93/3 asker yolu bekleyenler

saygın aradı cumartesı carsım var ama kıtlenme olasılıgı yuksek dedı pazarada nobet yazmadım dedı cumartesı sımdı denetlemeler oldugundan bu ay cok sıkılar cıkarsamda belkı 12den once cıkamıcam gıbı dedı ben yarın aksam yola cıkıyorum 11 de sabah 7 de falan ankarada olcam bakalım saygın eger cıkamazsa askerıyeye gırcem cıkarsa dısarda goruscez pazarda askerıyeye gırcem kalcam yanı 1 gun ankaradaaaa gozuken o suannn

Polatlı'dan geçerken selam çak benim askere, çok özledim yaaa

Polatlı'dan geçerken selam çak benim askere, çok özledim yaaa

polatlıda mı senın kı sabah 6.30 polatlıda oluyo 7de ankara sanırım tam bılmıyorumda daha algılayamadım onları tam ne kdar uzaklık bıseylerı cok var ankarada askerlık yerı bı anda bı ton goruyorum ne neresı ayırt edılmıyo sende gelırsın daha onumuzde zaman bol beraberde gıderız bebegımmmmmmmmmmmmmm

ayyyyyyyy cok sevindim ayrıca cok kızdım koraya yaaaaaaaaaa ne safım bn yaaaaaaaaaa :26:

Dün diyodum ya ailesi böyle demş şöyle demş diye hepsi bni gıcık etmek içinmş dedm cok güzel gıcık ettin kafama takıldı yani Ben sen anladn sandm öyle şeyler pat diye söylenmez ki bitanem niye üzülüyosn ya diyo oda Dedim bn safım inanıyorm işte ses tonundanda bşy anlamadm ki cok gercekci söyledn dedm.Ne biliyim senin öyle anlayıp takıcagını dedi ama kötü bşy yokmş buarada sorguya cektim ne diyolar ozamn diye Kötü bşy demiyolarmş annesi ztn sevmş bni bi tek teyzesi demş çok tatlı cok çıtır kız ama bidaha tek başına gelp kalmasın mahallede laf oluyo yanlş anlaşılıyo demş

Kıyamam ya o kadar üzüldün bide İyiki doğru değilmis bende çok sinir olmustum dünn. Bdaaha böyle bisi dediğinde üstüne basa basa sor koraya

Kıyamam ya o kadar üzüldün bide İyiki doğru değilmis bende çok sinir olmustum dünn. Bdaaha böyle bisi dediğinde üstüne basa basa sor koraya

Ya dedim ztn bidaha bu konuda bna gıcıklık yapma ciddi anlıyorm bn kafama taktım bütün gece dedim oda üzüldü öyle diyince gıcık ya wallahi bni gıcık etmeye bayılıyo cocuk

hahahahhhahahahhaha oha ya burda ne konular döndü ailesi bi bilse

Askeriyeyi aradım saygın çıktı hahahah şok oldum bi anda saygın sarıogluyla goruscektım dedım benım dedı salak oldum ama sesı cok kalın geldı açtı tlf köşk muhafız dedi çok kaba geldi sesi tanıyamadım hahah

Ayyyyy evet kendimden utandım şuan ne biçim gelin olur bnden yaaaaaaaaaaa
Ama sinir oldm napiyim hep Koray yüzünden gıcık sevgilim yaaa

hhah herkes burda aman yok ıstemezlerse ıstemsınlerde bılmemnede yok soyle aılesı boyle ayyy ahhahahaha valla asıl kaynana hepımızız haberımız yokmus yanı cıngar cıkarttık burda ne takıyon falan uzulme sen yaaa koray halleder falan ahhaha cok guldum ececım dun cok uzuldun bılıyom ama suan cok komık yanı ne cazgırmısız yaaa

Numara yapsaydn Ben sizin hayranınızın fln diye

Sorma yaaaa Koray şaka yapmştm bn diyince aklıma dün burda söylediklerm geldi ztn Vicdanımla yüzleştim
Resmen kendimi durup durrken üzcek olay cıkardm yaaa Hep korayın suçu ama bnane
Ne safım bn ya yazık bna wallahi ne dese inanıyorm Gülme krizine girdim şuan

Merkeze varışından bir saat önce olması lazım yavrum, sevgilim öyle demişti yani gidişinde 7 saatte varmış. Toplamda 8 saat gibi bir şey merkez yanlış bilmiyorsam. İnşallah yaa valla içime fena dert oluyor, ben Ankara'nın soğuğunu yemek istiyorum sevgilimle birlikte yaa, atkı eldiven falan dolaşmak istiyorum o sokaklarda itişe kakışa, öfff yaaaa :84:

Canım yaaa özlem yüklüsün şuan anlıyorm ama azcıcık daha sabret ztn snra gidersin birlikte dolaşıp üşürsnz merak etme Ankaranın sogugunda sizi sevginiz bile ısıtamaz yani

Canım yaaa özlem yüklüsün şuan anlıyorm ama azcıcık daha sabret ztn snra gidersin birlikte dolaşıp üşürsnz merak etme Ankaranın sogugunda sizi sevginiz bile ısıtamaz yani

Bilmiyorum ya gitsem etsem karman çorman bir iş olacak zaten biliyorsunuz ki izinli olmayacak, gizli kapaklı öyle tedirgin iş yapmak istemiyorum ama özlemeye de 6 ay dayanamam yani hele ki 7 saatçik bir mesafe için. Sağlam bir kaçak planı yapmalıyım ve zaman da bir an önce akıp gitmeli de o güne gelmeli, aramadı da zaten küs müdür nedir bana içim daha da darlandı

Valla donmaya razıyım yeter ki bir yanında olayım

Numara yapsaydn Ben sizin hayranınızın fln diye

hahahaha aman yüz bulmasın öyle sonra telefon yapışkanı gibi her arayanı açar maçar onu bırakında çok komik ya ankesörü arıyom bi kaç kere çalıyo açan olmayınca mesaj bırakın diyo ulen ankesöre mesaj bıraksam nolcak saygında diyo bırak aşkım mesaj hahahahahha alüüüü de diyo salak dedim kromuyum ben alüü ne bi de kadın çıkıyo ankesörde bi anda ilkk duyduğumda direk sesi algıladım salak oldum sonra güldüm falan askeriyede kadın aaaa aytttt hahaha

neler dedn ya ahhahahah işicem şimdi yemin ederim yok dayısıda zaten böyle dedi bilmemne hahaha bayılcam aman zaten teyzesi böyle falan neyse neyse azcık dedikodu olur öyle

ay yerım ben senı gıtcen sende tabıkıdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dur daha onunuzde zaman var merak etmeeee sennn :) gıtceksınnn gorusceksınız o sogukta valla karda kaycanız daha sen ve ben yanı ben sakarımdır gelcez yazcaz burda bu hafta bacagım burkuldu bılmmne ohooooo dur daha var onumuzde zamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…