- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #5.821
ayyy ben üniversitedeyken raşitle az mı gezdik kızılayda karda kışta, içimiz titrerdi.
kafe kafe gezerdik.
bi gün nostalji olsun diye gideceğiz kışın yine..
vayyyy çok sade ve iddialı.
tabanı kırmızı sanırım.
güzelmiş ya ben beğendim, güle güle giy. üstüne siyah bi elbise yakışır.
kırmızı ruj ve tatlı küpelerle fıstık gibi olursun.
eline de bi clutch.
zaten güzel hatunsun
missss
puahhahahah
tesadüfün böylesi.
ayyy ben üniversitedeyken raşitle az mı gezdik kızılayda karda kışta, içimiz titrerdi.
kafe kafe gezerdik.
bi gün nostalji olsun diye gideceğiz kışın yine..
ece hiç öyle şeyler yazar mı canımmm
iyi güldüm akşam akşam valla
akşam diziler olunca onlarla takılıyorum o yüzdenbide bundan sonra yarimle konuşcaz hep geçcek yaniii
Birazdan geçer kuzum merak etmeeSeni böyle görmek özellikle bu saatlerde ne güzelBaşımıza taş yagıcak
Ah kıyamammm sana kasten aramıcak hali yok ya arar canımmm :107:Bana kaderimin bir oyunu mu bu, dırırırırımmm
Bunu söyle Hazalım benim için, Allah'ın sopası yok dünkü 3 dakikalık konuşmayı beğenmedim bugün ses yok daha
Ehehe biliyorum bebeğmsen söyle ben şarkı dinlemiyorum saygını hatırlatıp ağlıyom diye
cadılar bayramınız kutlu olsun kızlaaar
içeriye telefon sokuluyor galibaaa bizimde çok güzel oluyodu yani tlf soktuk içeriye işte ama bizim köşkte hergün arama yapıyolar çok yakalanan oldu falan dedik gerek yok bi de biz hergün zaten konuşuyoruz telefonda e ben yanına gidiyorum geliyorum... illa ki görüşme faslı var yani ama nöbetlerde gece arıyordum 3 saat nöbet tutyo 3 saat telefonda rahat oluyodu mesajlaşıyorduk falan.. çok risk diye gerek yok dedik yakalanırsa uzar yerşm beynini sonra
Birazdan geçer kuzum merak etmee
Ah kıyamammm sana kasten aramıcak hali yok ya arar canımmm :107:
Ehehe biliyorum bebeğm
Delisiinnn seen
bizimki o yönden rahatız önceden 8 saat nöbeti oluyodu öle konuşurdk şimdide çavuş oldu geceleri sabaha kadar beraberiz aşkımlabizm alt dewre geldi soktuk teli zaten en başta sokmuştuda kullanamıyoduk ama alt dewrelerden snra kullanmaya başladık ayy ne güzel gidip yanında olmak görmek bizde o şans yok malesef :26:ankarada seninki sanırım canımm:?
Ah kıyamammm sana kasten aramıcak hali yok ya arar canımmm :107:
Valla düşünmüyor değilim, dün ister istemez telefonu kapatırken sesim düştü yani, küs mü ne anlamadım ki :26:
Yok yahu küs olsa bile dayanamayıp arardı bence özleyince unutuyolar küslükleri filan belki arama fırsatı olmamıstır da saat daha erken arar bence az daha bekleyelim aramazsa ben seninle beraber bunalıma girerim kuzucum
evet ankaradaaaa bızımde artık oyle ıste cavus olmadan once ama bızde 8 saat tutuyoduk sımdı posta komutanlıgı yapıyo mesela bugun 9 11 gıtcek ama nobet bısey yok oyle yanı dolasıyo edıyo onları falan oyleeeıste bızımde rahattı bı donemde suan degıl cunku cok arama ouyo sızın arama bak olmuyomus oyle ıyıymıs valla
Valla düşünmüyor değilim, dün ister istemez telefonu kapatırken sesim düştü yani, küs mü ne anlamadım ki :26:
İnşallah canım ya, dokuz buçuğa kadar yolu var bakalım ne olacak :18:
Dün noldu ki küscek sna tatlım yaaa :26: Bence aricak fırsatı olmamış olabilr yani hemen kötü düşünme :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/662393-yapmaliyim.html
ben bu karıyı öldürürm yaaa ayy sinirlerim bozuldu okuyunca ne insanlar var allahım yraabim şuna bakın kızlar utanmadan bunun konusunu açmış yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?