- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.221
Tünaydın kızlar.Allah herkesi sevdiğine sağ salim ve tez zamanda kavuştursun diyorum öncelikle.Biliyorum şu an şafaklarınız hiç düşmicekmiş gibi geliyordur size ama bu günlerde biticek eninde sonunda.Ve geriye yaşadığınız,beklediğiniz günlerin hatırası kalıcak sadece.Allah hastalık vermesin askerlerimize.Diğer herşey bir şekilde yoluna girer.Usta birliğine yeni gidenler başta biraz sıkıntılar çekicek elbet.Her gidenin olduğu gibi.Yenileri gelince yük biraz daha hafiflicek.Sizde bu süre zarfında askerinize gereken morali ve desteği verin,yanında olun.Onların ordaki tek destekçisi yanında olan aileleri ve sevdiğidir,unutmayın ,)
Tüm yarenlere sabır diliyorum.Sabrın sonunda güzel günler bizi bekliyor.....
Yaaaaaa sen ne kdr iyi ne kdr guzel kalpli düsünceli bi insansın öyleeeee.düşüncene eline koluna sağlık.sanada hayırlı teskereler,hepimizeee.ay mtlu ettin gece gece bni:)özlemle anılarla boğuşurken kafamı dağıttın.öperim ckkk seniiii
affedin komutanım
bu akşam buradayım.
işte ilk bi kaç hafta sonra bir düzene girerse ben de rahatlarım.
biz ilk başta akköyde kalacaklarını sanmıştık
bir de orası acayip rahat bi yerdi
o rahatlıktan birden böyle bi yere gidince afalladım sadece.
ama bugün çarşılara da çıkmış, alışacak sanırım :)
sen böyle söyleyince şükrettim zaten.
doğu çok zor haklısın.
benim gitmem de pek olası değil gibi görünüyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun......
aynen öyle hiç geçmiycekmiş gibi geliyor bana şu anda.
geçicek canım merak etme.Başlarda zorlancaksın ama ne zaman geçti bu kadar zaman diceksin sonra.bizim 12 ay oldu koskoca.bende öyle diyordum ama geçiyor.asıl askerdekine zaman geçmez.1 gün onlar için 1 yıl gibi :/
Yok ya askerdekilere geciyo yani bnmki gectigini söylüyo cünkü hiç boş kalmıyolarmş :26:
affedin komutanım
bu akşam buradayım.
işte ilk bi kaç hafta sonra bir düzene girerse ben de rahatlarım.
biz ilk başta akköyde kalacaklarını sanmıştık
bir de orası acayip rahat bi yerdi
o rahatlıktan birden böyle bi yere gidince afalladım sadece.
ama bugün çarşılara da çıkmış, alışacak sanırım :)
sen böyle söyleyince şükrettim zaten.
doğu çok zor haklısın.
benim gitmem de pek olası değil gibi görünüyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun......
Demek en hayirlisi buymus.yinede sükret doguda olmadıgı icin.benim erkek arkadasim 12 saat nöbet tutuyo.en azndan bi sekilde bi ihtimal gtme sansin olabilir.bnde oda yok:/
yapıcak işi varsa daha kolay geçer tabi.ama genelde elleri kolları bağlı olan onlar olduğu için daha zor.biz en azından bi çıkıp dolaşabiliyoruz bi televizyon açabiliyoruz yani .)
canımcımm biz senle aynı devre miydik yaa hiç farketmedim bu aralar balık hafızaya bagladımm sanırımm
yok artık ecriinnn .)
o kadar olacak çarşı olayına da pek ümit baglama çogu zaman salmıyolar çıksalarda komutanlar çagırıyoo:26:şekil a 40 yılda bugün bi çıkmışlar oda komutan çagırmış denetim war die yarım saat durmadan girdi tug general mi ne gelecekmiş öle olunca geri gttiküçük yer olunca adamlar rahat bırakmıo ki yaa...
alışır yaa rahat olur karakol bakma bizim başımıza talihsiz işler geldi hep ama...nöbetten gidince devriyesi olmazsa komutana söleyp yatar ama devriye de gün aşırı oluyo sonuçta köy yeri olunca polisin görevini bunlar yapıo ... bide asayiş timi olursa al başına belayı.....aklına bişi takılırsa sorabilirsin tecrübelermden dolayı yardım ederm yalnız komutanlarla ii geçinsin tavsiyem yani onlarla arayı sıkı tutunca küçük yer bide yardmcı oluyolar....çok öne çıkan saygısızlık yapanlara kıl gidiyolar...
wala hiiç görmemişim kıızznaptın görüşemedk iş hayatın nasıldı canım son bi haftanın özetini geç bakammm
sağol canım :)
asayişte eşim.
bugün çarşıya salmışlar, diğer askerlerle de konuşmuş her hafta salıyorlarmış.
zaten çok çok küçük bi yermiş.
ocak ayına kadar çok rahat olamam ama ondan sonrası kolay merak etme dedi.
zaten benim derdim orada uykusuz kalması, sıkıntı çekmesi falan değil.
asker adam sonuçta nöbet de tutsun, gerekirse gece soğukta da kalsın.
benim derdim beni aramaya günde 2 kere falan fırsatı olsun ve bir sürü para vererek aldığımız hazırlık kitaplarını çalışsın.
yoksa gece 12 saat bile nöbet tutsa çok mühim değil benim için.
askerlik bu boru mu yani
di mi?
ahahahnapiyim işte.işe grdim 1 hafta sonra çıktım.şimdide evde gene skıntıdan patlıyorum :/
gıcık yaa biz napalım hep evdeyizznasıl geçti iş hayatın askerin nasıl ??anlat balımmm
off valla evde zaman geçmiyorr :/ başta konuştuğumuz gibi olmadı şartlar bende o yüzden ayrıldım.askerimde az kaldı sıyırmak üzere şu 2 ay nasıl geçicek bilmiyorum:S
hayırlısı canm yaa ayy benimkide öle o yüzden kırdı bide beni akşam nası cnm sıkıldı yaa uyuz şey:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?