- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.241
az kaldı dayancaz artık
az kaldı dayancaz artık
evet az kaldıda onlar içerde biz dışarda şafak say sayy hergun daha cok geçmek bilmiyor
ay dayancaz da adam tutmuş buraya kadar geldim bundan sonrada biter dio (tabi ben yokum ya tek o kendi geldi yani)sinirden çatladm yaa e öle diil o anlamda demedm dio bide yaa aklına ne geldi söylüyo yaa kırmak için demedm tabiki beraber geldik ne dediimi bilmiom diyo ama bende mahvoldum yani el insaf onlar kolay sanıyo dışarda beklemeyi heralde:26:
kıyamammisteyerek dememiştir sen düşünme öyle
ya tabide hayır bozuldumu anladı duruyo hala tabi cnm kendin geldin ben hiç yokum zaten dedim sonradan özürler dilendi gönlüm almaya çalışıldı :26:zoruma gtti nası yaa gizem ya oturup aglicaktım
haklısın tatlım ama onlarda orda senı anlayabılıcek potansıyelde olamıyor bazen.yapcak brsey yok .s dayancaz gelene kadar
tabiki canım yaa ama rahat olsunlar be sıkıntı çekmesinler çünkü onlar sıkıntı çekince ne hale gelioz:26:çok küçük zaten çogu ilçesi ama ocaga kalmaz bence alt devreler gelsin rahata erersinzbizimde başta salarlardı arkadan çagırırlardı bide küçük yer olunca gezcek yer yok int cafe sıkıntılı köy yeri olunca çogu zaman açmazlar umarm szn öle olmaz seni aramaya gelince karakolda 2 ank olur biri geridönüşümlü zaten tel kullanınca sıra falan olmaz tek sıkıntı kart olmuyo bnmkinin orda çarşıdada yok o lanet kart yüzünden kaç kez habersz kaldm:26:merkezden çok alsa olurdu eşin bnce orda bile geldi gelmedi olayı çok gıcık yaa...sizinde denetim warmıymış canım yaa tuggeneral gelcekmiş işte msj atmış çarşı yattı die ama şunu diyim çavuş filan olmaya baksın o zaman çalışır derslere rahatça hele cezaevinde filan olursa süper yani komutanların gözüne girip
off valla evde zaman geçmiyorr :/ başta konuştuğumuz gibi olmadı şartlar bende o yüzden ayrıldım.askerimde az kaldı sıyırmak üzere şu 2 ay nasıl geçicek bilmiyorum:S
ecrncim gerçekten olaylar tam anlattığın gibi. :)
2 ankesörlü var.
1'i içeride o geri dönüşümsüz.
diğeri dışarıdaymış.
o çaldırıp kapıyor, ben arıyorum çünkü benim 2000 dk bedavam var aylık :))
eşim internet cafelere gitmez.
o sıkılmaz da zaten.
genelde tek takılır hatta.
20'lerin başında olan arkadaşlarla frekansları tutmuyor benimkinin pek. abilik yapar ancak, 30 a merdiven dayadı sonuçta :)
denetim akköydeyken oldu, tuğgeneral geldi. ama şimdi çameline gelmicek sanırım.
çavuş olsun bence de, söyleyeyim de komutanlarla arayı iyi tutsun...
seninle de kader ortağıyız, denizlinin şerefine
geçer yaa 2 aycık kalmış.
tabi sizin sabrınızın sonu gelmiştir artık.
ama 2 ay sadece ya
ecrncim gerçekten olaylar tam anlattığın gibi. :)
2 ankesörlü var.
1'i içeride o geri dönüşümsüz.
diğeri dışarıdaymış.
o çaldırıp kapıyor, ben arıyorum çünkü benim 2000 dk bedavam var aylık :))
eşim internet cafelere gitmez.
o sıkılmaz da zaten.
genelde tek takılır hatta.
20'lerin başında olan arkadaşlarla frekansları tutmuyor benimkinin pek. abilik yapar ancak, 30 a merdiven dayadı sonuçta :)
denetim akköydeyken oldu, tuğgeneral geldi. ama şimdi çameline gelmicek sanırım.
çavuş olsun bence de, söyleyeyim de komutanlarla arayı iyi tutsun...
seninle de kader ortağıyız, denizlinin şerefine
geçer yaa 2 aycık kalmış.
tabi sizin sabrınızın sonu gelmiştir artık.
ama 2 ay sadece ya
amaan yaa bide bana uzatıyon diyo ii wala kır at snra bide hiçbişi yok gbi konuşuym sinir şeyy yaa daha sinirm geçmedi akşam tekrar sorulacak hesabı
hahaah sor bakalım ama çok üstüne de gitme yazık
hoşgeldin, biz uzun dönem asker yolu bekliyoruz. ama bize katılabilirsin.
biz burada güzel zaman geçiriyoruz
günaydınn :)
Yaşasın kasım ayı.
Eki Görüntüle 845555
Hemen gel ve hemen defol git Kasım ayı
ya bnmkide ordada dışardada kimseyle muhattap olmaz çarşıya benle konuşabilmek ha bi görebilirsem die çıkmaya çalışyo ama kaç 12 aydır parmakla sayılıdır yani canım o yüzden sıkıntı olmuyo artk....ooo sizin dk olayı iyiymiş yaa bizim yoktuda artk bekle dur yani ...amaan 12 aydr yeni rahata erdk el insaf yaa çavuş oldu işte geceleri beraberz tabi bazen oda etkiye tepki yapıyo sabaha kadar konuş konuş kawgayla bitiriyorz gnü bazennnşekil a dün yanii en bariz örnegi karakol ii yaa en azından rahat 15 20 kişi war tel yönündende öle ama üst dewreler kıllık yapıyo bazen iştee komutanlara sevdirince bide en düzgün adam bu o karakolda öle olunca herşeye bunu öngörüyolar
alttan alttan vericem odunugörcek bakalımmm seninkiyle aranız nası kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?