- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.721
saygınlarında fabrıkayla ılgılı bı noter ıslemlerı vardı dırek soyleıd komutanı ızın verıyo yanı verırler dırek soylesın cıkabılır halledebılır oyle durumlarda ızın verıyorlar ve askerde olduguna daır suan bı dılekce yazsa suan parayı alamazlar askerlık maası alıyo gozukuyolar suan o da kac para zaten ondan halledılır bence ama gıdıp dılekce yazsın nereye yazılcaksa onu dırek ogrenın :S
sağol ezgicim ya, bunlardan hiç haberimiz yok.
ben yarın vergi dairesinden halledemezsem istiycem eşimden gitsin o zaman notere.
pufff sıkıldım bu konudan
yarına kadar düşünmücem artık.
yarın 7.30 da kalkcam
gidiyim yatıyım en iyisi
iyi geceler
Panomuzu elimden geldiğince yapmaya çalıştım kızçeler. Her türlü fikre de açığım, ekleyelim çıkaralım dediğiniz yerler
olursa hemeeen ulaşın bana, özel mesaj olur, topik olur, facebook olur, yazın gitsin yani bir yerlerden
Arkadaş listemden de yararlanarak, topiğe yorum yapan herkesi de almaya çalıştım tabloya. Bir unuttuğum olduysa affola,
söylemesi yeterli hemen eklemem için ki yeni kimselere de açığız yani, gelin gariiiiii
Ve sözlerimi burada noktalarken hepinize iyi geceler diliyor, yanaklarınızdan öpüyorum cancağızlarım
Ya bnm annemde namazını kılan biridir dedem hacıdır fln ama ztn bnde cok acık giyinen biri deglm ailesinin yanındada dikkat ettim kıyafetlerime ama düşünce yapıları değişik demkki dayısı diyodu ztn cins bunlar diyeDayısınında sevgilileri fln oluyomş o teyzesi karışıyomş hep Dayısıda diyodu ona inat el el kol kola önünden geciyrm diye İnş zorluk cıkarmazlar ama koray diyo ztn bnm düşüncelerimle hiç uyuşmuyolar en olmadı ztn bn işimi bulur bulmaz evi ayırıcam cok sık görüşmeyiz ilerdede diyodu ama sevilmeyen gelin olmayı kim ister ki yaaa :26: Koray hiç sallamıyo boşver biz birbirimize yeteriz senin ailen bni sevsin yeter bize diyo ama bakalm :26:
en azından koray olumlu konuşuyo ailesinin sözüne bakmıyor sana önem veriyo..ya tabiki kmse istemez eşinin ailesiyle anlaşmazlık olmasını ama bu senın yaptığn bişey değil..o yüzden için rahat olsun bence. bazı insanlar vardr ne kadar iyilikte yapsan yaranamazsın hep bişey bulurlar..zaten evlenince eviniz ayrı olcak. sürekli görüşmüyceksin onlarla.bence bunlarla hiçççç sıkma canını boşver canım:)
Günaydın bi parça şarkı sözleriyle güne başlıyorm
Bir günüm daha gecermi
Sensiz darmadagin
Yapayanlizim
Sigindigim limandi
Bu ask
Nolur kalbine bir bak
Ben oradayim
günaydın...
sinirden uyuyamadım tabi gece.
öğleden sonra gidiyorum vergi dairesine.
Sessizliğinin yok mu ilacı?
Günaydınnnn canımcım hayırdır pek bi duygusal giriş oldu :107:
Bilmem bugün öyle içimden geldi
Özledim ya ondan sanırım
şimdilik dayanabiliyorm ama bakalım snra nolck :26:
Hergün ağlıcaz sızlıcaz heralde bunlar iyi günlerimiz gibi geliyo :44: İçini kararrtım sanırım ama bende kötüyüm 2 3 gündür:26:
Ne biliyim ya dünde diyo koray komutanları demş ki bna dogru düzgün 10 15 adam lazım bn askerlik yapmk istemiyorm doguya fln gidemem diyeniniz varsa gelsin yanıma çürük raporu verip yollicam hiçte bşy demicem demşKorayda diyo baktım dayanamıyorm en son çare çürük raporu alırım gelirim diyo Tabi yapmaz öyle bşy cünkü çürük raporu alınca sen ne biçim adamsın fln diyolarmş her yerde de belli olmaz bna diyo
O kafayı anlamıyorum zaten bizimkide o yüzden almadı yaparım ben askerlikkkk diyo. Aman yapsınar biz çekiyoruz tabi burda.
Aynen öyle erkeklik gururu diye bşy var işte bizimkilerde ne oluyosa ondan oluyoDiyorum sanki bidaha ordakileri nerde görceksin diye.Ya dışardakilere ne dicem arkerlik yapmadm çürük raporu mu aldm dicem diyo Ayy bide dün bnmkide dedi izinleri kullanmak zorundalarmş ve hepsini aynı anda veriyolarmş 14 günse kalan izin hepsini bir kullanıyomşsn
Güzel haberlerle dönersin inş canım ya
Eşininde nasıl üzüldügü malum ztn ama elinden bşy gelmiyo o durum daha cok kahrediyodur onu.
Allah kolaylık versin inş en cokta sana...
Nasıl yani:26:Bizimkilerde mi kullanmak zorunda şimdi:26: E belki izin kullanmak istemeyen var yani ne kadar saçma :26:
Nasıl yani:26:Bizimkilerde mi kullanmak zorunda şimdi:26: E belki izin kullanmak istemeyen var yani ne kadar saçma :26:
Canımm çok teşekkür ederim
Onun da içi içini yiyordur ama ne yapsın...
Bakalım 1.30 da vergi dairesinde olacağım.
Canımm çok teşekkür ederim
Onun da içi içini yiyordur ama ne yapsın...
Bakalım 1.30 da vergi dairesinde olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?