93/3 asker yolu bekleyenler

ayyy ben üniversitedeyken raşitle az mı gezdik kızılayda karda kışta, içimiz titrerdi.
kafe kafe gezerdik.
bi gün nostalji olsun diye gideceğiz kışın yine..

Gidin ya valla güzel olur aşk tazelersiniz işte
Valla ben bir gidebilseydim donmak falan hiç sorun değildi yani :2:

Sana bir sorayım Hande madem sende eski Ankaracılardansın, bu hava limanıyla polatlı arasındaki mesafe ne kadar ya, bir de neyle gidilebilir ki :26:

aynen taban kırmızı evet ustune elbıse gıycektımde ıptal oldu elbısem yaaa ıntten almıstım potluk var elbısede ama baska bedende yok s en kucugu yanı :S neyse artık ... blazer falan cok sık kombın yaptım kırık beyaz blazer yanları sıyah serıt var ınce altına koyu renk skınny pantoln altına bu spor ve ıddalı oluyo cok guzel tam benım tarzım oluyo elbıseyle gece sonunda daha cok dolasılcak edılcek cok şıkır şıkır mod olmuş olcak dye hem böyle daha iyi gibi hissedicem kendimiiii

akşam diziler olunca onlarla takılıyorum o yüzdenbide bundan sonra yarimle konuşcaz hep geçcek yaniii

içeriye telefon sokuluyor galibaaa bizimde çok güzel oluyodu yani tlf soktuk içeriye işte ama bizim köşkte hergün arama yapıyolar çok yakalanan oldu falan dedik gerek yok bi de biz hergün zaten konuşuyoruz telefonda e ben yanına gidiyorum geliyorum... illa ki görüşme faslı var yani ama nöbetlerde gece arıyordum 3 saat nöbet tutyo 3 saat telefonda rahat oluyodu mesajlaşıyorduk falan.. çok risk diye gerek yok dedik yakalanırsa uzar yerşm beynini sonra

Seni böyle görmek özellikle bu saatlerde ne güzel Başımıza taş yagıcak
Birazdan geçer kuzum merak etmee
Bana kaderimin bir oyunu mu bu, dırırırırımmm
Bunu söyle Hazalım benim için, Allah'ın sopası yok dünkü 3 dakikalık konuşmayı beğenmedim bugün ses yok daha
Ah kıyamammm sana kasten aramıcak hali yok ya arar canımmm :107:
sen söyle ben şarkı dinlemiyorum saygını hatırlatıp ağlıyom diye
Ehehe biliyorum bebeğm
cadılar bayramınız kutlu olsun kızlaaar

Delisiinnn seen

bizimki o yönden rahatız önceden 8 saat nöbeti oluyodu öle konuşurdk şimdide çavuş oldu geceleri sabaha kadar beraberiz aşkımla bizm alt dewre geldi soktuk teli zaten en başta sokmuştuda kullanamıyoduk ama alt dewrelerden snra kullanmaya başladıkayy ne güzel gidip yanında olmak görmek bizde o şans yok malesef :26:ankarada seninki sanırım canımm:?

evet ankaradaaaa bızımde artık oyle ıste cavus olmadan once ama bızde 8 saat tutuyoduk sımdı posta komutanlıgı yapıyo mesela bugun 9 11 gıtcek ama nobet bısey yok oyle yanı dolasıyo edıyo onları falan oyleee ıste bızımde rahattı bı donemde suan degıl cunku cok arama ouyo sızın arama bak olmuyomus oyle ıyıymıs valla

Valla düşünmüyor değilim, dün ister istemez telefonu kapatırken sesim düştü yani, küs mü ne anlamadım ki :26:

Yok yahu küs olsa bile dayanamayıp arardı bence özleyince unutuyolar küslükleri filan belki arama fırsatı olmamıstır da saat daha erken arar bence az daha bekleyelim aramazsa ben seninle beraber bunalıma girerim kuzucum

İnşallah canım ya, dokuz buçuğa kadar yolu var bakalım ne olacak :18:

yaa arama olmaz olurmu çook nadir bide bnmki sewdirdi kendini biliyolar kullandını ama seslenmiolar dün biri yakalatmış filan ama bzm öle sıkıntı olmuo bide küçük yer olnca fazla gözlerne sokmadkca sıkıntı yok amaa ankara sıkıntı tabii yaa o yöndenn bizimde komutan postası olacaktı ki olduda dediğin gbi nöbet yok bişi yok hem posta hem şoför bak artk olaya aglaya sızlaya yalwar yakar posta olmadı artk da şofördü ondada başımıza gelmeyen kalmayınca sabite bagladılar çavuş oldu yaniii

Valla düşünmüyor değilim, dün ister istemez telefonu kapatırken sesim düştü yani, küs mü ne anlamadım ki :26:

Dün noldu ki küscek sna tatlım yaaa :26: Bence aricak fırsatı olmamış olabilr yani hemen kötü düşünme :26:

Dün noldu ki küscek sna tatlım yaaa :26: Bence aricak fırsatı olmamış olabilr yani hemen kötü düşünme :26:

Dün konuşurken daha iyi misin sıkıntı yok demi işte kartlarınız çıktı mı konuşmalarını yeni bitirmişken klasik kapatış cümlesi geldi '' Diyor musun bir şey hayatım '' diye, bir önceki gün de yanına bir arkadaşı gelince kapattık telefonu bir dakikaya kalmadan, ben de yine biri mi geldi yanına dedim o sorusunun üstüne, sıra var yavrum dedi bende tamam diyebildim sadece, hadi öpüyorum hayatım dikkat et kendine dedi ben de sende hayatım dedim ama sesim düştü yani salak gibi kaldım telefonun başında

Öylece isyan edince dün, bugün konuşamamamız da fena denk geldi yani, evren bana bir mesaj yolluyor sanırım

Dediğiniz gibi fırsatı olmadı herhalde :26:

ne gycem ben giderken hastayım arabalar bi sıcak oluyo bi soguk ya kafayı yıcem hastayımda bı de yolarda cok kalın gıyınmek ıstemıyorum bı de pazar gunu askerıyeye gırcem duzgun bıseyler olması lazım aman be su kadınların kıyafet sorunu yok mu öf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…