- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.781
hani kız ayakkabın?
saygın aradı cumartesı carsım var ama kıtlenme olasılıgı yuksek dedı pazarada nobet yazmadım dedı cumartesı sımdı denetlemeler oldugundan bu ay cok sıkılar cıkarsamda belkı 12den once cıkamıcam gıbı dedı ben yarın aksam yola cıkıyorum 11 de sabah 7 de falan ankarada olcam bakalım saygın eger cıkamazsa askerıyeye gırcem cıkarsa dısarda goruscez pazarda askerıyeye gırcem kalcam yanı 1 gun ankaradaaaa gozuken o suannn
Polatlı'dan geçerken selam çak benim askere, çok özledim yaaa
ayyyyyyyy cok sevindim ayrıca cok kızdım koraya yaaaaaaaaaa ne safım bn yaaaaaaaaaa :26:
Dün diyodum ya ailesi böyle demş şöyle demş diye hepsi bni gıcık etmek içinmş dedm cok güzel gıcık ettin kafama takıldı yaniBen sen anladn sandm öyle şeyler pat diye söylenmez ki bitanem niye üzülüyosn ya diyo oda Dedim bn safım inanıyorm işte ses tonundanda bşy anlamadm ki cok gercekci söyledn dedm.Ne biliyim senin öyle anlayıp takıcagını dedi ama kötü bşy yokmş buarada sorguya cektim ne diyolar ozamn diye Kötü bşy demiyolarmş annesi ztn sevmş bni bi tek teyzesi demş çok tatlı cok çıtır kız ama bidaha tek başına gelp kalmasın mahallede laf oluyo yanlş anlaşılıyo demş
Kıyamam ya o kadar üzüldün bideİyiki doğru değilmis bende çok sinir olmustum dünn. Bdaaha böyle bisi dediğinde üstüne basa basa sor koraya
ayyyyyyyy cok sevindim ayrıca cok kızdım koraya yaaaaaaaaaa ne safım bn yaaaaaaaaaa :26:
Dün diyodum ya ailesi böyle demş şöyle demş diye hepsi bni gıcık etmek içinmş dedm cok güzel gıcık ettin kafama takıldı yaniBen sen anladn sandm öyle şeyler pat diye söylenmez ki bitanem niye üzülüyosn ya diyo oda Dedim bn safım inanıyorm işte ses tonundanda bşy anlamadm ki cok gercekci söyledn dedm.Ne biliyim senin öyle anlayıp takıcagını dedi ama kötü bşy yokmş buarada sorguya cektim ne diyolar ozamn diye Kötü bşy demiyolarmş annesi ztn sevmş bni bi tek teyzesi demş çok tatlı cok çıtır kız ama bidaha tek başına gelp kalmasın mahallede laf oluyo yanlş anlaşılıyo demş
hahahahhhahahahhaha oha ya burda ne konular döndü ailesi bi bilse
Ayyyyy evet kendimden utandım şuan ne biçim gelin olur bnden yaaaaaaaaaaa
Ama sinir oldm napiyim hep Koray yüzünden gıcık sevgilim yaaa
Askeriyeyi aradım saygın çıktı hahahah şok oldum bi anda saygın sarıogluyla goruscektım dedım benım dedı salak oldum ama sesı cok kalın geldı açtı tlf köşk muhafız dedi çok kaba geldi sesi tanıyamadım hahah
hhah herkes burda aman yok ıstemezlerse ıstemsınlerde bılmemnede yok soyle aılesı boyle ayyy ahhahahaha valla asıl kaynana hepımızız haberımız yokmus yanı cıngar cıkarttık burda ne takıyon falan uzulme sen yaaa koray halleder falan ahhaha cok guldum ececım dun cok uzuldun bılıyom ama suan cok komık yanı ne cazgırmısız yaaa
polatlıda mı senın kı sabah 6.30 polatlıda oluyo 7de ankara sanırım tam bılmıyorumda daha algılayamadım onları tam ne kdar uzaklık bıseylerı cok var ankarada askerlık yerı bı anda bı ton goruyorum ne neresı ayırt edılmıyo sende gelırsın daha onumuzde zaman bol beraberde gıderız bebegımmmmmmmmmmmmmm
Merkeze varışından bir saat önce olması lazım yavrum, sevgilim öyle demişti yani gidişinde 7 saatte varmış. Toplamda 8 saat gibi bir şey merkez yanlış bilmiyorsam. İnşallah yaa valla içime fena dert oluyor, ben Ankara'nın soğuğunu yemek istiyorum sevgilimle birlikte yaa, atkı eldiven falan dolaşmak istiyorum o sokaklarda itişe kakışa, öfff yaaaa :84:
Canım yaaa özlem yüklüsün şuan anlıyorm ama azcıcık daha sabret ztn snra gidersin birlikte dolaşıp üşürsnz merak etmeAnkaranın sogugunda sizi sevginiz bile ısıtamaz yani
Numara yapsaydnBen sizin hayranınızın fln diye
Sorma yaaaa Koray şaka yapmştm bn diyince aklıma dün burda söylediklerm geldi ztnVicdanımla yüzleştim
Resmen kendimi durup durrken üzcek olay cıkardm yaaaHep korayın suçu ama bnane
Ne safım bn ya yazık bna wallahi ne dese inanıyormGülme krizine girdim şuan
Merkeze varışından bir saat önce olması lazım yavrum, sevgilim öyle demişti yani gidişinde 7 saatte varmış. Toplamda 8 saat gibi bir şey merkez yanlış bilmiyorsam. İnşallah yaa valla içime fena dert oluyor, ben Ankara'nın soğuğunu yemek istiyorum sevgilimle birlikte yaa, atkı eldiven falan dolaşmak istiyorum o sokaklarda itişe kakışa, öfff yaaaa :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?