93/3 asker yolu bekleyenler

Ya o zaman koray okdr ısrar ettiki bn istanbula gelicem kuzenmde kalıcam fln dedim sacmalama ozamn cok az görürm seni bn ayarlarım bizde kalırsın dedi ya dedm ailen ne der nasıl olck fln dedik koray bi ısrar kıyamet dayısındanda aldı destegi kabul ettirdi.Tabi bn hala napcam napcam diye eteklerim tutuşuyo tabi bi tonda yalan söyledim ama koraylarda kalmam için o yalanlar şarttı.Tabi teyzesi bna cok iyi davrandı fln ama düşüncelerine yanlş geliyodu yine.Sürekli sormşlar koraya kıza bşy yaptn mı fln diye Hiç yanlız bırakmadılar ki bizi ztn nasıl bşy yapsn cocuk onu gectim Koray öyle biri degl ztn
Ztn tanıştıktan snra hiç arayıp sormadm öyle sıkı fıkı olmadm kamerada görüşürken dayısı fln gecince onla öyle muhabbet ediyoduk yada büyükannesiyle fln ama onun dışında öyle sıkı fıkılıgım yok yani
Bende ilerde senin gibi olcam bu gidişle ztn

Öylede tabikide bazen dayanılmaz oluyo özlemeyi geçtim ulasamıyoru diye sinir oluyorum valla bişi demiceğini bilsem çoktan gitmistim :26:

Aman ece hiç takma bunları ya kalman belki yanlıs olmus ama sen demedim ben kaliyim sizde diye zorla.Koray ısrar etmiş yani hem koray arkandaysa seni savunuyosa sıkıntı yok bence.Ama ne kadar yanlıs bişi yaptınız mı diye sormak. Belli bi yaşa gelmis insanlarsınız yani yanlıs yapcağınızda belli yapmıcağınızda.

ah be canım dur hemen kendini umutsuzluga surukleme ama yanlıs anlamada koray sana simdilik boyle derde inan evlenince dahada degişiyorlar aileci oluyorlar onlar seni simdiden boyle elestiriyorlarsa kotu cunku ne olursa olsun her ortamda birlikte olup yuzyuze bakacaksınız onlar sana yakın olmasalar dahi sen onlara soguk durunca goze batacaksın allah nasip eder evlenirsenz kesinlikle yakınlarında olma gozlerine batma aranıda sakın soguk tutma kv adayınla hastalık herkesin basında kime ne olacagı muamma takma esinle sevdikten sonra birbirinizi gerisi gelir sende gidip kalma yanlarında ya ne gerek var oyle baska gozle baktırma kendine seni seven senin pesinden kossun

aman dusunme artık valla hastalık hastası olcan aaa
aynen tatlımm vllaha oldum bilee sen daha iyimisin

oyle kesinlikle canm iyi olsun saglıklı olsunda razıyım hepsine 1 kere duysam yeter sesini zor geciyo evet ama geciyo işte simdiden hayırlısyla gelir ins askerin

wala canım zor bide ewde olunca hiiç geçmio bide konuşamayıncaa berbaat ama kendine meşgale bulsann zaman geçer bnm önceden geçiodu ama şimdi durdu sankii:26:

Aman ne biliyim ya Koraydan yana hiç bi şüphem yok ztn ama o teyzesi yok mu beni sinir ediyo yaaaaaaaaaa
Koray yazın bize geldiginde her gün aradı napıyosnz yeter orda kaldıgın cık gel diye deli etti bni ayyyh

Aman ne biliyim ya Koraydan yana hiç bi şüphem yok ztn ama o teyzesi yok mu beni sinir ediyo yaaaaaaaaaa
Koray yazın bize geldiginde her gün aradı napıyosnz yeter orda kaldıgın cık gel diye deli etti bni ayyyh

Saygısızlık bence. Ama daha dur yeni sayılır iliskniz az daha ilerlersin herşeyi görsünler fikirleri değiş sanıyorum. Değişmezsede koyarsın mesafeni. Sık görüşmezsin saygınıda bozmazsın. Tamam işte. 15 yasında çocuk olsanız neyse..

