93/3 asker yolu bekleyenler

off off daha ben bu yaşantının en başndayım canm daha yolun en basndayım onsuzlk nasl koyuyo insana 3 gün snra onun sesi olmdan uyurken, uyumaya çalışırken anlycam bnde gittiğini... şimdiden hazrlyrum kndmi oklda çocukalra sarılıp ağlycam onlarla dertleşcem ama ona asla belli emycem az önce amaan nolcak gtçen gelcn işte 1 yl deglmi biter dedm güldü aferm sevgilime hep byle konş sakn üzlme bn byle daha mtlu olyrum dedi bitanem benm bi bilse sustgm zamn gözyaşlrmı silmeye çalıstgmı.. şansıma grip oldgm içn sesim ona tuhaf gelmyo. yksa hmn anlardı ağldgımı grip oldgma bile sevnyrum su günlerde ağldgmı anlmyo diye

Bencedee migren senden uzak dursun aman bi tuttu mu kaafayı yiyo insan bende normlde çok sakin değilmdir de o varken bu kdr olmuyodum hemennn askım masajjjj diyiveriyodum Hosuma gidiyodu o varken

Sağol canımcım hastaydım evet bugün iyiyimmm ama Aman olsun kuzum bunada şükür hiç konusamaynlarda var hem fazla muhabbet kavga getiriyo biz uzun süre konustuk mu çok kavga ediyoruz

off off daha bunlar ne canım yaa neler neler yaşadım ben hele en sancılı dönemlerden birindesin sen şuan allah sabır versin yaa aglama öz.gidene kadar anlamasın ben hep agladm yanında gtmeden gidince pek yapmadm ama izne geldi yanında kaç agladm kaldıramıyo insan daha 2 gün önce yne agladım telde bi kızdı bi daha aglarsan gebertirim seni die susup kaldım bnde

yani onlar kötü olydr sncta bzdn destk almk için arycaklr aglyn birini duymk içini karartablr zor ama braz numara yapmk gerk gülüyo gibi yapmak moral vermk az kaldı demk ne bileym işte destk olmamz gerk nasl olcksa artk ...

Sağol canımcım hastaydım evet bugün iyiyimmm ama Aman olsun kuzum bunada şükür hiç konusamaynlarda var hem fazla muhabbet kavga getiriyo biz uzun süre konustuk mu çok kavga ediyoruz

aman ii ol canım yaa sorma akşama kadar konuşma akşam sabaha kadar konuş bide kapatmıyo uyutmuyo da kavga ediyoruz gece artk akşama kadar anlatcaklarmı düşünüym bi kavga edioz hadiiiiii susuyom ondan sona

ne konuşmuşuz gerçekten ya...
hepimizin ilk mesajını merak ettim.
döneyim de bakayım bari :)

hmm anldm cnm bnde 20 yasndaym adm tgba :) gelrm yaa burdaki muhabbeti sevdm :)

ben de hande.
yaş 23
çalışıyor ve okuyorum hala
2 yıllık evliyim.
bekleriz gel tabiii

Hepinize iyi akşamlar bayanlarKeyifler nasıl bakalımm

Yeni katılanlar olmuş sanırım hayırlı teskereler şimdiden seni çok çok çok iyi anlıyoruz boşluğa düşmüş gibi hissediyosundur ama geçicek hepsi en geç 10 güne bilemedin dağıtım izninden sonra ama rahat ol sevdiğin en güvenli yerde

İyi aksamlarrr canım:107:

Her aramadignda kafamda kurarim demissin ya bnde oyleyim.aramasi gereken saatte aramadimi aninda bulundugu yerin haberlerine bakarim biseymi olmus saldirimi olms die aklimi oynatirim.

Her aramadignda kafamda kurarim demissin ya bnde oyleyim.aramasi gereken saatte aramadimi aninda bulundugu yerin haberlerine bakarim biseymi olmus saldirimi olms die aklimi oynatirim.

yok o kadar kötü düşünmedim hiç ama cnm sıkılıyodu gerçi düşünmedim halde hep başına bişi geldi çook şükür gçti cnm askerin nerde senin

ii akşamlar cnm iyiyiz şükürr ama şimdilik anlık iyiylik yani bnmkisenin keyf nasııı

ii akşamlar cnm iyiyiz şükürr ama şimdilik anlık iyiylik yani bnmkisenin keyf nasııı

Buna şükür canım şükrederek yaşıyoruzz iyiyim bende aynı herşey

Ay ilk zamanlarda yaşadıklarınızı okudum bi duygusala bağladım dokunsan ağlıycam o moda girdim şuann

Buna şükür canım şükrederek yaşıyoruzz iyiyim bende aynı herşey

Ay ilk zamanlarda yaşadıklarınızı okudum bi duygusala bağladım dokunsan ağlıycam o moda girdim şuann

wala o moda normalde bende girmiştm de askerm birazdan aricak die onunla avunuyorum işte...bu arada senin adın neydi tanışmış mıydk bz?

wala o moda normalde bende girmiştm de askerm birazdan aricak die onunla avunuyorum işte...bu arada senin adın neydi tanışmış mıydk bz?

Hatırlamıyorum canım ben serap senin adın neydii

Ooo süpersin bizim bugün çarşı vardı Allahtan konuştuk bi süre avutur beni bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…