- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.321
Aynen bizde öyle düşünüyoruz yoksa şimdiye kadar çoktaan almıştı kendi deveresinde bi kaç kişide varmş ama tuvalette falan kullanıyomuş ne gerek var her an risk altında olmaya bi alt devre daha gelsin ondan sonra bakıcaz artık hayırlısı neyse o olsunn
Ben kaçtım canım iyi geceler seni bekçi olarak bırakıyorumm
Aynen öyle gereksiz risklere hiç gerek yok
Sana da iyi geceler canım, çok ıssız burası bugün, o sebeple ben de kaçıyorum
HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
:92: 03. KASIM. 2013 :92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
... asi_genc ... 60 : TOKAT'A SELAM YOLA DEVAM
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... seros08 ... 159
... ezgisaygin ... 181
... yuppisi ... 184
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... Snt55 ... 207
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... apple2 ... 258
... zeytinagaci ... 267
... KUBB88 ... 281
... hnf25 ... 282
... Kanaryam35 ... 283
... blss ... 284
... KorEc ... 284
... nira87 ... 284
... mystery123 ... 285
... yunay ... 285
... ARAZIM ... 287
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer
kısa dönem mi sizinkide yoksa uzun dönem mi???
keşke bizde de telefon olsaydı ama malesef ankesörlüyle idare ediyorum ben :2: aaah aah keşke bende msj atabilsem böle msjlaşabilsek:2:
Valla ben de orta okul arkadaşımın asker eğlencesi vardı şöylece bir uğradım 1 saat kadar, çıktım bir iki alkışladım bile, hatta oynayacak olsa karşımda bir iki de oynardım yani ohh bee alt devreler geliyor diyeee
Çok mu acımasız oldum ben
En beterine de o devrecilik olayı diyorlar yaa, anlamam ki ne isterler birbirlerinden, hepiniz aynı yollardan geçtiniz işte
Günaydın milletttt
Yoklugumda neler oldu acaba neler yaptınz bakiyim
Günaydın milletttt
Yoklugumda neler oldu acaba neler yaptınz bakiyim
ece sorma sus pus olduk oturduk..
sen naptın korayla konuştun mu?
Valla bende giremedim rhatsızdım bliyosun geriye dönüp okuyamadım da
Ben şöööyle bir göz gezdirdim evet seni göremedm sorcaktm şimdi hatta hazal nerelerde diye
İyi misin bari bugün :26:
Hadi yaaa :26:
Konustuk dün ama dün dayısı büyükannesi teyzesi eniştesi fln ziyarete gitmşti çarşı iznide vardı kısaca onları anlattı snra bn daha bşy diyemeden içtima var demşler pat diye gitti pek konusamadık :26: Bnde dün trende kurstan eve giderken sapıgın birisine denk geldigimi fln anlatcaktım cok korktugumu fln hiç birisini anlatamadmBugün ararsa anlatcam işte :26:
Mideme vurdu demistim ya sabaha kadar sürekli istifra ettim valla hala midem boş yediğimi çıkarıyorum uçuğum bile çıktıBugün iyi gibiyim biraz Sen napıyosun kuzum hallettinizmi tasıma isini ? Sapık meselesi nedir hayırdır ?
Canım yaa cok geçmş olsun üşütmşsün bnce sen bi kaşık türk kahvesi iç kuru olarak ama cok iyi geliyo diye biliyorum :26:
Bizim taşınma işleride eve gittigimde taşınmşlardı yani pek bnlik bşy olmadıEşyalarımı fln yerleştrdim kendi odamı hallettim bn ama annem bitik durumdaydı akşam sürünüyodu kadın resmen :26: Bugün anneme yardım edicem işte hallederiz en gec bir haftaya tam olarak
Sapıkta orta yaşlı bi adam trende pat diye yanıma oturdu bi sürüde boş yer vardı yani :26: Sürekli bna bakıyo baştan aşagı inceliyo fln tedirgin oldm ister istemez.Cebinden fıstık cıkarıyo yiyo fln deliydi sanırm anlamadm yani nese bi kaç durak gectik hala aynı incelemeler fln.Bende hiç başımı cevirip bakmıyorm ama görüyorm yandan ne yaptıgını.Snra birden elime dokundu irkildim cektim elimi.Kulagımdada kulaklık vardı bşy dedi ilk duyamadm.Anlamadm efendm dedm.Yenicede mi iniceksin dedi.Hayır dedim.Tamam ozamn dedi.O aradada baska bi yerde durmştuk adam pat diye indi gitti anlamadm noldugunu korktm ama baya.Yan raraftada genç bi erkek oturuyodu oda baktı bna korktugumu fln anladı iyi misinz sapık gibi bşydi sanırm adam dedi.İiyiyim saolun sordugnz içn dedm öyle gecti gitti yani cok önemli bşy degl ama nolur nolmaz yani :26:
Sağol canım kahve midemi daha da bozar diye içmiyodum aslında ama bi deniyim onuda:26:
Annene yardım et tabi kuzum yazık en çok onlar mahvoluyo zor olur taşınma işleri :26:
Tabi nolur nolmaz ya dolu öyle sapıklar dikkat et iyi en azından yanlız değilmişssin allah korusun belli mi olur öyle tiplerin ne yapcağı :26:
günaydın kızlarr.Herkes iyidir inşallah.Güzel bir pazar günü ve gene evde sıkılmakla meşgulüm :/ sapık olayını okudum,canım Allah korumuş dikkatli olmak lazım neler var dışarda :S
Daha kötü olmiyim ben yapıncaYa o kahvete limonda sıkılıyo olabilr ya tam hatrlamıyorm ama have var kesin
Yanlız olsam ztn hemen kalkardm beklemezdim bile ama cok tedirgin oldm ya adamın yüzünden fln kavga etmş gibi yaralar vardı
günaydın kızlarr.Herkes iyidir inşallah.Güzel bir pazar günü ve gene evde sıkılmakla meşgulüm :/ sapık olayını okudum,canım Allah korumuş dikkatli olmak lazım neler var dışarda :S
Uzun donem?sizin kisa sanirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?