- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.661
yaa ececim, keşke onlarda kalmasaymışsın.
bence işler ciddiye binene kadar (yani aileler tarafından ciddiye binene kadar) pek sıkı fıkı olmaya çalışma ailesiyle. resmi ama düşünceli bir ilişkiniz olsun. -bence- ki bence beni de çok dinleme kayınvalidesiyle görüşmeyen biri olarak benim verdiğim akıl pek akıllıca olmayabilir
aaa olmazmı dolu ya dızıı ben valla bı anda bakıyorum hopp gece olmus
içinde tutma zaten gerek yok ki neden tutuyosun ve dediğin gibi seni aşırı iyi anlıyorum bende bazen artık dıyorum kotu olup gecıyo dımı falan o tesellı edıyo ama bazen o da dayanamaz duruma gelıyo evet boyle boyle gecıyo sızınde oyle dıger kızlarında askerlerınde oyle .. ne bılıyım hayatım dusunmemeye calıs yanı kafaı dagıt sen cok dusunuyorsun bak bende cok sevıyorum ama dusunmemeye calsıyorum gun ıcınde baska bıseyler yapmaya calısıyorum dun gece kafma ttakmaktan bak bugun atesler ıcındeyım gece uyumadım dogru duzgun bugun annesıyle gorustum o bıle dedı ıyımısın sen dıye .. bugun kafamı dagtcak bıseyler yaptım kıtap okudum fılm ızledım bılmemne..dusunme yanı onla konusurkende oyle donuncesını konusun az kaldı donunce soyle olcak boyle olcak dıye gecmısıde konusmayın tmm ama süre konusmayın safak konusmayın falan ne bılıyım sen tanıyosun en ıyı tabıkıde koyuyo ınsana koymazmı ayrı kalmak hergun yanyanayken ama bıtıyo bak 3 ay daha vardı ya o kadar dha olsaydı nolcaktı allahtan dustu sansımıza .
Ya o zaman koray okdr ısrar ettiki bn istanbula gelicem kuzenmde kalıcam fln dedim sacmalama ozamn cok az görürm seni bn ayarlarım bizde kalırsın dedi ya dedm ailen ne der nasıl olck fln dedik koray bi ısrar kıyamet dayısındanda aldı destegi kabul ettirdi.Tabi bn hala napcam napcam diye eteklerim tutuşuyo tabi bi tonda yalan söyledim ama koraylarda kalmam için o yalanlar şarttı.Tabi teyzesi bna cok iyi davrandı fln ama düşüncelerine yanlş geliyodu yine.Sürekli sormşlar koraya kıza bşy yaptn mı fln diyeHiç yanlız bırakmadılar ki bizi ztn nasıl bşy yapsn cocuk onu gectim Koray öyle biri degl ztn
Ztn tanıştıktan snra hiç arayıp sormadm öyle sıkı fıkı olmadm kamerada görüşürken dayısı fln gecince onla öyle muhabbet ediyoduk yada büyükannesiyle fln ama onun dışında öyle sıkı fıkılıgım yok yani
Bende ilerde senin gibi olcam bu gidişle ztn
ah be canım dur hemen kendini umutsuzluga surukleme ama yanlıs anlamada koray sana simdilik boyle derde inan evlenince dahada degişiyorlar aileci oluyorlar onlar seni simdiden boyle elestiriyorlarsa kotu cunku ne olursa olsun her ortamda birlikte olup yuzyuze bakacaksınız onlar sana yakın olmasalar dahi sen onlara soguk durunca goze batacaksın allah nasip eder evlenirsenz kesinlikle yakınlarında olma gozlerine batma aranıda sakın soguk tutma kv adayınla hastalık herkesin basında kime ne olacagı muamma takma esinle sevdikten sonra birbirinizi gerisi gelir sende gidip kalma yanlarında ya ne gerek var oyle baska gozle baktırma kendine seni seven senin pesinden kossunAyyyy ya cok moralim bozulduKorayın ailesi kapalı yani dini inançları fazla annesi acık ama namazını fln kılan bi tip iki teyzeside kapalı ve bi teyzesi cok baskın sözü gecen biri.Dayısı ve kuzenleri acık görüşlü ve beni severler yani.Neyse ben ilk ailesiyle tanıştıgımda 2 gün bunlarda kalmştım oda koray cok ısrar etmşti bizde kal bşy olmaz bn bizimkileri ikna ederm fln filan diye.Zorla ikna etmşti kalmştım oda birinci gün teyzesinin evinde kalmştım kendisi tek yaşıyo korayla aynı evde kalmiyim diye.Ama cok iyi davrandılar bna sevdiler yani bi tek kız başıma nasıl bi erkegin evinde kalabiliyorum diye düşünüp durdular.Ertesi günde zorla koray ikna etmş koraylarda kaldım.Neyse annesi ve teyzesi bni pek istemiyo gibiler cünkü mersinde ailesi uzaktalar ne işin var uzaktaki kızla sna burdan birisini buluruz hem hastalıgıda var nasıl ugraşcaksn fln diyolarmş yani bna sıcak bakmıyolar.Koray diyo sen merak etme bn takmıyorm onları sna bi lafta söyletmem diyo ama bn isterdimki bni sevsinler istesinler el üstünde tutsunlar annemde öyle istiyo bni seven bi ailenin içine giriyim diye ama napcam hiç bilmiyorm off offf.Koray takma sen kafana onlar cok geri düşünüyolar bn seni asla yanlız bırakmam bşy derlerse bn cvp veririm diyo ama sürekli böyle mi olcak yani bilmiyorm :26:
aynen tatlımm vllaha oldum bilee sen daha iyimisinaman dusunme artık valla hastalık hastası olcan aaa
