93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen öyle gereksiz risklere hiç gerek yok

Sana da iyi geceler canım, çok ıssız burası bugün, o sebeple ben de kaçıyorum

O safakta son gunleri gorelim insallah hemencikkk

hahahhahahah gelsinler bakalım 93-4 lerrrr
ama onlar daha acemilik yapıcak da sonra bizimkilerin oldukları yerlere ustalığa gelicekler.
ancak ondan sonra rahatlar bizimkiler de.

En beterine de o devrecilik olayı diyorlar yaa, anlamam ki ne isterler birbirlerinden, hepiniz aynı yollardan geçtiniz işte

ben çektim onlar da çeksin olayı işte.
bizimkiler de ocak ayına kadar çekecekler.

ben de sordum bugün eşime, izin kullanmak zorunluymuş.
ama bakıcaz daha ileriki günlerde belli olur dedi.
ben kullanmak istemiyorum dedi.

içeri tel de sokarım şu en üst devreler terhis olunca dedi.
onlar içeride kullanıyorlarmış.
gerek de yok aslında ankesörden arıyor.
yeterli bence günde 2 kere haber verse bana.

Günaydın milletttt
Yoklugumda neler oldu acaba neler yaptınz bakiyim

ece sorma sus pus olduk oturduk..
sen naptın korayla konuştun mu?

Hadi yaaa :26:
Konustuk dün ama dün dayısı büyükannesi teyzesi eniştesi fln ziyarete gitmşti çarşı iznide vardı kısaca onları anlattı snra bn daha bşy diyemeden içtima var demşler pat diye gitti pek konusamadık :26: Bnde dün trende kurstan eve giderken sapıgın birisine denk geldigimi fln anlatcaktım cok korktugumu fln hiç birisini anlatamadm Bugün ararsa anlatcam işte :26:

Ben şöööyle bir göz gezdirdim evet seni göremedm sorcaktm şimdi hatta hazal nerelerde diye
İyi misin bari bugün :26:

Mideme vurdu demistim ya sabaha kadar sürekli istifra ettim valla hala midem boş yediğimi çıkarıyorum uçuğum bile çıktı Bugün iyi gibiyim biraz Sen napıyosun kuzum hallettinizmi tasıma isini ? Sapık meselesi nedir hayırdır ?

oha sapık mı
bişey yaptı mı ya?

Canım yaa cok geçmş olsun üşütmşsün bnce sen bi kaşık türk kahvesi iç kuru olarak ama cok iyi geliyo diye biliyorum :26:

Bizim taşınma işleride eve gittigimde taşınmşlardı yani pek bnlik bşy olmadı Eşyalarımı fln yerleştrdim kendi odamı hallettim bn ama annem bitik durumdaydı akşam sürünüyodu kadın resmen :26: Bugün anneme yardım edicem işte hallederiz en gec bir haftaya tam olarak

Sapıkta orta yaşlı bi adam trende pat diye yanıma oturdu bi sürüde boş yer vardı yani :26: Sürekli bna bakıyo baştan aşagı inceliyo fln tedirgin oldm ister istemez.Cebinden fıstık cıkarıyo yiyo fln deliydi sanırm anlamadm yani nese bi kaç durak gectik hala aynı incelemeler fln.Bende hiç başımı cevirip bakmıyorm ama görüyorm yandan ne yaptıgını.Snra birden elime dokundu irkildim cektim elimi.Kulagımdada kulaklık vardı bşy dedi ilk duyamadm.Anlamadm efendm dedm.Yenicede mi iniceksin dedi.Hayır dedim.Tamam ozamn dedi.O aradada baska bi yerde durmştuk adam pat diye indi gitti anlamadm noldugunu korktm ama baya.Yan raraftada genç bi erkek oturuyodu oda baktı bna korktugumu fln anladı iyi misinz sapık gibi bşydi sanırm adam dedi.İiyiyim saolun sordugnz içn dedm öyle gecti gitti yani cok önemli bşy degl ama nolur nolmaz yani :26:

Sağol canım kahve midemi daha da bozar diye içmiyodum aslında ama bi deniyim onuda:26:
Annene yardım et tabi kuzum yazık en çok onlar mahvoluyo zor olur taşınma işleri :26:
Tabi nolur nolmaz ya dolu öyle sapıklar dikkat et iyi en azından yanlız değilmişssin allah korusun belli mi olur öyle tiplerin ne yapcağı :26:

Ya o kahvete limonda sıkılıyo olabilr ya tam hatrlamıyorm ama have var kesin

Yanlız olsam ztn hemen kalkardm beklemezdim bile ama cok tedirgin oldm ya adamın yüzünden fln kavga etmş gibi yaralar vardı

günaydın kızlarr.Herkes iyidir inşallah.Güzel bir pazar günü ve gene evde sıkılmakla meşgulüm :/ sapık olayını okudum,canım Allah korumuş dikkatli olmak lazım neler var dışarda :S

günaydın kızlarr.Herkes iyidir inşallah.Güzel bir pazar günü ve gene evde sıkılmakla meşgulüm :/ sapık olayını okudum,canım Allah korumuş dikkatli olmak lazım neler var dışarda :S

Günaydın canım
Aynen dikkatli olmak lazm :26: Erkeklerin gözü dönmş olabiliyo bazen :26:

Ya o kahvete limonda sıkılıyo olabilr ya tam hatrlamıyorm ama have var kesin

Yanlız olsam ztn hemen kalkardm beklemezdim bile ama cok tedirgin oldm ya adamın yüzünden fln kavga etmş gibi yaralar vardı
Daha kötü olmiyim ben yapınca Sağol canımmm arastırıp denerim onuda. Ne tip insanlar var valla allah korusun herşey duyuyorz koraya da söylemede yazık oda orda kafasına takıp sinir olmasın

Günaydınn canım aynı durumdayım üstüne bide hastalık eklenince çekilmez oluyo allahtan sevdiceğimle konusabiliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…