93/3 asker yolu bekleyenler

hadi bakalım inşallah :44:

altına imzamı atarım

O zaman yandık desen, tt den benim ne çektiğimi bilen bilir, geçen gün modemi çarpıyordum yine duvara ben bu modemim kaçıncı sayamadım yahuuu

Ya kopmadan dolayı hiç sorun yaşamadık ama bu nakil işi bizi brz süründürcek gibi umarım hemen yaparlar :26:

ya konuşmayz kızarm konuşamadk die triplere girerm şimdide konuşurkn bi atışmamız oldu ufak bişi tatlı sert böle çekştk biraz bana bişi oldu ondan sonra koptum hayır kötü bişi demedk kırmadk yani nie konuşmuyon diyo cnm sıkıldı dedm noldu filan konuşuo işte şöle yapcam senle böle yapcam çok seviyorum bilmem ne aptala bagladım ya oturdum agladm karşında kızdı karşımda aglarsan gebertrm die mal gbi kaldm kızlar konuşamıyorm ya bişi war gibi çok saçma ama ya agliyorum yada tersliorum bişi bulup az daha deşse allahım yarabbim yaa ne bu anlayamadm

Canlarım cok öpüyorum sizi ve bn bugün ilk defa erken kacıyorm aranızdan Biliyorm cok şaşırdnz ama yarın kursum var ve ev taşıma işleri var yogun bi gün olcak Sabh yine yazarm bn ama şimdilk bnden bu kadar hepinizi öpüyorm iyi geceler diliyorm

Sen de mi Brütüs
İyi geceler Ecetoşum, kolay gelsin yarın için deeee

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 02. KASIM. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... asi_genc ... 61 : TRABZON'A SELAM YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 160

... ezgisaygin ... 182

... yuppisi ... 185

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 208

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 259

... zeytinagaci ... 268

... KUBB88 ... 282

... hnf25 ... 283

... Kanaryam35 ... 284

... blss ... 285

... KorEc ... 285

... nira87 ... 285

... mystery123 ... 286

... yunay ... 286

... ARAZIM ... 288

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer [/QUOTE]

öncelikle hayırlı olsun yeni yerinizzz...
1.si ilçe sonuçta uzak olacak merkezden 2.si nöbet olayı bizimde 8 saatti dewriye 3 saat + ilçeye düştügü zaman denizlide cezaevi kaçınılmaz zaten...tüm ilçelerde öle sanırım cezaevi warr...ve bide cezaevinde nöbet tutsun die 4 döneceksiniz karakol nöbeti gibi diil rahat olur 3 saat boyunca...
3.sü tel her yerde yasak amaa nöbetlerde çookk rahat olur merak etme alt devreniz gelsin başlar kullanmaya şurda 1 ayy ayy en sıkıntı çekeceniz zaman oda ...
ilçeye otobüs yok belirli saatlerde dolmuşlar war otogardan onlara biniceksin canım takma yani sewin bencee merkezde kalsa telde sakata giderdi 9 saat konuşacaksınız daha ne???

Demek en hayirlisi buymus.yinede sükret doguda olmadıgı icin.benim erkek arkadasim 12 saat nöbet tutuyo.en azndan bi sekilde bi ihtimal gtme sansin olabilir.bnde oda yok:/

[/QUOTE]

Yaaaaaa sen ne kdr iyi ne kdr guzel kalpli düsünceli bi insansın öyleeeee.düşüncene eline koluna sağlık.sanada hayırlı teskereler,hepimizeee.ay mtlu ettin gece gece bni:)özlemle anılarla boğuşurken kafamı dağıttın.öperim ckkk seniiii

Herkese günaydınnnnnnnnn
Güzel bi haftasonu gecirmenizi sevdiceklerinizle bol bol konusmanızı diliyorm

Tünaydın kızlar.Allah herkesi sevdiğine sağ salim ve tez zamanda kavuştursun diyorum öncelikle.Biliyorum şu an şafaklarınız hiç düşmicekmiş gibi geliyordur size ama bu günlerde biticek eninde sonunda.Ve geriye yaşadığınız,beklediğiniz günlerin hatırası kalıcak sadece.Allah hastalık vermesin askerlerimize.Diğer herşey bir şekilde yoluna girer.Usta birliğine yeni gidenler başta biraz sıkıntılar çekicek elbet.Her gidenin olduğu gibi.Yenileri gelince yük biraz daha hafiflicek.Sizde bu süre zarfında askerinize gereken morali ve desteği verin,yanında olun.Onların ordaki tek destekçisi yanında olan aileleri ve sevdiğidir,unutmayın ,)

Tüm yarenlere sabır diliyorum.Sabrın sonunda güzel günler bizi bekliyor.....

İki gündür gece yoklamasına kalmadan yatmaya gidiyorsun Handecan gözümden kaçmıyor ona göre, yarın buradasın şekerim, iyice uyu sabah

affedin komutanım
bu akşam buradayım.

işte ilk bi kaç hafta sonra bir düzene girerse ben de rahatlarım.
biz ilk başta akköyde kalacaklarını sanmıştık
bir de orası acayip rahat bi yerdi
o rahatlıktan birden böyle bi yere gidince afalladım sadece.
ama bugün çarşılara da çıkmış, alışacak sanırım :)

Demek en hayirlisi buymus.yinede sükret doguda olmadıgı icin.benim erkek arkadasim 12 saat nöbet tutuyo.en azndan bi sekilde bi ihtimal gtme sansin olabilir.bnde oda yok:/

sen böyle söyleyince şükrettim zaten.
doğu çok zor haklısın.
benim gitmem de pek olası değil gibi görünüyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…