- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.341
Günaydın canım
Aynen dikkatli olmak lazm :26: Erkeklerin gözü dönmş olabiliyo bazen :26:
Daha kötü olmiyim ben yapıncaSağol canımmm arastırıp denerim onuda. Ne tip insanlar var valla allah korusun herşey duyuyorz koraya da söylemede yazık oda orda kafasına takıp sinir olmasın
Günaydınn canım aynı durumdayım üstüne bide hastalık eklenince çekilmez oluyo allahtan sevdiceğimle konusabiliyoruzz
Nobetler uzun.nobet btnce yat var.1saat yemek vakti snra yine nobet.yani bakalim rahat kullanabilecekmi o telefonu Zamanla grceZ
geçmiş olsun canım.Havalar soğudu virüsler kapıda .) konuşmak yetiyor insana ne güzel.Bizimde bugün 5. yılımız ama yanında olamıyorum pff :/
Bizde 5.yılımızda beraber olamıcaz malesef kötü bi durum ama 6.yılınızda berabersinniz
hii :/ 14 ünde gidiyorum yanında.Doğum gününde yanında olucam inşallah
Ne güzelll en güzel doğum günü hediyesi işte
herkese günaydınlar herkese iyi pazarlaaarrr
Daha kötü olmiyim ben yapıncaSağol canımmm arastırıp denerim onuda. Ne tip insanlar var valla allah korusun herşey duyuyorz koraya da söylemede yazık oda orda kafasına takıp sinir olmasın
hahahhahahahgelsinler bakalım 93-4 lerrrr
ama onlar daha acemilik yapıcak da sonra bizimkilerin oldukları yerlere ustalığa gelicekler.
ancak ondan sonra rahatlar bizimkiler de.
ben çektim onlar da çeksin olayı işte.
bizimkiler de ocak ayına kadar çekecekler.
ben de sordum bugün eşime, izin kullanmak zorunluymuş.
ama bakıcaz daha ileriki günlerde belli olur dedi.
ben kullanmak istemiyorum dedi.
içeri tel de sokarım şu en üst devreler terhis olunca dedi.
onlar içeride kullanıyorlarmış.
gerek de yok aslında ankesörden arıyor.
yeterli bence günde 2 kere haber verse bana.
Selamm kızllaar izin kullanmak zorunlu falan demişsinizz anlayamadımm mevburen izin mi kullanıcaklaaarrrr
Aynen bizim rahatlayış ancak 94-1 ler gelince olur gibime geliyor benim de, ama olsun bir yerden de başlamak lazım yani 93-4 ler gidecek ki sıraa 94-1 lere gelsin
Çok mantıksız da işte askeriyede ne mantıklı zaten bunu da sorgulamamak lazım o yüzden
Bak bir saçmalık daha ya, sana ne arkadaşım benim kullandığım veya kullanmadığım iznimden, belki gidecek yerim yok bir sene askere geldim diye yaniÜst devreler terhis olunca hakikaten sokar bence de, aşağı yukarı hep aynı devre askerler kalacak çünkü çevresinde
merk etmyn kzlar bnm askerim gelyo 93/4 .çarşmba gönderyrum onu bzm daha acemlk yeni başlyo siz rahtlcksnz ama bizim rahtlamamza daha çoook var. olsun şafak saymaya başlyruz en azndan . nasıldı başta çok zorlndnz mı bn çok ağlyrum yaa araybldler mi hmn acemilkte
kızlar acemilkte yüzüğünü götrsnmü takmsna izin verrler mii ???
Yok be canım daha bizim de öyle rahatladığımız falan, ustanın da acemisi bizleriz işte. Kötü niyetten değil bizimkisi darılmayın yani sakın, eninde sonunda yapılacak bu askerlikler, gelsinler ki bir an evvel bir gün de olsa atsın şafaklar olduğu gibi açılmamış bir paket halinde duracağına
Bizim acemilik yerimiz yakındı, o sebeple teslim olacağı gün ailesi götürdü, öyle olunca tabi teslim olmadan bir yarım saat önce falan kendi telefonundan arayıp ben giricem birazdan dedi, arayamam bir süre meraklanma ilk fırsatta arıcam falan dedi kapattık öylece. Teslim oldu o gün ses çıkmadı tabi, ertesi gün oldu bir de benim doğum günümdü o gün öyle bir umutla bekledim ki arasın diye, ama arayamadı. Sonra bir ertesi gün daha oldu, o akşam arayabildi çok şükür ki öyle çok uzun konuşamadık tabi.
Yeri gelecek sesini duyamadığın günler olacak ki benim arada tek tük olan günleri göz ardı ederek söylüyorum dolu dolu 3 gün arayamadığı 2 sefer oldu. Yeri gelecek aradı diye sevineceksin ama 1 dakikayı bile doldurmayan saniyelik konuşmalarınız olacak yoğunluktan, içtimalardan dolayı. Hani merak etme diye bir sesini duyurmak için aramış olacak. Çevresinde bir ton erkek varken, canım cicim diyemediği seni seviyorum diyerek telefonu kapatamadığı günler olacak sen bunu kafaya takacaksın, ne oluyor ya diyeceksin. Ağlayarak konuşacaksın telefonda, özellikle de ilk zamanlar. Ama ona belli etmeyeceksin, hastayım ondan sesim kötü diyeceksin çoğu zaman. Daha da uzar gider bunlar, yazarım da daha kendim ağlamaya başladım, ilk zamanlar daha bir ağırdı çünkü. Hee şimdi de çok mu rahat günler, sevdiğim uzağımda benim nasıl olsun ? Sadece durumu kabul etmeye başladık, konuşamadığı günlerin yoğunluktan olduğunu, seni seviyorum diye telefonu kapatmadığı günlerde de sevmekten vazgeçmediğini idrak ediyoruz artık.
Ve sana son bir tavsiye yanında ne yaparsın nasıl yaparsın bilmiyorum ama sakın ola ki önünde ağlama, erkekler odundur deriz ama askerlik döneminde hiç biri öyle değil, ağladığım zamanlar aklına gelip de her gece yat emrinden sonra yatakhanede usul usul ağlıyormuş benim sevdiğim, dağıtım iznine geldiğinde bir arkadaşından duydum bunu ve daha da yıkıldım
Benim bildiğim yüzüğe karışmıyorlar fakat atışlar falan başladığında yüzük elini rahatsız edebilir ve çıkarmak zorunda kalır. Kaybetmem diyorsa alsın yanına ama riske de gerek yok sanki, özel bir şey o sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?