93/3 asker yolu bekleyenler

sağol ezgicim ya, bunlardan hiç haberimiz yok.
ben yarın vergi dairesinden halledemezsem istiycem eşimden gitsin o zaman notere.
pufff sıkıldım bu konudan
yarına kadar düşünmücem artık.
yarın 7.30 da kalkcam
gidiyim yatıyım en iyisi

iyi geceler

sor bakalım ne dicekler.. iyi gecelerrrrr öptümm

Canım ellerine sağlık unutulmadığım için teşekkür eder sevgiler sunarım hahaha

en azından koray olumlu konuşuyo ailesinin sözüne bakmıyor sana önem veriyo..ya tabiki kmse istemez eşinin ailesiyle anlaşmazlık olmasını ama bu senın yaptığn bişey değil..o yüzden için rahat olsun bence. bazı insanlar vardr ne kadar iyilikte yapsan yaranamazsın hep bişey bulurlar..zaten evlenince eviniz ayrı olcak. sürekli görüşmüyceksin onlarla.bence bunlarla hiçççç sıkma canını boşver canım:)

Günaydın bi parça şarkı sözleriyle güne başlıyorm

Bir günüm daha gecermi
Sensiz darmadagin
Yapayanlizim
Sigindigim limandi
Bu ask
Nolur kalbine bir bak
Ben oradayim

Ailesinin sözüne baksa direk bitirmesi lazım ztn ilişkiyi Ama bn onu tanıdıgımdan beri ailesinin lafını pek dinlemez kendi dedigini yapar yani İş ztn evlilik aşamasına gelebilmek bu şartlarda ama umudum bni tanıdıkca sevmeleri.En azından cocuklarını yigenlerini torunlarını mutlu ediyorum diye bni sevmeleri lazm diye düşünüyorm :26:

Günaydın bi parça şarkı sözleriyle güne başlıyorm

Bir günüm daha gecermi
Sensiz darmadagin
Yapayanlizim
Sigindigim limandi
Bu ask
Nolur kalbine bir bak
Ben oradayim

Sessizliğinin yok mu ilacı?
Günaydınnnn canımcım hayırdır pek bi duygusal giriş oldu :107:

günaydın...
sinirden uyuyamadım tabi gece.
öğleden sonra gidiyorum vergi dairesine.

Güzel haberlerle dönersin inş canım ya
Eşininde nasıl üzüldügü malum ztn ama elinden bşy gelmiyo o durum daha cok kahrediyodur onu.
Allah kolaylık versin inş en cokta sana...

Sessizliğinin yok mu ilacı?
Günaydınnnn canımcım hayırdır pek bi duygusal giriş oldu :107:

Bilmem bugün öyle içimden geldi
Özledim ya ondan sanırım
şimdilik dayanabiliyorm ama bakalım snra nolck :26:

Bilmem bugün öyle içimden geldi
Özledim ya ondan sanırım
şimdilik dayanabiliyorm ama bakalım snra nolck :26:

Hergün ağlıcaz sızlıcaz heralde bunlar iyi günlerimiz gibi geliyo :44: İçini kararrtım sanırım ama bende kötüyüm 2 3 gündür:26:

Hergün ağlıcaz sızlıcaz heralde bunlar iyi günlerimiz gibi geliyo :44: İçini kararrtım sanırım ama bende kötüyüm 2 3 gündür:26:

Ne biliyim ya dünde diyo koray komutanları demş ki bna dogru düzgün 10 15 adam lazım bn askerlik yapmk istemiyorm doguya fln gidemem diyeniniz varsa gelsin yanıma çürük raporu verip yollicam hiçte bşy demicem demş Korayda diyo baktım dayanamıyorm en son çare çürük raporu alırım gelirim diyo Tabi yapmaz öyle bşy cünkü çürük raporu alınca sen ne biçim adamsın fln diyolarmş her yerde de belli olmaz bna diyo

O kafayı anlamıyorum zaten bizimkide o yüzden almadı yaparım ben askerlikkkk diyo. Aman yapsınar biz çekiyoruz tabi burda.

O kafayı anlamıyorum zaten bizimkide o yüzden almadı yaparım ben askerlikkkk diyo. Aman yapsınar biz çekiyoruz tabi burda.

Aynen öyle erkeklik gururu diye bşy var işte bizimkilerde ne oluyosa ondan oluyo Diyorum sanki bidaha ordakileri nerde görceksin diye.Ya dışardakilere ne dicem arkerlik yapmadm çürük raporu mu aldm dicem diyo Ayy bide dün bnmkide dedi izinleri kullanmak zorundalarmş ve hepsini aynı anda veriyolarmş 14 günse kalan izin hepsini bir kullanıyomşsn

Nasıl yani:26:Bizimkilerde mi kullanmak zorunda şimdi:26: E belki izin kullanmak istemeyen var yani ne kadar saçma :26:

Güzel haberlerle dönersin inş canım ya
Eşininde nasıl üzüldügü malum ztn ama elinden bşy gelmiyo o durum daha cok kahrediyodur onu.
Allah kolaylık versin inş en cokta sana...

Canımm çok teşekkür ederim
Onun da içi içini yiyordur ama ne yapsın...
Bakalım 1.30 da vergi dairesinde olacağım.

Nasıl yani:26:Bizimkilerde mi kullanmak zorunda şimdi:26: E belki izin kullanmak istemeyen var yani ne kadar saçma :26:

Bilmiyorum ki canım ya gecen gün burda konusu geciyodu ya ztn bnde sorcaktm koraya böyle bşy var mı diye.Ben sormadan o söyledi kullandırıyomş komutan herkese zorunlu dedi.Sende bi sor istersen öğrensin selman da iyice :26:

Hadi bakalım iyi haberlerle dönersin inş.En azından taksit fln yapsalar bari yada askerde diye gelinceye fln ertelenme durumu olsa cok cok iyi olurdu

canım gunaydın gecmiş olsun yeni okudum insallah halldebilirsin ama olmayacak bişey degil kafana takıp kendini üzme git bakalım oglen ne diyecekler ona gore dusunursun simdi bişey belli degil hayırlısı allah baska dert vermesin askerde olan adama bişey diyemezler esisin sen sen halledersin onun hayat arkadası olarak

Son düzenleme:
Ayy dün Koraya dedim ki merak etme 3 ay snra ustaya yeni acemiler gelince rahatlarsınz.Oda dedi artk acemilik 60 günmş yani 2 ay bi an durdum aa aaa evet ya evet bn nasıl atladm bunu dedim o şapşallıgıma gülmeye başladık ama cidden 2 ay oldu artk acemilik oyüzden inş 2 ay snrada dahada rahat olucaz kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…