Yok canım neyseki ne kendi aileme nede korayın ailesine yakın oturmayı düşünmüyorm koraylada aynı fikirdeyiz oda istemiyo cünkü ailesi sıkıntılı korayda pek onlarla kalmak istemiyo hatta dedigim gibi askerden gelince ailesiyle oturmamak için ayrı eve cıkıcak brz zaman gecince
Ama işte sende diyosun arada bi sogukluk olursa onların : bna karşı bnm onlara karşı,bilmiyorm hiç hoş olmaz bnm aileminde içine sinmez ki annemin en istemedigi şey istemeye istemeye gelip bni ailemden istediklerini düşünsene annem olay cıkartır valla

Teyzesi boşanmş cocuguda yok ondan korayada pek bi düşkün düşkün olması iyide bununkide fazla yani deli ediyo bni
Bi askerden gelsinde bakalm daha belli olur davranışları fln ki bnde istanbulda işe başlarsam bni daha fazla görmk zorunda kalcaklar yazık

Bencede hiç düsünme simdilik. Kötü bisi düsünmeye basladğında devamı geliyo ne yazikki. Askerden gelnce düşünürsünüz dediğin gibiii:112:

Öylede tabikide bazen dayanılmaz oluyo özlemeyi geçtim ulasamıyoru diye sinir oluyorum valla bişi demiceğini bilsem çoktan gitmistim :26:

gecıcek hayatım evet bazı zamanlar cok zorluyo ınsanı o anlarda ıste hemen ugras bul kendıne dusunmemeye calıs kendını koyverdıgınde cok kotu oluyo cunku

ıyı napıyım acılı hazır corba ıcıyorum sımdı hıc halım yok tek basımayım ya bugunde agladım ondan hep saygında kotu oldu bu hafta carsısı kıtlenmesede gıtsem barı

gecıcek hayatım evet bazı zamanlar cok zorluyo ınsanı o anlarda ıste hemen ugras bul kendıne dusunmemeye calıs kendını koyverdıgınde cok kotu oluyo cunku

Yani aslında düsününce bugüne kdr nasıl geldik diye geçmiş işte. De kış biticek te yaz gelicektee öffff:96:

Bencede hiç düsünme simdilik. Kötü bisi düsünmeye basladğında devamı geliyo ne yazikki. Askerden gelnce düşünürsünüz dediğin gibiii:112:

O kadar geriye itemiyorm ne yazıkki yaaa korayında moralini bozdm ztn nolck böyle bn böyle düşündüklerini bilmiyodm bzm işimiz zora binicek fln filan dedm sen bna bırak üzme kendini bn herşeyi halledicem bi askerlik bitsinde dedi ama bşy demicem konusu acılmadıkca offffffffff gıcık annesi ve teyzesi o teyzesi yok mu annesininde büyükannesininde aklını bulandırıyo ztn ana kaynak o

Yani aslında düsününce bugüne kdr nasıl geldik diye geçmiş işte. De kış biticek te yaz gelicektee öffff:96:

kış hemen bitçek sen merak etmeee kış çabuk geçerrrrr kızım koskoca yaz bitti sonbaharında sonlarına geldik bak 2 mevsim bitirdik nerdeyseeee

Ama böyle nefret etme onlardan :26: Sana nasıl söyledi kory bunu?

Ama böyle nefret etme onlardan :26: Sana nasıl söyledi kory bunu?

Ya nefret etmiyorm bn kinci deglmdir bni sevdiklerini hissedince bnde ısınırım ztn
Korayıda bn sıkıştırdım dedim ki senin ailenin nedense bni pek sevmedigini istemedigini düşünüyorm içimden bi ses öyle diyo dedm.İstemiyo degller ama illa ece olsunda demiyolar dedi bnde farkındaym ama ne diyolar mesela fln dedim yani neyimi begenmiyolar dedim ordan acıldı konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…