93/3 asker yolu bekleyenler

Dogru diyosun ama azcık daha sabret snra şartları zorlar gidersin dedigin gibi 6 ay cidden cok fazla ama imkanın var en azından buna şükret bnce Özlem tam sınıra gelsin vizelerin flnda bi gecsin bnce snra bi gidebilrsin bnce :26:

Önümüzde zaman var da kaçak yollardan gidicem ya ben onun sıkıntısı var içimde
Ahh mümkün olsaydı şöyle izin işleri falan en kötü ihtimal ayda bir gider görürdüm be ahhh :2:

neler dedn ya ahhahahah işicem şimdi yemin ederim yok dayısıda zaten böyle dedi bilmemne hahaha bayılcam aman zaten teyzesi böyle falan neyse neyse azcık dedikodu olur öyle

Dayısı bi tanedir ya ona bşy demedim lütfen kendimi akliyim o konuda ama teyzesine saydım sayıştırdım yani kadının tüm günahlarını topladm Gülmekten öldüm yaaa
Nese daha agzımı acmam ailesiyle ilgili hepsini cok seviyorum lütfen yanlş anlaşılmasın dünkü bn deglmdim

Yok canım zaten şimdi iznim olsa dahi gitmem daha çok yeni, şimdiden gitsem onca zaman nasıl geçecek sonra da. Vizelerim kasım sonu gibi bitecek ama şartlar uygun olmayacak sanırım benim plan biraz karışık oraya gidebilmek için :18:

işte dayısını arkana alarak teyzesıne salladın zaten ahhahhh

dün sen değilsin kuzenin yazmış hahahha öyle oluyo ya hep
ben değildim kuzenim yazmış :S modu hahahhah

Önümüzde zaman var da kaçak yollardan gidicem ya ben onun sıkıntısı var içimde
Ahh mümkün olsaydı şöyle izin işleri falan en kötü ihtimal ayda bir gider görürdüm be ahhh :2:

ya bak sımdı soyle olcak saat 11de bınıce otobuse ızmırden sbh 7 8 orda ouyon sen ıste 6 7 orda olmus olcan onlarda genel 8 9cıkıs oluyo yanı carsı sızın belkı farklıdır sonra aksam ustu bn gecen 17.30 bındım donmek ıcın gece ızmırdeydım sen arkadasımda klcam dersın ıstee

Evet ya bn deglmdim ztn Yoksa bn asla öyle şeyler demem

Banaaa bugünn bayrammmm bir dahaa sorsam baştan duysammmm .Gell hadii tamamm sen söylee Tekk taşş hemde büyüktenn şöyle.Bir düğnn oda felekten şöyle oooo sonraa tatilee gidicezzz oooohhhh :118::119:

Banaaa bugünn bayrammmm bir dahaa sorsam baştan duysammmm .Gell hadii tamamm sen söylee Tekk taşş hemde büyüktenn şöyle.Bir düğnn oda felekten şöyle oooo sonraa tatilee gidicezzz oooohhhh :118::119:

oh ohhhhh keyifler yerindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Seni böyle görmek özellikle bu saatlerde ne güzel Başımıza taş yagıcak

Bana kaderimin bir oyunu mu bu, dırırırırımmm
Bunu söyle Hazalım benim için, Allah'ın sopası yok dünkü 3 dakikalık konuşmayı beğenmedim bugün ses yok daha

bende telefonda hastayım diye beyinsiz gibi ağlamaktan yarın yola çıkçam ne getiriyim götüriyim soramadım bile harbiden salağa bağladım o da sonra çok yorgunum nöbetim var hayatım gidip dinleniyim ben dedi tmm dedim kapattık şimdi kara kara düşünüyom hastalık beni beyinsiz yaptı ya gerçekten

vayyyy çok sade ve iddialı.
tabanı kırmızı sanırım.
güzelmiş ya ben beğendim, güle güle giy. üstüne siyah bi elbise yakışır.
kırmızı ruj ve tatlı küpelerle fıstık gibi olursun.
eline de bi clutch.
zaten güzel hatunsun
missss

puahhahahah
tesadüfün böylesi.

ayyy ben üniversitedeyken raşitle az mı gezdik kızılayda karda kışta, içimiz titrerdi.
kafe kafe gezerdik.
bi gün nostalji olsun diye gideceğiz kışın yine..

ece hiç öyle şeyler yazar mı canımmm
iyi güldüm akşam akşam valla

öle veya böle geçio yaa amaa ezip geçio o günler iştee :26:bölüm ne aöfte canım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…