93/3 asker yolu bekleyenler

Şuan ki plan ya da gönlümden geçen diyeyim ben ona.
Yılbaşı salı gününe denk geliyor. Çarşamba zaten resmi tatil oluyor.Pazartesiyi de ben hesaba katsam 5 günlük bir tatil var.
Önce Çanakkale'ye gitmem gerekmese aslında ben cuma akşamı buradan yola çıkar giderim Ankara'ya cumartesi sabah oradayım, o gün çarşı var diyelim dışarıda görüşürüz, o gece konuk evi, otel, pansiyon vs bir yerde kalırım, pazar günü de görür o akşam Çanakkale'ye geçerim, pazartesi sabah orada olurum. Sonrası da zaten klasik çarşamba günü İzmir'e dönüş, ama ve lakin Ankara'da geçireceğim o 2 gün, telefonla konuşurken falan baya sıkıntı olur bana, ve ver bakayım arkadaşına telefonu deme olasılıkları canımı sıkıyor

Son düzenleme:
canım ızmırden tek basına gıdemıyormsuun canakkaleye? ben oraasını anlamadım.canakkaleye gıtcegın arkadasın zaten canakkalede senı beklıyor dmı ?

Yanına gideceğim arkadaşım orada olacak, İzmir'den birlikte çıktığım kişi ise diğer bir arkadaşımız yani. Onun gidiş amacı tamamen ziyaret ama bana da yardım etmiş olacak :26:

fena fikir değil canım.
bence otogardan ailen sizi bindirsin. (içleri rahat etsin) sen çanakkaleye indiğin gibi ara annenleri, konuş akraban da yanında olsun falan. (sizin birlikte olduğunuza ikna olsunlar)
sonra otogardan ankara otobüsüne atla. böylece 1 gün daha kazanabilirsin.

Bence sıkıntılı bu plan. Hem mesafe çok hem aralıksız sürekli yol çekmek sıkıntı. Bence çanakkaleyi hiç karıstırma. Arkadasımda kalıcam desen. Sabah arkadasının evinden çıksan uçakla 1 buçuk saatte ankarada olursun ordan sevdiceğinle görüsüp vakit geçirip aksam 5 6 civarı tekrar uçakla dönüp direk eve geçersin.. Uçak biletlerine baktım ankara izmir seferi çok birde gidiş geliş oldukça uygun geldi bana :26:

1)izmir çanakkale arası 315 km yaklasık 5 saat 33 dk. yani gece 1 de cıksan sabah 6 bucukda ordasın.

2)canakkalede bir gun gecırcen sonra gecesıne kalmadan tekrar yola cıkıcan.

3)canakkale - ankara arası 662 km 8 saat 49 km.yani sabah erkenden ankarada olmak ıcın ( zamandan kazanmak adına ) 8 de orda olmak ııcın 11 bucuk gıbı falan bınsen gece otobuse yeter.

4)pazar gunu sevdıcegın çarşıya cıkar (İnşallah) butun gun takılırsınız beraber sonra sen pazar gunu ayrılırsın ordan.Askeriyeye giriş 6 da oluyor genelde.6 da ayrılsak otogara gıtmen hadı 1 saat de .7 bucuk arabasına yetısırsın.rıske gırmem dersen 8 de bın.gene yol 8 saat 57 dk suruyor.8 de bınersen sabahın 4 bucugunda ne ızban ne metro acık oluyor eve gıtmen cok zor.o yuzden sen oyalan bıraz ankarada.10 da bınsen sabah 7 de ızmırdesın.hemencecık evıne gıdersın ıste .) arkadasında senle gelıcekse oda canakkaleden 2 de bınse otobuse sabah 7 gıbı oda orda olur

bence rıske gırme.aılenı en ıyı sen bılırsın.ılk gun telefona ısterse sıkıntı olur.hadı ılk gun ıstedı gttın konustular 2. gun falanda ısterse nolcak? bence sabah erkenden cık aksam gec olmadan gel.o daha mantıklı.dıger turlu snın ıcın cok yorucu olcak gıbı :S az deıl yanı paso il değiştirceksin

