden geleni yap gerisi onlara kalmış, eden ettiğini bulmadan ölmezmiş sana haksızlık ederler de evliliğinizi ya da bu flört döneminizi gölgelerlerse kızları yeğenleri bir şeyleri vardır elbet, ondan bulurlar da anlarlar hanyayı konyayı
hayırlısı yasayıp goreceksin canm ins iyi seyler olur ayrı gayrı olmadanYa düşünce yapıları pek uyuşmuyo yine ailesine düşkündür ama hayatına karışsınlar istemiyo oyüzden ayrı ev düşünüyo ama bakalım gecen zaman bize neler göstericek
Korayda aynı senin gibi diyo bna deger veriyolarsa bni seviyolarsa senide sevmek zorundalar diye
Aynen cok erken herşey için ve cok erkenden ön yargılar onlarınkide :26:
hayırlısı yasayıp goreceksin canm ins iyi seyler olur ayrı gayrı olmadan
Allah gönlüne göre vermş cok iyi bşy bu umarım hep öyle devam eder Çağlacım
Korayda diyo seni tanımaları lazm ilerde tanıdıkca düşünceleri değişir diye ama hemen ilk etapta böyle şeyler duyunca bnmde ister istemez moralim bozuluyo.İlk tanıştıgımızda bni cok sevmşlerdi büyükannesi fln keşke bi gün daha kalsaydın fln diyodu annesi fln kameradan bni diger teyzesine gösteriyodu cok tatlı diye ama araya zaman girince diger teyzesi saolsun lafımı ediyo demkki bilmiyorm günahınıda almk istemiyorm ama korayın dedigine göre aileyi karıştıran o teyzesiymş acayip dinci oldugu içinBen ztn kim olursa olsun güler yüzlüyümdür ki korayın ailesi oldugu için daha bi hassas davranırım saygıda kusur etmem ama olumsuz bi surat asıklıgı fln görmem inş ilerdede bakalm nolck :26:
Şimdilik çok iyiler Ece'cim dedim ya umarım gerçekten de böyledir hisleri ve de Aytaçımla da birbirimizin hayatında olduğumuz sürece devam eder bu güzel durum
Vardır her ailede öyle bir cins, mesela şunu da söyleyeyim Aytaç'ın baba tarafı da tutucuymuş annesi kendi ağzıyla öyle söyledi. Bana mesela akrabalarının Aytaç'la bizim hakkımızda söylediği şeyleri söylerler, güleriz ederiz hatta bana gelin diyip duruyorlar diye ama daha ben bir kere baba tarafından biri de böyle dedi diye söylediklerini duymadım, hep işte teyzedir, teyzenin damadıdır yok kızıdır gelinidir, bu insanların söylemlerini duyuyorum. Bizde de baba tarafı cins yani, hem de duyumlarıma göre öyle böyle değil. Babası gayet normal aslında ama yanlış anlaşılmasın bu dediğim ortam farklılığı sebebiyle söylüyorum 16-17 senedir İzmir'de olmalarının etkisi var sanırım babanın üstünde. Hani biraz daha geniş bakış açısıyla bakıyor olaylara.
Koray senin yanında olduğu sürece o cinslik yapan tek tük kişileri de öyle çok takma, sana laf yapabilecek bir şey olmasın ellerinde yeter, bence Koray seni haksız yere ezdirmez. Handetoş nerede bizim yahu evlilik danışmanımız olaraktan ona ihtiyaç var burada 8 senelik deneyimden yola çıkarak o taktikler vermeli Koray'a şöyle ifade et ailesiyle ilgili şeyleri falan demeli
Hande bi ara göründü snra kayboldu
İlk ilişkimize başlarken koray diyodu ailemden bi gizlim saklım olmasın senle ilgilide herşeyi bilsinler benden öncede bi erkek arkadsn oldugunuda söylicem ilerde diye.Sonra baktı ki durum söylemeye müsait degl söylemicem bunlara öyle şeyler söylenmez senin hakkında yanlş düşüncekler gerek yok dediBunların kafası değişmez seni üzerler snra dedi kıyamam ya ztn Korayın destegi olmasa bn böyle bi ailenin içine girmeyi hiç istemeyebilrdm :26:
İstenmez ki canım haklısın yani, aynı korkulara bende sahip olduğum için çok iyi anlıyorum seni. Ki güzel şekilde devam etmesine rağmen ailesiyle olan ilişkimiz hala bile tedirginim ben yani. Onlarda da bir hayli takıntı varmış yani, mesela daha son gittiğimde Aytaç'ın eski sevgilisinden konu açıldı da bir anda ( ailesi kızı yeni öğreniyor bu arada, biteli senesi geliyor nerdeyse) bana sordu senin oldu mu daha önce diye bende dedim oldu, hatta geçen sene bu zamanlardı 15-20 gün sürdü diye. Ee olur kızım öyle şeyler, şimdi devir böyle, en iyisini yapıyorsunuz birbirinizi tanıyarak siz dedi. Ki kendi kızlarının da annesi sevgilisi olduğunu biliyor ama öyle hani ben gidip geliyorum onlara ama çocuğun gelmesine pek sıcak bakmıyor onlarda da böyle bir huy var, resmiyet olmadan laçkalaşmasın ilişkiler diye ki Aytaç'ın da bize gelmek isteyişindeki ısrarda benim ailemin olumsuz tutumuna hak verdiler fazlasıyla, ele güne karşı sen zor durumda kalırsın kızım laf söz olur sizin aranızda söz nişan bir şey yok daha dediler
Aile destegi almk gibisi yok işteinş bnm durumumda düzelir güzel olur herşey ya içimi karartmak istemiyorm oyüzden de bakalm umarm güzel olur herşey
Daha erken canım zaten iç karartmaya, iyi düşün iyi olsun demişler
Aynen öyle Çağlacımmm bak geldim konuştm sizlerle içim rahatladıŞimdiden dert etmiyim düzeltirim bn zamanla düşüncelerini
Düzeltirsin tabi, bulmuşlar senin gibi gelini daha ne istiyorlarmış acaba
Ayyy ne biliyim ne istiyolarTanıdık bildik bi aileden olsun sevmeden evlensin istiyolarmş
Büyükannesi köyden tanıdıkların kızını söylüyomş hatta askerligini yapsın gelsin bunu alırız şunu alırız koraya diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?