- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.761
bayıldım buna çok güzel olmuş.
yalnız neredeyse hepimiz en alt gruptayız hahah
üstlere de çıkarız bi gün inşallah.
her gün güncelleriz bunu di mi?
İyi diyelim hep iyi olsun inş
Sen nasılsın askerin nasıl
Canım ellerine sağlık unutulmadığım için teşekkür eder sevgiler sunarım hahaha
Çoğumuz 93/3 üz ya ondan bir alt gruplarda yoğunluk var, çok bencilce olacak belki ama 93/4 lerden falan birileri de gelse de şu topiğe psikolojimiz bozulmasa daha fazla
İnşallah, inşallah
Güncellemez miyiz ya, kk nın geç attırdığı şafaklara tepki olarak doğurduk zaten bu panoyu. Hem de bir 93/3 hatırası olsun dedik
bak yaaaaaaaa bız sıze oyle m yaptık altlar gelsınde demıs hahahahahah
Onlar gelse bu sefer de 94/1 leri beklicez be canım, bitmez ki bu iş, bizim olayımız onlara değil yani, herkes sonuçta en altı da en üstü de görecek sonunda yaniiiiiii
İyiym canım ben de şükür hepimiz hep iyi olalımAskerimde iyidir heralde bu ara konuşamadım pek
eveeet ben hala topiklerini görmedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biri link atsın yazıyolar mı kim açmış falan
Ailesinin sözüne baksa direk bitirmesi lazım ztn ilişkiyiAma bn onu tanıdıgımdan beri ailesinin lafını pek dinlemez kendi dedigini yapar yani İş ztn evlilik aşamasına gelebilmek bu şartlarda ama umudum bni tanıdıkca sevmeleri.En azından cocuklarını yigenlerini torunlarını mutlu ediyorum diye bni sevmeleri lazm diye düşünüyorm :26:
Niye ki sorun yoktur umarım aranızda :26:
Ayakkabıma bır kısı yorum yapmadıguzel mı cırkın mı dıye hastayımda zaten kırıldım
Yok canım sorun da bizim konuşamamalarımız çok meşhur sen hiç denk gelmedin sanırımArama özürlü bi sevgilim var aramayı unutuyo falan bazen zamanı olmuyo öle işte alıştım ben artık cep teli olsada hergn iletişim kurabilseeeekk
Yok walla hiç denk gelmedim ama ilginc bi sevgilin varÜşengectir belki ankesörlüye kim gitcek ya şimdi diyodur Aslında şafagınız azalmş tel kullanmada sıkıntı mı varmş niye kullanmıyo :26:
Ayakkabıma bır kısı yorum yapmadıguzel mı cırkın mı dıye hastayımda zaten kırıldım
Kırılma seeenn kız ayakkabın hoş kullanabiliyorsan tabiki bana fazla topuklu geldi ama sana yakışmış giyilmiş süslenmiş halinizi de paylaşırsın artık
Çok gzeeel devrem hoos gözüküyo. Elbise beğenebildin mi ?
hani kız ayakkabın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?