Cumartesi sabah oraya varıcam, 8 küsur saat falan sürüyormuş Çanakkale Ankara arası, sabah 6 da vardım diyelim 7 de en kötü arabaya binsem 3 gibi falan orada olacağımdan göremem o gün bari boşuna gitmeyim erkenden diye düşünmüştüm ama ben bunun üstüne de düşünürüm tekrar, sağ ol canım

Bana da öyle geliyor Hazalım yaa :26: Günde 14 saat yol yapmam gerekecek İzmir-Çanakkale-Ankara diye. Uçak meselesi benim de çok aklıma yatıyordu en başta. Hani günü birlik gitsen kimsenin ruhu duymaz, ama Ankara'yı hiç bilmiyorum ben, Esenboğa'yla polatlı arası ne kadar mesafedir, neyle gidilir, nasıl gidilir hiç bir fikrim yok. Burada da Handecan la Ezgi devreye girebilir, en Ankaralılarımız onlar sonuçta

Tam anlamıyla planım bu gibi aslında ama, o kadar yoldan sonra nasıl olurum onu çok merak ediyorum. Bir de ben ankaradayken ailemle konuşurken nasıl idare ederim o da çok geriyor beni, kaçamak iş sıkıntı yaaa

aklıma eski günlerim geldi
nasıl içim içimi yerdi arıycaklar diye ama yine de gizli gizli buluşmalara giderdim :18:

canım polatlıyamı gıtmek ıstıyorsun sen? ıstersen ankaradakı arkadaslarıma sorarım ben.bence gunu bırlık gıt daha hayırlı senın ıcın ? en azından dısarda oldunu bılıyorlar.sununlayım bununlayım dıe tektek hesap vermezsın :S gunu bırlık yapılcak bır plan uydurrusun olur bıter

Kızlarrr ben geldimm:)ne var ne yok nasl gcti gün.daha ymk yemeye yeni frsat bulabildim bi size bakiyim dedim:)işten cikip alışverişé koştumm.her ay belli bir çeyiz alıverişi yapıyorumda ck eglenceli geliyo keyif alıyorumm:)2 kerede sevdiceğimle konuşabildim bunada şükür.Bugünüde btirdik ama sevgilim için gece uzun sabah 5e kadar nöbette

Yani çok fazla git ggel git gel kolay değil ki :26: Gündüz orda olcağın için sıkıntı olmaz bence bütçeni ona göre ayarlayıp esenboğa da iner inmez direk taksiye atlayıp gideceğin yere gidersin. Diğer türlü sürekli yollarda mahvolursun

Ya sevgilimi bilmeseler aslında hiç sıkıntı değildi böyle şeyler, şimdi biliyorlar ve Ankara'ya göndermek de istemiyorlar ya ondan oluyor ne oluyorsa. Salaklık bende ama, şu çocuk askerliğini bitiresiye kadar söylemeseydim durumu, rahat rahat gider gelirdim istediğim yere. Bir de o yetmiyormuş gibi yerini her şeyini de kendi ağzımla söyledim yani, okulun gezisi var Ankara'ya diyerek bile giderdim söylemeseydim, şimdi Ankara lafı geçti mi şehir dışı lafı geçti mi herkes yüzüme kuşkuyla bakıyor, ne geliyorsa başıma açık sözlülüğümden geliyor zaten

Oo artik askerden gelince mutfaga kimin girecegi belli oldu o zmn :)karda sgkta nöbet tutmaktan iyidir heralde.bizimkiside komutan biksici kim olmak ister diyince el kaldiriyo kırıcam kafasını

anladım canım.kotu olmus baya ozman ya :/ smdı sordum arkasıma.oda emn deılım olması lazım dıyor.ama en kotu kızılaya gıdermıssın ordan otobus gıdıyormus.esenbogadan taksı cok yazar dıyor

aslında madem biliyorlar izin de verseler keşke.

bence ilk gidişini uçakla yap.
aynı gün git dön.

hem çok riske girmemiş olursun..
polatlı eskişehirden ankaraya gidişte. hızlı trenle 15 dk falan :) otobüsle 1 saate yakındır.

esenboğaya inersin.
oradan Havaş var otobüsler.
onlara binersin aştiye (otogara) gelirsin
otogardan ister polatlı otobüsüne binersin, ister metroya binip tren istasyonunda inersin, hızlı trenle geçersin polatlıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…