93/3 asker yolu bekleyenler

az kaldı dayancaz artık

ay dayancaz da adam tutmuş buraya kadar geldim bundan sonrada biter dio (tabi ben yokum ya tek o kendi geldi yani)sinirden çatladm yaa e öle diil o anlamda demedm dio bide yaa aklına ne geldi söylüyo yaa kırmak için demedm tabiki beraber geldik ne dediimi bilmiom diyo ama bende mahvoldum yani el insaf onlar kolay sanıyo dışarda beklemeyi heralde:26:

kıyamamm isteyerek dememiştir sen düşünme öyle

haklısın tatlım ama onlarda orda senı anlayabılıcek potansıyelde olamıyor bazen.yapcak brsey yok .s dayancaz gelene kadar

ya tabide hayır bozuldumu anladı duruyo hala tabi cnm kendin geldin ben hiç yokum zaten dedim sonradan özürler dilendi gönlüm almaya çalışıldı :26:zoruma gtti nası yaa gizem ya oturup aglicaktım

ecrncim gerçekten olaylar tam anlattığın gibi. :)
2 ankesörlü var.
1'i içeride o geri dönüşümsüz.
diğeri dışarıdaymış.
o çaldırıp kapıyor, ben arıyorum çünkü benim 2000 dk bedavam var aylık :))
eşim internet cafelere gitmez.
o sıkılmaz da zaten.
genelde tek takılır hatta.

20'lerin başında olan arkadaşlarla frekansları tutmuyor benimkinin pek. abilik yapar ancak, 30 a merdiven dayadı sonuçta :)
denetim akköydeyken oldu, tuğgeneral geldi. ama şimdi çameline gelmicek sanırım.

çavuş olsun bence de, söyleyeyim de komutanlarla arayı iyi tutsun...

seninle de kader ortağıyız, denizlinin şerefine

off valla evde zaman geçmiyorr :/ başta konuştuğumuz gibi olmadı şartlar bende o yüzden ayrıldım.askerimde az kaldı sıyırmak üzere şu 2 ay nasıl geçicek bilmiyorum:S

geçer yaa 2 aycık kalmış.
tabi sizin sabrınızın sonu gelmiştir artık.
ama 2 ay sadece ya

bizde sizin safakalarda geçtik canım benım.ben buraya ilk geldiğimde bi de kısa dönemlerle konusyordum hep.onlar bitti benim hala daha bitmedi yani.öyle düşünürsen.seninde geçicek bu zamanların sadece sabretmek gerekiyor.iyi günde olucak kötü günde.hepsini aşabilmek lazım

ya bnmkide ordada dışardada kimseyle muhattap olmaz çarşıya benle konuşabilmek ha bi görebilirsem die çıkmaya çalışyo ama kaç 12 aydır parmakla sayılıdır yani canım o yüzden sıkıntı olmuyo artk....ooo sizin dk olayı iyiymiş yaa bizim yoktuda artk bekle dur yani ...amaan 12 aydr yeni rahata erdk el insaf yaa çavuş oldu işte geceleri beraberz tabi bazen oda etkiye tepki yapıyo sabaha kadar konuş konuş kawgayla bitiriyorz gnü bazennnşekil a dün yanii en bariz örnegi karakol ii yaa en azından rahat 15 20 kişi war tel yönündende öle ama üst dewreler kıllık yapıyo bazen işteekomutanlara sevdirince bide en düzgün adam bu o karakolda öle olunca herşeye bunu öngörüyolar

hoşbulduk :)
gerçekten çok isterim size katılmayı çünkü biliyorum şu an beni en iyi anlayacak olan sizin ve benim gibi sevgilisi eşi yada nişanlısı askerde olanlar :)

ikinize de yazık ya kavga etmeyin, kırmayın birbirinizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…