- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.201
Canım ya dediginde cok haklısın ama devlet her işin kolayına kacıyo ztn :26:
Koray a bahsettim bugün cezaevinden fln cok zormş dedm.Oda dedi bnm dayımda cezaevinde yaptı askerligini cokta rahatmş ilk 1-2 aydan snra ama gittigi yere görede değişebilr dedi bilmiyorm artk bnce brzcık bekle bakalm durumlar ne göstercek :26:
Hani bir de yapacaklar tabi o kadar uzun, bedava geçiniyorlar her şeyleri devletten o süreçte diyorlar ya.
Askerlere verdikleri ne var giyecekleri kıyafet demi, maşallah S beden giyen sevgilime L beden eşyaları doldurmuşlar da verdikleri içliklere atletlere kadar hepsini terzi elinden geçirtmek zorunda kaldı da bir ton para ödedi o bedava ( ! ) olan bez parçalarına.
Yedikleri yemek bedavaymış ya, stoklarda çok fazla var diye 2 ay boyunca 2 güne bir patlıcan yedirdiler adamlara, soralım bakalım bedava diye atıp tutan insanlara evde pişse iki güne bir patlıcan burun kıvırmazlarmıymış. Askeriyenin et olaylarına girmiyorum bile kaç senelik olduklarını bilen biliyor
Adamların eline ziraat kartı veriyorlar ama kışlada teb bankasının atm leri var çok akıllıca değil mi
Sigara desen en pahalı 3 marka oluyormuş kantinlerde sanırsın ki avrupa standartlarında geliri olan bir ülkeyiz
Hee unutmadan bir de devlet her ay askere harçlık yatırıyormuş ya, sevgilime yatan tutar aylık 23 lira, verelim bakalım kendi ellerine 23 lirayı ne yapabiliyorlar o parayla
Dediğin gibi ceza evinde bekleyeceklere ihtiyaç var, sonra kim temizleyecek askeriye bahçesini, kim hamallık edecek onu bunu taşımak için, sonra kim patates soyacak, komutan şoförlüğü yapacak onun bunun tuvaletini temizleyecek ?
Çok uzakta aramaya gerek yok, ailelerin biricik oğulları, kimimizin eşi, kimimizin nişanlısı, kimimizin sevgilisi, kimimizin de doğacak çocuğunun babası
Devlet bakıyor bizimkilere devleeeet ( ! )
şu yeryüzünde bnm kadar manyak psikopat bi insan daha yoktur heralde kendimden nefret ediyorum
O zaman yandık desen, tt den benim ne çektiğimi bilen bilir, geçen gün modemi çarpıyordum yine duvara ben bu modemim kaçıncı sayamadım yahuuu
şu yeryüzünde bnm kadar manyak psikopat bi insan daha yoktur heralde kendimden nefret ediyorum
Ya kopmadan dolayı hiç sorun yaşamadık ama bu nakil işi bizi brz süründürcek gibi umarım hemen yaparlar :26:
Olmadı biz kk olarak tt net e de bir el atarız
Tripcana bagladın yine sanırım noldu ki canımcım yaa :26:
noldun kız yine :44:
Anlatmak istersen anlat rahatlarsın biraz :44:
ben safakları göremeden uyumaya gidiyorum. öperim kızlar
Canlarım cok öpüyorum sizi ve bn bugün ilk defa erken kacıyorm aranızdanBiliyorm cok şaşırdnz ama yarın kursum var ve ev taşıma işleri var yogun bi gün olcak Sabh yine yazarm bn ama şimdilk bnden bu kadar hepinizi öpüyorm iyi geceler diliyorm
Çok hoş olmuşsun ezgicim. iyi yolculuklar...
Eşim kura çekmiş.
Çeke çeke denizlinin balıkesire eeeennnnnnnnnn uzak ilçesini çekmiş.
ulaşımın eeeeeennnnnnn zor olduğu yeri çekmiş.
nöbetin (hem de cezaevinde) eeeeeeennnnn çok olduğu yeri çekmiş, günde 9 saat!
üstüne bir de 4 saat devriyenin olduğu yeri çekmiş.
bir de cep telefonunun yasak olduğu yeri çekmiş.
aferin, çekeceğin varmış dedim ben de.
şimdi yolda, az sonra telefonu teslim edecek.
Hoşçakal diyorum kendisine. 9 ay sonra görüşürüz artık.
Benim oraya gitmem mümkün görünmüyor.
denizlinin merkezinden 2 saat de uzakmış yani.
öncelikle hayırlı olsun yeni yerinizzz...
1.si ilçe sonuçta uzak olacak merkezden 2.si nöbet olayı bizimde 8 saatti dewriye 3 saat + ilçeye düştügü zaman denizlide cezaevi kaçınılmaz zaten...tüm ilçelerde öle sanırım cezaevi warr...ve bide cezaevinde nöbet tutsun die 4 döneceksiniz karakol nöbeti gibi diil rahat olur 3 saat boyunca...
3.sü tel her yerde yasak amaa nöbetlerde çookk rahat olur merak etme alt devreniz gelsin başlar kullanmaya şurda 1 ayy ayy en sıkıntı çekeceniz zaman oda ...
ilçeye otobüs yok belirli saatlerde dolmuşlar war otogardan onlara biniceksin canım takma yani sewin bencee merkezde kalsa telde sakata giderdi 9 saat konuşacaksınız daha ne???
[/QUOTE]HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
:92: 02. KASIM. 2013 :92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
... asi_genc ... 61 : TRABZON'A SELAM YOLA DEVAM
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... seros08 ... 160
... ezgisaygin ... 182
... yuppisi ... 185
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... Snt55 ... 208
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... apple2 ... 259
... zeytinagaci ... 268
... KUBB88 ... 282
... hnf25 ... 283
... Kanaryam35 ... 284
... blss ... 285
... KorEc ... 285
... nira87 ... 285
... mystery123 ... 286
... yunay ... 286
... ARAZIM ... 288
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer
İki gündür gece yoklamasına kalmadan yatmaya gidiyorsun Handecan gözümden kaçmıyor ona göre, yarın buradasın şekerim, iyice uyu sabah
öncelikle hayırlı olsun yeni yerinizzz...
1.si ilçe sonuçta uzak olacak merkezden 2.si nöbet olayı bizimde 8 saatti dewriye 3 saat + ilçeye düştügü zaman denizlide cezaevi kaçınılmaz zaten...tüm ilçelerde öle sanırım cezaevi warr...ve bide cezaevinde nöbet tutsun die 4 döneceksiniz karakol nöbeti gibi diil rahat olur 3 saat boyunca...
3.sü tel her yerde yasak amaa nöbetlerde çookk rahat olur merak etme alt devreniz gelsin başlar kullanmaya şurda 1 ayy ayy en sıkıntı çekeceniz zaman oda ...
ilçeye otobüs yok belirli saatlerde dolmuşlar war otogardan onlara biniceksin canım takma yani sewin bencee merkezde kalsa telde sakata giderdi 9 saat konuşacaksınız daha ne???
Demek en hayirlisi buymus.yinede sükret doguda olmadıgı icin.benim erkek arkadasim 12 saat nöbet tutuyo.en azndan bi sekilde bi ihtimal gtme sansin olabilir.bnde oda yok:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?