- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.601
yaa kızlar bişi sorcam sizlerde askerlerinizden mektup göndermesini istio musunuz yoksa o nadir nostalji manyagı tek ben miyimm???sırf hatıra die yani yoksa hepimz günlük konuşuyoz zatennn
Eceyle karıştırmışsın sen
ahahah oda iyiymiş .) kavga etmeyın yani ya
bi ben günlük tutmuyorum sanırım valla ben mektup cok uzun suruyo dıye yazı yazıyorum kagıda ona verıyorum o da bana verıyo gerce o daha b kere yazdı amacok guzel hatıra oluyo canım cok sıkıldıgında acıp okuyorum falan gunluk konusunda cok pısmanım keske en bastan baslasaymısm ya asırı pısmanımda aklıma gelmedı kı hıc oyle seyler... aman tuh
ben ıstıyorum .) henuz gondermedı hıc.bı kere yazmıstı kavga ettık ondan gondermemıstı onuda :/ hep ben gonderdım bı suru mektup var.)
bnde diodum bi tek bnmki mi odun dieeyaa sizinki istisnaaa canımm ya günlük olayını bnde başta tuttum hergün olmasada aklıma geldikçe yazdım bnde kşke hergün yazsaydm diyorum şimdi ama mektup başka olur yaa çok istiorm kaç dedim başımıza hep bişi geldi artk lanet olsun gönderme dicemmm
bnde göndermedm o bi gönderse kaç başına kalktm kaç dedm ama yookk uyuz yaaa
sanırım öle olmuşşş
yaanii hiç olmazsa günde miniimuum 1 kawgamız olur
ben sayısız kargo yolladım kıbrıs'a.Şeker hamurundan kurabiyeler mi yapmadım en sevdiği abur cuburlarımı göndermedim.Benim zaten saklama huyum var.5 yıldır ne yaptıysak hangi filme girdiysek ne yediysek içtiysek satın aldysak hepsinin fişi kağıdı durur.onları dosya yaptım tarihine göre.arada açıp bakıyorum ne kadar çok şey yapmışız diye .)
bnde diodum bi tek bnmki mi odun dieeyaa sizinki istisnaaa canımm ya günlük olayını bnde başta tuttum hergün olmasada aklıma geldikçe yazdım bnde kşke hergün yazsaydm diyorum şimdi ama mektup başka olur yaa çok istiorm kaç dedim başımıza hep bişi geldi artk lanet olsun gönderme dicemmm
bnde göndermedm o bi gönderse kaç başına kalktm kaç dedm ama yookk uyuz yaaa
ooww bu süpermiş bak herşeyi saklamak bende saklarımda o kadar diil yaa ama fiş saklamak hoşmuşbende deniyimmm wala hiçbişi göndermedm diyorum bi ufak hediye tarzı göndermedn die sanki wakt mi oluo da diyo gelirken alcakmış çıkınca hmen bnmem denzlide akşama kadar alacagım war hatuna diyo gece biner sabah inerm gün boyuda yanımdasn diyo ama mektup olayına taktmmm
ooww bu süpermiş bak herşeyi saklamak bende saklarımda o kadar diil yaa ama fiş saklamak hoşmuşbende deniyimmm wala hiçbişi göndermedm diyorum bi ufak hediye tarzı göndermedn die sanki wakt mi oluo da diyo gelirken alcakmış çıkınca hmen bnmem denzlide akşama kadar alacagım war hatuna diyo gece biner sabah inerm gün boyuda yanımdasn diyo ama mektup olayına taktmmm
benimde işte bi kere yazdı şimdi amaaaan bi daha bakalım ne zaman yazar allah kerim
ama çok güzel yazmış şapşal
yıllar önce bırlıkte alıp yedıgımız jelıbonların bırkacını yemedım duruyor oylece .) bıde ıslak mendıl koleksıyonum var.gıtttımız her yerden ısterız.onunda cok hosuna gıdıyor benım bu hevesım.artık cıkarken o kendı ıstıyor ıslak mendılınız var mı dıye .)
askeriyedeyken sayfalarca yazdıgı bır yazı vardı bana.onu da aldım en son geldıgınde.hepsı emın ellerde saklanıyor .) askeriyenın eve gonderdıgı belgeler var.atış vs için.onlarda bende .)
:ama hoş olur yaa neymiş burayla ilgili bi hatıra istemiorum düşünmek bile istemiorm kötü bi anı olarak kalsn o yüzden yazsam kötü olcm diyo ne alakaysa
ooo yok artk yaaa seninki baya abartıymışş aman ne ugraşcam o kadar be kuzum yaa
bnde önceden yazdıgı şiirleri vs. saklıyorum defter tuttumo kadar ama başkaa yook ya ben künyesini çok istemştmm banada yaptr die frsat olmadı izne gelirdi alırdm 10 gün takardm gderken verirdm hoşuma gidiyo
askerlik bitince künyenin birini getircek onu alırsın .) bende alcam
diğeri orda mı kalcak ben onu öz.istiom zaten burda walizi atıp gelcem dio nye dedm gözüm görmesn dio bana gömleginle bereni getr atma sakın dedim bakıym almaya çalışym dediiibakalımm ama ben kendimede istiyorm onun adıyla bnmkini yaptırıp bakalımm siparişler verildi aklıma geldkçe aşkımm şunu da alcan demii diyorum tabi yavrum denizliyi alıp gelcemm dio
ahahahbende aldım eldiven bere falan.taa kıştan almıştım .)
öle veriolar mı son gün burda yakılıo komutanların önünde diodu kuzuu
:ama hoş olur yaa neymiş burayla ilgili bi hatıra istemiorum düşünmek bile istemiorm kötü bi anı olarak kalsn o yüzden yazsam kötü olcm diyo ne alakaysa
ooo yok artk yaaa seninki baya abartıymışş aman ne ugraşcam o kadar be kuzum yaa
bnde önceden yazdıgı şiirleri vs. saklıyorum defter tuttumo kadar ama başkaa yook ya ben künyesini çok istemştmm banada yaptr die frsat olmadı izne gelirdi alırdm 10 gün takardm gderken verirdm hoşuma gidiyo
bilmem kii.fazladan almıştı bana verdı .)
benımkıde suan nbetler var falan cok yorgun ondan dıyo askım kafam kalkmıyo zaten falan yazık gıttıgımdede cok yorgundu zaten ondan yazamıyomus kızlar ya saygın kantıne gıttıgınde yıyecek almaya cocuk arkadasyla konusuyodu cocuk dıyo kı sürgün alıcam diye diyo piskolojim bozuk dedim uyuşturucu içiyom dedim neler yaptım sürgün versinler burda olmaktansa doğuda olmak daha iyi falan gerçekten aşırı zor bi yer yani askeriyenin verdiği tüm kuralların yağıldığı tek yer olduğundan aşırı zorlanıyolar falan şok oldum saygına kızıyodum o da bi ara öyle diyodu kötü cok zor diye gerçekten onlarıda duydukça hak vermeye başladım aşırı derecede zor bi yerde ankarada olsada ondan kıyamyorumda şimdide konuştuk konuşmaya hali yok nöbetlerden ki bu çavuş hali çavuş olmasa biz napardık bilmiyorum :26::26:
BEN O GELİŞİNİ BEKLİCEM ARTKK DÖRT GÖZLEE
ay ankara zordur canım yaa çankayadaydı demi:?
evet hayatım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?