- 14 Ağustos 2013
- 3.264
- 916
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.421
bide ben döküyüm dedim içimi eskiye gitmek canımı her ne kadar yaksada:26:
ilk askere gitme olayı ortaya çıkınca ne çok aglamıştım içim dışıma çıkmıştı ama 1 sene sonra geldi kagıdı...bizim için büyük şanstı bu her an yüregim agzımda olurdu her devre gidişinde aşkım belli oldu diyecek die korkudan ölürdüm bilirdim korkmanın faydası yok eninde sonunda gidecekti ama ne kadar geç o kadar iyiydi...gitme derdim gitme kaç saklan ama gitme işte...peki bi gün senle beraberken gelip elime kelepçeyi takıp götürseler dayanabilir misin derdi??bilirdim dayanamazdk o an sus pus olurdum aglamaktan mahvoldugum an birden sessizliğe dönüşürdü....aglama derdi bunuda atlatıcaz gelince hiç gitmicem yanından böle avutuyorum kendimi o benden daha sagduyuluydu ama ben onun kadar olamadm hiçbi zaman....gözden uzak olan gönülden ırak olur derler-unutacak beni aramicak derdim yalnızlık onsuzluk korkusu beni benden alırdı hergün gördüğüm senden bi parça olmuş farkında bile olmadığın artk yanında olmicaktı ne zordu onu ugurlamak arkasıa baka baka göndermek...arkasında bi enkaz bırakmak ona ne kadar zorsa banada o denli zordu bu dikenli yol...
gidecegi gün gelip çattı işte gece bndi otobüse elim kolum baglandı tek dediği kendine hakim ol seni sewiyorum aglamaktan harap oldum kafamda deli sorular dk da tekrarlıyorum aşkım ne olur habersz bırakma yoksa ölürüm dayanamam bak die teslim olduktan sonra birinin tele takıp msj atmış girdm merak etme yarın aricam die işte o an anladım gttiğini ellerim bomboş kaldı etrafa salak salak bakıyorum...ertesi gün aradı o ayrılık uzaklık sesine ölece vurmuştu ki...aglamamak için zor tutardm kendimi ve aglamazdım da onunla konuşurrken... hergün elimde tel beklerdm aricak die aramadı an kafamda sorular dönmeye başlardı ...yetmedi ne dk lar ne saatler ona yaşadıklarımı anlatmak için her izin dönüşü ilk gidiş gibi yakardı canımızı aglamicam derdm sıkardım dişimi yine tutamazdımbu böle gider ne günlerdi be
460 dan 60 a düştük 400 gün onsuz geçmiş ama degdi mi o kadar sıkıntıya beklemeye deseler tek cevabım sonuna kadar degdi diil 460 gün sonunda o bana gelsin bi 460 daha beklerdm :2:
bide ben dejavu yaptım kelimeler yetmedi ama sözün bittiği yerdeyimmm
Allah bir an önce bizi kavştrsn cnm dua etmkten başka eldn geln bişey yok
Migren tam da benim olmamam gereken bir hastalık o zaman, hayatımızda askerlik kavramı yokken bile sahip olduğum siniri stresi tarif edebileceğim bir cümle yokken, askerlikten sonra bu maksimum düzeye zaten ulaştı, ayyy düşünemedim kendimiiii
hazall nerdesin kuzum geçmiş olsun yaa hasta mıydn ??wala isyana bagladım bugün yaa kötü oldum sabahtan beri konuşma akşam saatlerce konuş sıkılana kadar gündüzde bi sesini duysam bu kadar isyana baglamıcamm:26:
off off daha ben bu yaşantının en başndayım canm daha yolun en basndayım onsuzlk nasl koyuyo insana 3 gün snra onun sesi olmdan uyurken, uyumaya çalışırken anlycam bnde gittiğini... şimdiden hazrlyrum kndmi oklda çocukalra sarılıp ağlycam onlarla dertleşcem ama ona asla belli emycem az önce amaan nolcak gtçen gelcn işte 1 yl deglmi biter dedm güldü aferm sevgilime hep byle konş sakn üzlme bn byle daha mtlu olyrum dedi bitanem benm bi bilse sustgm zamn gözyaşlrmı silmeye çalıstgmı.. şansıma grip oldgm içn sesim ona tuhaf gelmyo. yksa hmn anlardı ağldgımı grip oldgma bile sevnyrum su günlerde ağldgmı anlmyo diye
off off daha bunlar ne canım yaa neler neler yaşadım ben hele en sancılı dönemlerden birindesin sen şuan allah sabır versin yaa aglama öz.gidene kadar anlamasın ben hep agladm yanında gtmeden gidince pek yapmadm ama izne geldi yanında kaç agladm kaldıramıyo insan daha 2 gün önce yne agladım telde bi kızdı bi daha aglarsan gebertirim seni die susup kaldım bnde
Sağol canımcım hastaydım evet bugün iyiyimmm amaAman olsun kuzum bunada şükür hiç konusamaynlarda var hem fazla muhabbet kavga getiriyo biz uzun süre konustuk mu çok kavga ediyoruz
yani onlar kötü olydr sncta bzdn destk almk için arycaklr aglyn birini duymk içini karartablr zor ama braz numara yapmk gerk gülüyo gibi yapmak moral vermk az kaldı demk ne bileym işte destk olmamz gerk nasl olcksa artk ...
