- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.801
Bilmiyorum ya gitsem etsem karman çorman bir iş olacak zaten biliyorsunuz ki izinli olmayacak, gizli kapaklı öyle tedirgin iş yapmak istemiyorum ama özlemeye de 6 ay dayanamam yani hele ki 7 saatçik bir mesafe için. Sağlam bir kaçak planı yapmalıyım ve zaman da bir an önce akıp gitmeli de o güne gelmeli, aramadı da zaten küs müdür nedir bana içim daha da darlandı
Valla donmaya razıyım yeter ki bir yanında olayım
ay yerım ben senı gıtcen sende tabıkıdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dur daha onunuzde zaman var merak etmeeee sennn :) gıtceksınnn gorusceksınız o sogukta valla karda kaycanız daha sen ve ben yanı ben sakarımdır gelcez yazcaz burda bu hafta bacagım burkuldu bılmmne ohooooo dur daha var onumuzde zamannn
neler dedn ya ahhahahah işicem şimdi yemin ederim yok dayısıda zaten böyle dedi bilmemne hahaha bayılcam aman zaten teyzesi böyle falanneyse neyse azcık dedikodu olur öyle
Dogru diyosun ama azcık daha sabret snra şartları zorlar gidersin dedigin gibi 6 ay cidden cok fazla ama imkanın var en azından buna şükret bnceÖzlem tam sınıra gelsin vizelerin flnda bi gecsin bnce snra bi gidebilrsin bnce :26:
Dayısı bi tanedir ya ona bşy demedim lütfen kendimi akliyim o konuda ama teyzesine saydım sayıştırdım yani kadının tüm günahlarını topladmGülmekten öldüm yaaa
Nese daha agzımı acmam ailesiyle ilgili hepsini cok seviyorum lütfen yanlş anlaşılmasın dünkü bn deglmdim
Önümüzde zaman var da kaçak yollardan gidicem ya ben onun sıkıntısı var içimde
Ahh mümkün olsaydı şöyle izin işleri falan en kötü ihtimal ayda bir gider görürdüm be ahhh :2:
işte dayısını arkana alarak teyzesıne salladın zaten ahhahhh
dün sen değilsin kuzenin yazmış hahahha öyle oluyo ya hep
ben değildim kuzenim yazmış :S modu hahahhah
Evet ya bn deglmdim ztnYoksa bn asla öyle şeyler demem
Banaaa bugünn bayrammmm bir dahaa sorsam baştan duysammmm .Gell hadii tamamm sen söylee Tekk taşş hemde büyüktenn şöyle.Bir düğnn oda felekten şöyle oooo sonraa tatilee gidicezzz oooohhhh:118::119:
oh ohhhhhkeyifler yerindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Valllaaa bugünn pek bi neseliyiimmmmm nedenseeee :118: İsteekkkk parçaları alalımmmm:123:
Banaaa bugünn bayrammmm bir dahaa sorsam baştan duysammmm .Gell hadii tamamm sen söylee Tekk taşş hemde büyüktenn şöyle.Bir düğnn oda felekten şöyle oooo sonraa tatilee gidicezzz oooohhhh:118::119:
Valllaaa bugünn pek bi neseliyiimmmmm nedenseeee :118: İsteekkkk parçaları alalımmmm:123:
Bana kaderimin bir oyunu mu bu, dırırırırımmm
Bunu söyle Hazalım benim için, Allah'ın sopası yok dünkü 3 dakikalık konuşmayı beğenmedim bugün ses yok daha
Askeriyeyi aradım saygın çıktı hahahah şok oldum bi anda saygın sarıogluyla goruscektım dedım benım dedı salak oldum ama sesı cok kalın geldı açtı tlf köşk muhafız dedi çok kaba geldi sesi tanıyamadım hahah
Merkeze varışından bir saat önce olması lazım yavrum, sevgilim öyle demişti yani gidişinde 7 saatte varmış. Toplamda 8 saat gibi bir şey merkez yanlış bilmiyorsam. İnşallah yaa valla içime fena dert oluyor, ben Ankara'nın soğuğunu yemek istiyorum sevgilimle birlikte yaa, atkı eldiven falan dolaşmak istiyorum o sokaklarda itişe kakışa, öfff yaaaa :84:
işte dayısını arkana alarak teyzesıne salladın zaten ahhahhh
dün sen değilsin kuzenin yazmış hahahha öyle oluyo ya hep
ben değildim kuzenim yazmış :S modu hahahhah
alla alla genelde bızımde aksam gecmıyo hahaha
ece hiç öyle şeyler yazar mı canımmm
iyi güldüm akşam akşam valla
oyle tabi bazen cokk yavas bazende goz acıp kapayana kadar okuyorz dısardan oyle geciyo be guzelim hafta sonuda okul
gelene kadar boyle devam bizim işler
hımm ayrı eve cıkmasıda kotu ailenin kesinlikle birbirine baglı olması dahada iyi olur cunku herseyden once herkes aileye baglılıga bakar demişsinde annemde kabul etmez diye vllahi hakkınızda hayırlısı canm her zamn yapıcı olmaya bakın siz ne kadar istemesenizde daha evlilik varr onunuzde bi yuva kolay kurulmuyor dugun dernek ev kurmak bunlar tek basına olmuyor
kızz cocuguda üzme orda anlıyorm ruh halin senin simdi hep duygusallıktan yana ama ona belli etmemeye calıs gecer guzelim gecer bende atlattım geciyo emin ol tekrarlıyo ama işte kotu olan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?