- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.261
iyi Allah'a şükür.(maşallah) ara sıra dalgalanmalar oluyor tabi normal olarak.Bu gece yarısı yani 3 KASIM tam 5. yılımızı dolduruyoruz <3 yanında olabilmeyi çok isterdimm
ikinize de yazık ya kavga etmeyin, kırmayın birbirinizi....
iyi Allah'a şükür.(maşallah) ara sıra dalgalanmalar oluyor tabi normal olarak.Bu gece yarısı yani 3 KASIM tam 5. yılımızı dolduruyoruz <3 yanında olabilmeyi çok isterdimm
hoşbulduk :)
gerçekten çok isterim size katılmayı çünkü biliyorum şu an beni en iyi anlayacak olan sizin ve benim gibi sevgilisi eşi yada nişanlısı askerde olanlar :)
hoşgeldiin canım aramıza yenisin galibaa?
hoşbulduk cnm evet bu sitede yeniyim :)
yok yaa kırmayız arada kıllık yapıyo beyimiz ondan... canım yaa bişi sorcam sana ewlilik nasıl bişi aynı evde yaşamak yani herkes flört ederken gbi olmuyo diyo sen ne diosun::
hoşbulduk cnm evet bu sitede yeniyim :)
Ömür boyu sürer inşallah...
Tebrikler
maşallah canımmo kadar oluyo yaa ben acayip tripcan olunca daha çok oluyo ama sizinde öle mi?sende tripcan mısın bnm gibiii
flört etmekten çooooook daha güzel.
yani o kişiyi elde ettim artık, cepte diye düşünürsen evlilikte aşk falan kalmaz.
Ama biz hala sabahları beraber uyanınca birbirimize yeniden aşık oluyoruz.
Daha çok eğleniyoruz beraber..
kendi ailem için ya da o kendi ailesi için birbirimizi kırmıyoruz.
her kararı ortak veriyoruz.
bir de birbirimizin sevdiği şeyleri yapıyoruz.
ben maç izliyorum onunla
o benimle saatlerce alışverişe geliyor.
birbirimizi kısıtlamıyoruz, iş için ya da özel hayatımızda kendimize de zaman ayırıyoruz.
yani "biz" duygusunu yaratabildiğimizi düşünüyorum.
2 senedir iyi ki evlendik diyoruz. Darısı başınıza millet
yani atarım ama öyle çok değil.bi tarafın alttan alması gerek cunku yoksa olmuyor .) duruma göre yani
işte genelde büyük konularda alttan alan hep o olur bazen oda zıt gtti mi ice içinden çıkılmaz oluyo ama benm çogu zaman atarlarm btmez yaa çok dik kafalıyım sanırımen sewmediğim huyummm
agustos 12 de askeri birliğe telim oldu. şu an için sevgiliyiz :) yarısı bitti askerliğin ama bana sanki daha çoooookkk varmış ve zaman geçmiyo gibi geliyo
anladm canım yaa beni ürkütüyo evlilik o sorumlulugun altından kalkamamak gbi mi yada mutsuz olmaktan mı korkum bilemem ama çok uzak gelmiştr hep hani bi yönden ewt ii yönleri war ama o aşkı monotonluga baglamaktan korkum sanırım...yoksa sevdiğinle her an herşeyi paylaşmak elini uzatınca yanında oldunu blmek güzel...peki kavga falan ettinizde nası dawranıyosunuz birbirinize bagırıp çagırıyo musunz yada ne bilim kırıcı oldunuz mesela çok kırdı seni naparsın yani???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?