- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.301
Hala bile arayamadığı günler olabiliyor mu yaniii
O zaman ben ustaya geçmedik niye rahatlamadık hala diye hiç yakınmayayım ya
Mesela bazen tek akşam arıyo son içtimadan sonra diyorum gün içinde neden aramadın çok yoğunduk diyo,ya da denetlemeler var sa saniye konuştumuz oluyo dio arıyamazsam merak etme denetim var ya da komutanlar çoksa arıyo bugün çok yoğun merak etme diye böyle kısa kısa haber vermelik konştmzda oluo yani...
Ustalık alt devreniz gelince azcık daha rahat bide bulundğu yere de bağlı rahatlık aslında cnm...Ama denetimler olunca bayağı sıkı olabiliolar o zamanki gerginliği yada aramadı falan diye tepki göstermenze pek gerek yok.
Kendisine bir şey demiyorum da ben, içten içe bir de burada yakındığım oluyordu işte, kendi kendime değdirdiğim nazarlardan sonra daha da ağzımı açmam gerçi orası ayrı mesele
o hepimizde mevcut benim yazdıklarımı görsen yazardım hep günde bi kez konşunca zaman duruo geçmio sanki falan bazen depresyona bile giriodm yani askerlik öyle bir şey zaman zaman özlem tavan yaptıkça depresif zaman zaman hadi bugünde geçti gibi mutlu değişik bi moda giriyo insan
HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
:92: 03. KASIM. 2013 :92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
... asi_genc ... 60 : TOKAT'A SELAM YOLA DEVAM
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... seros08 ... 159
... ezgisaygin ... 181
... yuppisi ... 184
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... Snt55 ... 207
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... apple2 ... 258
... zeytinagaci ... 267
... KUBB88 ... 281
... hnf25 ... 282
... Kanaryam35 ... 283
... blss ... 284
... KorEc ... 284
... nira87 ... 284
... mystery123 ... 285
... yunay ... 285
... ARAZIM ... 287
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer
Çağlacım ellerin dert görmesim tüm bekleyenlerimize hayırlı teskereler diliyoruuuzzz
Bu arada Şafak:60 gördüm ordaa Tokat Aşkımmmma da selaaaaaamm
Rica ederim canım ne demek, hepsine inşallah
Aşkına da bizimkilere de cümleten herkese selamlar valla
Ahh tokat Ahhhh 9 ayımızı bizden çaldııııııııınnnn
O kadar oldu mu yahuu
Olmadı daha bitince olcaaak off artık düzenli bi ustalık istiyorum 3 ay oldu bi düzen yookk ocağa kadar bana rahat yok galibaa
Yeri mi sıkıymış niye öyle ki ya, baya da olmuş dediğin gibi ustaya gideli de :26:
Sıkı canım hemde baya devrecilik çok vaaar hem az sayıda asker çok sayıda komutan ve paşa daha ne olsun ki
En beterine de o devrecilik olayı diyorlar yaa, anlamam ki ne isterler birbirlerinden, hepiniz aynı yollardan geçtiniz işte
Öyle canım ama bizim bildiğimiz gibi olmuyomuş işteeee..İlk günlerde çok çektirdiler boş çöp kutusunu tekrar tekrar boşalttırıyomuş psikopat mıdır nedir..Şimdi gece görevine geçti nöbet falan tutmuyo 1 hafta oldu gece nöbetçileri ayarlıyo biraz daha rahat ama hç gündüz görmüyo tüm gün uyku gece görev bakalımm sonumuz ne olacak
Aminn canım amin nasıl bi sabir veriyosa rabbim sakin sakin bekliyorum ben bile kendime inanamıyorum ama oluyomuş demekki insan herşeye alışıyo :26:Acemide telefon kullanıyoduk biz şimdi ustada böyle olunca bi şok yaşadım baştan aama alıştım mecburennAllah kolaylık versin be canım her ikinize de
Aminn canım amin nasıl bi sabir veriyosa rabbim sakin sakin bekliyorum ben bile kendime inanamıyorum ama oluyomuş demekki insan herşeye alışıyo :26:Acemide telefon kullanıyoduk biz şimdi ustada böyle olunca bi şok yaşadım baştan aama alıştım mecburenn
Durumun askerlikten kaynaklı olduğunu bilince insan ister istemez susuyor kalıyor be canım, canımı sıksam ne değişecek ki diyorsun, askerlerimizin elinde olan bir şey yok ki :26:
Ooo siz de tam tersi olmuş durum, acemide telefon kullandığını duyduğum asker sayısı baya nadir benim
Aynen yapcak bişeyi olmayınca susup bekliyo insan:26:
Acemide yerine göre değişiyoda bizim kendi rahatı açısından hiç iyi bir yer değildi kalabalık pis yemekler falan da kötüydü zordu ama telefon işi çok kolay oldu yemin törennden sonra hemen ve çok rahat bi şekilde kullanıyodular biz burda da öle olur diye düşündük ama 3 aydır ses yok bakalımm beklemedeyizz
Riskliyse hiç bulaşmayın be canım, 5-6 ay mesajlaşıp konuşacaksınız diye o askerliği bir gün dahi uzatmaya hiç mi hiç gerek yok, ne kadar erken geldiler o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?