gerçekten aaaahhh bi bitseeee şu zaman çabuk geçsee yelkovan akrep birbirini kovalasa
Aynı aynı sorma
Yaşım 19 canım, yazmıştı Handecan galiba ama adım da Çağla, biz artık isimlere hatta lakaplara falan geçtik yani öyle sıcak bir topiğimiz var.Çok güzel muhabbet ediyoruz burada bakma bugünlerde sessiz hali. Bizim kızçelerden buranın gediklileri olanlar özellikle biri Ankara'ya sevdiceğinin yanına gitti, biri ev taşıyor garibim, biri de mideyi bozmuş sanırsam hasta, diğeri nerelerde onu bende bilmiyorum
Şu topik sayfalarının sadece baştaki 22-23 tanesi falan bize ait değil, o da yarenlerden biri devreyi karıştırmış da yanlış açmış mayıs ayında topiği. Ağustos'ta başladı sayıyoruz o sebeple, sayfa sayısından çenemizin oranını da görebilirsin. 93/3 olmaktan çıktı zaten bu topik, herkes uğruyor sağ olsun , güzel de oluyor valla, zamanı böylelikle daha rahat geçiriyoruz. Sen de üst devre falan filan hiç dinleme çık çık gel buraya, devrecilik askeriyede valla bizde yok
hmm anldm cnm bnde 20 yasndaym adm tgba :) gelrm yaa burdaki muhabbeti sevdm :)
Hepinize iyi akşamlar bayanlarKeyifler nasıl bakalımm
Yeni katılanlar olmuş sanırım hayırlı teskereler şimdiden seni çok çok çok iyi anlıyoruz boşluğa düşmüş gibi hissediyosundur ama geçicek hepsi en geç 10 güne bilemedin dağıtım izninden sonra ama rahat ol sevdiğin en güvenli yerde
bide ben döküyüm dedim içimi eskiye gitmek canımı her ne kadar yaksada:26:
ilk askere gitme olayı ortaya çıkınca ne çok aglamıştım içim dışıma çıkmıştı ama 1 sene sonra geldi kagıdı...bizim için büyük şanstı bu her an yüregim agzımda olurdu her devre gidişinde aşkım belli oldu diyecek die korkudan ölürdüm bilirdim korkmanın faydası yok eninde sonunda gidecekti ama ne kadar geç o kadar iyiydi...gitme derdim gitme kaç saklan ama gitme işte...peki bi gün senle beraberken gelip elime kelepçeyi takıp götürseler dayanabilir misin derdi??bilirdim dayanamazdk o an sus pus olurdum aglamaktan mahvoldugum an birden sessizliğe dönüşürdü....aglama derdi bunuda atlatıcaz gelince hiç gitmicem yanından böle avutuyorum kendimi o benden daha sagduyuluydu ama ben onun kadar olamadm hiçbi zaman....gözden uzak olan gönülden ırak olur derler-unutacak beni aramicak derdim yalnızlık onsuzluk korkusu beni benden alırdı hergün gördüğüm senden bi parça olmuş farkında bile olmadığın artk yanında olmicaktı ne zordu onu ugurlamak arkasıa baka baka göndermek...arkasında bi enkaz bırakmak ona ne kadar zorsa banada o denli zordu bu dikenli yol...
gidecegi gün gelip çattı işte gece bndi otobüse elim kolum baglandı tek dediği kendine hakim ol seni sewiyorum aglamaktan harap oldum kafamda deli sorular dk da tekrarlıyorum aşkım ne olur habersz bırakma yoksa ölürüm dayanamam bak die teslim olduktan sonra birinin tele takıp msj atmış girdm merak etme yarın aricam die işte o an anladım gttiğini ellerim bomboş kaldı etrafa salak salak bakıyorum...ertesi gün aradı o ayrılık uzaklık sesine ölece vurmuştu ki...aglamamak için zor tutardm kendimi ve aglamazdım da onunla konuşurrken... hergün elimde tel beklerdm aricak die aramadı an kafamda sorular dönmeye başlardı ...yetmedi ne dk lar ne saatler ona yaşadıklarımı anlatmak için her izin dönüşü ilk gidiş gibi yakardı canımızı aglamicam derdm sıkardım dişimi yine tutamazdımbu böle gider ne günlerdi be
460 dan 60 a düştük 400 gün onsuz geçmiş ama degdi mi o kadar sıkıntıya beklemeye deseler tek cevabım sonuna kadar degdi diil 460 gün sonunda o bana gelsin bi 460 daha beklerdm :2:
bide ben dejavu yaptım kelimeler yetmedi ama sözün bittiği yerdeyimmm
Her aramadignda kafamda kurarim demissin ya bnde oyleyim.aramasi gereken saatte aramadimi aninda bulundugu yerin haberlerine bakarim biseymi olmus saldirimi olms die aklimi oynatirim.
yok o kadar kötü düşünmedim hiç ama cnm sıkılıyodu gerçi düşünmedim halde hep başına bişi geldi çook şükür gçti cnm askerin nerde senin
Hepinize iyi akşamlar bayanlarKeyifler nasıl bakalımm
Yeni katılanlar olmuş sanırım hayırlı teskereler şimdiden seni çok çok çok iyi anlıyoruz boşluğa düşmüş gibi hissediyosundur ama geçicek hepsi en geç 10 güne bilemedin dağıtım izninden sonra ama rahat ol sevdiğin en güvenli yerde
Tuncelide jandarma karakolunda.o yzdn aramadignda aklima kotu syler geliyo
ii akşamlar cnm iyiyiz şükürr ama şimdilik anlık iyiylik yani bnmkisenin keyf nasııı
Buna şükür canım şükrederek yaşıyoruzz iyiyim bende aynı herşey
Ay ilk zamanlarda yaşadıklarınızı okudum bi duygusala bağladım dokunsan ağlıycam o moda girdim şuann
wala o moda normalde bende girmiştm de askerm birazdan aricak die onunla avunuyorum işte...bu arada senin adın neydi tanışmış mıydk bz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?