- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.701
Plan gerçekten çok hoş, emeğine sağlık da, İzmir'den Ankara'ya 1 saat 15 dakikada gidiyorum, aynı şehir içerisinde ilçe değiştirmek 2 saat 15 dakika, hey beniiim güzel ülkem beeeee
Plan gerçekten çok hoş, emeğine sağlık da, İzmir'den Ankara'ya 1 saat 15 dakikada gidiyorum, aynı şehir içerisinde ilçe değiştirmek 2 saat 15 dakika, hey beniiim güzel ülkem beeeee
merhabalar,
aranızda yeniyim ve bugun nişanlımı askere uğurladım moralim inanılmaz bozuk ilk gün olduğu için mi bilmiyorum fakat hiç bu denli bi duygu yasamamıstım.Hayatımda en mutsuz anlarımdan birinde olup mutlu gibi görünmeye çalıştım ve boğazımda düğümlendi tüm hıçkırıklarım ama ayrılana kadar akıtmadım gözyaşlarımı.şimdide çok özledim canım çok acıyo telefonda sesini duydum çok duygulandım.kızlar geçecek değilmi bu karamsarlığım hep bu şekilde olmayacaknolur teselli sizler daha tecrübelisiniz..
yaa dimi şaka gibi bir durum işte .) izmirin neresındensın canım sen
uçak polatlıdan geçerken atla o zaman
Şaka ki hem de ne şaka
Karabağlar canım
Fena halde niyetlendim biliyor musun ona 15 dk falan daha kazanırım hatta böylece, 1 saatte Ankara'dayım, ohh miss
hii.benım sevdıceğımde gazıemırde oturuyor.)
Hosgeldin ve Allah kavustursun.gececek tabi ilk acemilihi ikimizde zamanla agacaksiniz ustunuzden.emin ol zamanla alisacaksin.hep ozleyeceksin aklin onda olucak ama zamanla alisicaksin elbet merak etme.nereye gonderdin askerini acemilige?
qizem7 , Snt55 kızlar öncelikle içten samimi cevaplarınıza çok teşekkür ederim.
Her şey düzene girecek buna inanıyorum,yani inanıyodum ama bugun o veda anını yaşadıktan sonra dedim ki ben çok güçlü değilim galiba.93/4 Konya merkez jandarma komutanlığı'na gönderdim ve kendim eskişehirdeyim aslında aramızda 1 buçuk saatlik bir mesafe var hızlı trenle ama işte işin içine askerlik girince mesafe uzakta olsa kısada olsa üzülüyomuş insanbunu bugun anladım bekleyen asker yolu tüm arkadaşlarıma derdim ki geçer geçer sayılı gün derdim ama şu an anlıyorum ki öyle kolay geçmiyomuş hatta geçmeyecek gibide biz 7/24 yan yanaydık şimdi ise aklıma her geldiğinde zırıl zırıl ağlıyorum ve aklıma hemen kadınlar klubu geldi benim gibi arkadaşların olabileceği ve dertleşebileceğimiz geldi.Ayrıca yazdıklarınız bana moral oldu en azından yanlız değilim
Eheheh şu ifadeyi görünce bi anda hayal gücümm devreye girdi bi süpürgeem olsaydı alırdım senide önce seni ankarayaa atarım ordan ağrı'ya sevdiceğiminn kollarına huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dönüştede evlere servissss
HazaalHavaYolları
HHY- Sevenleri kavuşturmak için varız :89:
Aaa öyle mi yakınmışız
inşallah dediğiniz gibi çabucak geçer bu sancılı dönemkısa dönem gidiyor acemiside ustasıda aynı yerde konya il jandarma merkez komutanlığı Allahtan çok uzak değil gerçi hoş uzak olsada olmasa da asker işte:26:
Ahh be canım ne güzel olurdu yaa, süpürge üstünde gidiyoruz bi düşündüm de koptum yaaa
aynen canım.sızın orası mobılyacılar kenti .) nasıl guzel şeyler var mı.gelin geldiğimde ugrucam mutlaka
Vardır herhalde yaa, benim çok alakam yok da daha böyle şeylerle ondan pek bilemiyorum valla
Gel gel, İzmir iyidir, güzeldir, baldır, candır
inşallah dediğiniz gibi çabucak geçer bu sancılı dönemkısa dönem gidiyor acemiside ustasıda aynı yerde konya il jandarma merkez komutanlığı Allahtan çok uzak değil gerçi hoş uzak olsada olmasa da asker işte:26:
ahahah .) aynen ızmır candır can.Havası yetıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?