93/3 asker yolu bekleyenler

aynen öyle hiç geçmiycekmiş gibi geliyor bana şu anda.

Ayyy utandım yaaa
Rica ederim canım ne demek, her gün tam 00.00 da kendimiz attırıyoruz şafaklarımızı kk geç attırıyor diye
Ben de ben de

Son düzenleme:

Aminnnn insallahh.İyı olsun da görmesemde olr diyorum bn artik.arıyo sesini duyuyosun bnla idare etmek zrundayız.elbet gecicek bitecek

geçicek canım merak etme.Başlarda zorlancaksın ama ne zaman geçti bu kadar zaman diceksin sonra.bizim 12 ay oldu koskoca.bende öyle diyordum ama geçiyor.asıl askerdekine zaman geçmez.1 gün onlar için 1 yıl gibi :/

Yok ya askerdekilere geciyo yani bnmki gectigini söylüyo cünkü hiç boş kalmıyolarmş :26:

yapıcak işi varsa daha kolay geçer tabi.ama genelde elleri kolları bağlı olan onlar olduğu için daha zor.biz en azından bi çıkıp dolaşabiliyoruz bi televizyon açabiliyoruz yani .)

Yok ya askerdekilere geciyo yani bnmki gectigini söylüyo cünkü hiç boş kalmıyolarmş :26:

o kadar olacak çarşı olayına da pek ümit baglama çogu zaman salmıyolar çıksalarda komutanlar çagırıyoo:26:şekil a 40 yılda bugün bi çıkmışlar oda komutan çagırmış denetim war die yarım saat durmadan girdi tug general mi ne gelecekmiş öle olunca geri gttiküçük yer olunca adamlar rahat bırakmıo ki yaa...
alışır yaa rahat olur karakol bakma bizim başımıza talihsiz işler geldi hep ama...nöbetten gidince devriyesi olmazsa komutana söleyp yatar ama devriye de gün aşırı oluyo sonuçta köy yeri olunca polisin görevini bunlar yapıo ... bide asayiş timi olursa al başına belayı.....aklına bişi takılırsa sorabilirsin tecrübelermden dolayı yardım ederm yalnız komutanlarla ii geçinsin tavsiyem yani onlarla arayı sıkı tutunca küçük yer bide yardmcı oluyolar....çok öne çıkan saygısızlık yapanlara kıl gidiyolar...

yapıcak işi varsa daha kolay geçer tabi.ama genelde elleri kolları bağlı olan onlar olduğu için daha zor.biz en azından bi çıkıp dolaşabiliyoruz bi televizyon açabiliyoruz yani .)

canımcımm biz senle aynı devre miydik yaa hiç farketmedim bu aralar balık hafızaya bagladımm sanırımm

sağol canım :)
asayişte eşim.
bugün çarşıya salmışlar, diğer askerlerle de konuşmuş her hafta salıyorlarmış.
zaten çok çok küçük bi yermiş.
ocak ayına kadar çok rahat olamam ama ondan sonrası kolay merak etme dedi.
zaten benim derdim orada uykusuz kalması, sıkıntı çekmesi falan değil.
asker adam sonuçta nöbet de tutsun, gerekirse gece soğukta da kalsın.
benim derdim beni aramaya günde 2 kere falan fırsatı olsun ve bir sürü para vererek aldığımız hazırlık kitaplarını çalışsın.
yoksa gece 12 saat bile nöbet tutsa çok mühim değil benim için.
askerlik bu boru mu yani
di mi?

tabiki canım yaa ama rahat olsunlar be sıkıntı çekmesinler çünkü onlar sıkıntı çekince ne hale gelioz:26:çok küçük zaten çogu ilçesi ama ocaga kalmaz bence alt devreler gelsin rahata erersinz bizimde başta salarlardı arkadan çagırırlardı bide küçük yer olunca gezcek yer yok int cafe sıkıntılı köy yeri olunca çogu zaman açmazlar umarm szn öle olmaz seni aramaya gelince karakolda 2 ank olur biri geridönüşümlü zaten tel kullanınca sıra falan olmaz tek sıkıntı kart olmuyo bnmkinin orda çarşıdada yok o lanet kart yüzünden kaç kez habersz kaldm:26:merkezden çok alsa olurdu eşin bnce orda bile geldi gelmedi olayı çok gıcık yaa...sizinde denetim warmıymış canım yaa tuggeneral gelcekmiş işte msj atmış çarşı yattı die ama şunu diyim çavuş filan olmaya baksın o zaman çalışır derslere rahatça hele cezaevinde filan olursa süper yani komutanların gözüne girip

off valla evde zaman geçmiyorr :/ başta konuştuğumuz gibi olmadı şartlar bende o yüzden ayrıldım.askerimde az kaldı sıyırmak üzere şu 2 ay nasıl geçicek bilmiyorum:S

hayırlısı canm yaa ayy benimkide öle o yüzden kırdı bide beni akşam nası cnm sıkıldı yaa uyuz şey:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…