bizde buralara kolay gelmedk canım günde 10 kere konuşarak gelmedk başımza gelmeyen kalmamış wala ii olsunlarda warsn az konuşun ii oldunu bilin başka bişi yook bnde ecrin canım memnun oldum takma geçer emn ol bu kadar taktınıza degmez geçio çünkü zor amaa:26:
ah be canım dur hemen kendini umutsuzluga surukleme ama yanlıs anlamada koray sana simdilik boyle derde inan evlenince dahada degişiyorlar aileci oluyorlar onlar seni simdiden boyle elestiriyorlarsa kotu cunku ne olursa olsun her ortamda birlikte olup yuzyuze bakacaksınız onlar sana yakın olmasalar dahi sen onlara soguk durunca goze batacaksın allah nasip eder evlenirsenz kesinlikle yakınlarında olma gozlerine batma aranıda sakın soguk tutma kv adayınla hastalık herkesin basında kime ne olacagı muamma takma esinle sevdikten sonra birbirinizi gerisi gelir sende gidip kalma yanlarında ya ne gerek var oyle baska gozle baktırma kendine seni seven senin pesinden kossun
aynen tatlımm vllaha oldum bilee sen daha iyimisin
oyle kesinlikle canm iyi olsun saglıklı olsunda razıyım hepsine 1 kere duysam yeter sesini zor geciyo evet ama geciyo işte simdiden hayırlısyla gelir ins askerin
Aman ece hiç takma bunları ya kalman belki yanlıs olmus ama sen demedim ben kaliyim sizde diye zorla.Koray ısrar etmiş yani hem koray arkandaysa seni savunuyosa sıkıntı yok bence.Ama ne kadar yanlıs bişi yaptınız mı diye sormak. Belli bi yaşa gelmis insanlarsınız yani yanlıs yapcağınızda belli yapmıcağınızda.
Aman ne biliyim ya Koraydan yana hiç bi şüphem yok ztn ama o teyzesi yok mu beni sinir ediyo yaaaaaaaaaa
Koray yazın bize geldiginde her gün aradı napıyosnz yeter orda kaldıgın cık gel diye deli etti bni ayyyh
ah be canım dur hemen kendini umutsuzluga surukleme ama yanlıs anlamada koray sana simdilik boyle derde inan evlenince dahada degişiyorlar aileci oluyorlar onlar seni simdiden boyle elestiriyorlarsa kotu cunku ne olursa olsun her ortamda birlikte olup yuzyuze bakacaksınız onlar sana yakın olmasalar dahi sen onlara soguk durunca goze batacaksın allah nasip eder evlenirsenz kesinlikle yakınlarında olma gozlerine batma aranıda sakın soguk tutma kv adayınla hastalık herkesin basında kime ne olacagı muamma takma esinle sevdikten sonra birbirinizi gerisi gelir sende gidip kalma yanlarında ya ne gerek var oyle baska gozle baktırma kendine seni seven senin pesinden kossun
Saygısızlık bence. Ama daha dur yeni sayılır iliskniz az daha ilerlersin herşeyi görsünler fikirleri değiş sanıyorum. Değişmezsede koyarsın mesafeni. Sık görüşmezsin saygınıda bozmazsın. Tamam işte. 15 yasında çocuk olsanız neyse..
akşam geçio gündüz geçmio amaa artk akşamlarda geçecek
Teyzesi boşanmş cocuguda yok ondan korayada pek bi düşkün düşkün olması iyide bununkide fazla yani deli ediyo bni
Bi askerden gelsinde bakalm daha belli olur davranışları fln ki bnde istanbulda işe başlarsam bni daha fazla görmk zorunda kalcaklar yazık
Öylede tabikide bazen dayanılmaz oluyo özlemeyi geçtim ulasamıyoru diye sinir oluyorum valla bişi demiceğini bilsem çoktan gitmistim :26:
aynen tatlımm vllaha oldum bilee sen daha iyimisin
oyle kesinlikle canm iyi olsun saglıklı olsunda razıyım hepsine 1 kere duysam yeter sesini zor geciyo evet ama geciyo işte simdiden hayırlısyla gelir ins askerin
gecıcek hayatım evet bazı zamanlar cok zorluyo ınsanı o anlarda ıste hemen ugras bul kendıne dusunmemeye calıs kendını koyverdıgınde cok kotu oluyo cunku
Bencede hiç düsünme simdilik. Kötü bisi düsünmeye basladğında devamı geliyo ne yazikki. Askerden gelnce düşünürsünüz dediğin gibiii:112:
Yani aslında düsününce bugüne kdr nasıl geldik diye geçmiş işte. De kış biticek te yaz gelicektee öffff:96:
O kadar geriye itemiyorm ne yazıkki yaaa korayında moralini bozdm ztn nolck böyle bn böyle düşündüklerini bilmiyodm bzm işimiz zora binicek fln filan dedm sen bna bırak üzme kendini bn herşeyi halledicem bi askerlik bitsinde dedi ama bşy demicem konusu acılmadıkca offffffffff gıcık annesi ve teyzesi o teyzesi yok mu annesininde büyükannesininde aklını bulandırıyo ztn ana kaynak o
Ama böyle nefret etme onlardan :26: Sana nasıl söyledi kory bunu?
kış hemen bitçek sen merak etmeee kış çabuk geçerrrrr kızım koskoca yaz bitti sonbaharında sonlarına geldik bak 2 mevsim bitirdik nerdeyseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?