93/3 asker yolu bekleyenler

Hosgeldin ve Allah kavustursun.gececek tabi ilk acemilihi ikimizde zamanla agacaksiniz ustunuzden.emin ol zamanla alisacaksin.hep ozleyeceksin aklin onda olucak ama zamanla alisicaksin elbet merak etme.nereye gonderdin askerini acemilige?

qizem7 , Snt55 kızlar öncelikle içten samimi cevaplarınıza çok teşekkür ederim.
Her şey düzene girecek buna inanıyorum,yani inanıyodum ama bugun o veda anını yaşadıktan sonra dedim ki ben çok güçlü değilim galiba.93/4 Konya merkez jandarma komutanlığı'na gönderdim ve kendim eskişehirdeyim aslında aramızda 1 buçuk saatlik bir mesafe var hızlı trenle ama işte işin içine askerlik girince mesafe uzakta olsa kısada olsa üzülüyomuş insan bunu bugun anladım bekleyen asker yolu tüm arkadaşlarıma derdim ki geçer geçer sayılı gün derdim ama şu an anlıyorum ki öyle kolay geçmiyomuş hatta geçmeyecek gibide biz 7/24 yan yanaydık şimdi ise aklıma her geldiğinde zırıl zırıl ağlıyorum ve aklıma hemen kadınlar klubu geldi benim gibi arkadaşların olabileceği ve dertleşebileceğimiz geldi.Ayrıca yazdıklarınız bana moral oldu en azından yanlız değilim

Fena halde niyetlendim biliyor musun ona 15 dk falan daha kazanırım hatta böylece, 1 saatte Ankara'dayım, ohh miss

Eheheh şu ifadeyi görünce bi anda hayal gücümm devreye girdi bi süpürgeem olsaydı alırdım senide önce seni ankarayaa atarım ordan ağrı'ya sevdiceğiminn kollarına huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dönüştede evlere servissss
HazaalHavaYolları
HHY- Sevenleri kavuşturmak için varız :89:

Hosgeldin ve Allah kavustursun.gececek tabi ilk acemilihi ikimizde zamanla agacaksiniz ustunuzden.emin ol zamanla alisacaksin.hep ozleyeceksin aklin onda olucak ama zamanla alisicaksin elbet merak etme.nereye gonderdin askerini acemilige?

inşallah dediğiniz gibi çabucak geçer bu sancılı dönem kısa dönem gidiyor acemiside ustasıda aynı yerde konya il jandarma merkez komutanlığı Allahtan çok uzak değil gerçi hoş uzak olsada olmasa da asker işte:26:

aynen canım yalnız deılsın.her 3 ayda bır bu kervana yenılerı katılıyor .) uzulme gecıcek bu gunler.benım okadar yakınımda olsa her hafta sonu gıderdım yanına.aramızda miller var bizim ama genede gidiyorum.şafağı parcalara bolmek ıse yarıyor.ben mesela safak deılde mehtap sayarım genelde.gıdıp gormek ıcın yda o gelıcekse o gunu beklerım.boyle gozunde buyutme yanı 460 günü.tek tek hepsi biticek.herkes bu yoldan geçiyor teker teker ...

Ahh be canım ne güzel olurdu yaa, süpürge üstünde gidiyoruz bi düşündüm de koptum yaaa

aa şafak 199 mus bıde.bende uzun sandım.daha guzel ıste daha cabuk bıtıcek canım.yıpratma bu kadar kendını

nurcan sevdiceğine orada "poşet" diyecekler ama keşke bizimkiler de poşet olsaydı diyorum ben.
şimdiye kadar yarılamış olurduk askerliği.
uzunu da zor kısası da.
ama siz arada görüşürsünüz hızlı trene atla git yahu

Hoş geldin faslına birazdan geçicem de bodoslama bir dalayım ben sormazsam içimde kalacak, kısa dönem benim bildiğim 3 dönem gider Nisan, Ağustos, Aralık. Kasım da niye gitti ki senin asker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…