- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.681
canım polatlıyamı gıtmek ıstıyorsun sen? ıstersen ankaradakı arkadaslarıma sorarım ben.bence gunu bırlık gıt daha hayırlı senın ıcın ? en azından dısarda oldunu bılıyorlar.sununlayım bununlayım dıe tektek hesap vermezsın :S gunu bırlık yapılcak bır plan uydurrusun olur bıter
Aynen canım, Polatlı'da benim asker. Günü birlik plan çok çok basit olur benim için, bana esenboğa polatlı arası ne kadar mesafedir o lazım. Hani taksiyle giderim büyük ihtimalle mesafeyi bilirsem bütçeyi de ona göre ayarlarım
Yani çok fazla git ggel git gel kolay değil ki :26: Gündüz orda olcağın için sıkıntı olmaz bence bütçeni ona göre ayarlayıp esenboğa da iner inmez direk taksiye atlayıp gideceğin yere gidersin. Diğer türlü sürekli yollarda mahvolursun
yaa kızlar bişi sorcam sizlerde askerlerinizden mektup göndermesini istio musunuz yoksa o nadir nostalji manyagı tek ben miyimm???sırf hatıra die yani yoksa hepimz günlük konuşuyoz zatennn
Aynen canım bende öyle düşünüyorum, burnumuzun dibi olan kaç kere gidip geldiğim Manisa'da askeriyeden terminale dönerken dalmışım da dolmuşta, kaçırmıştım ineceğim yeri. Ankara'da hiç bulamam yolumu ki dediğin gibi yollar mahvedecek zaten beni :26:
Bir de şu var, uçak saatinden bilmem ne kadar saat önce gelin falan diyorlar ya o olayın doğruluğu bir de gerekliliği ne vaziyette ya, sabah 7 gibi uçağa binsem diyorum da 6 da çıkabilirim evden en erken
Aynen canım bende öyle düşünüyorum, burnumuzun dibi olan kaç kere gidip geldiğim Manisa'da askeriyeden terminale dönerken dalmışım da dolmuşta, kaçırmıştım ineceğim yeri. Ankara'da hiç bulamam yolumu ki dediğin gibi yollar mahvedecek zaten beni :26:
Bir de şu var, uçak saatinden bilmem ne kadar saat önce gelin falan diyorlar ya o olayın doğruluğu bir de gerekliliği ne vaziyette ya, sabah 7 gibi uçağa binsem diyorum da 6 da çıkabilirim evden en erken
canım yurtıcınde bır yere gıdıceksın o yuzden yarım saat once orda olsan yeter.ben yurtdısı ıcın bıle 1 saat once oluyodum bıde bklıyordum bsy olmaz .) denenmıs yasanmıstır rahat ol
Ağlıcam şimdi, esenboğa polatlı arası taksiye binmeye kalkarsam 280 lira tutuyor
canım askerin cezaevındemı yapıyordu adı ne dıye gecıyor tam
Şimdi kızçeler ben size yapmak istediğim ya da zorunda olduğum şeyi anlatayım öncelikle, acayip riskli ama daha iyisini bulamadım daha :26:
Şimdi öncelikle gerekli bilgileri vereyim, Çanakkale'de okuyan bir arkadaşım var benim, uzaktan da akrabayız aynı zamanda, çocukluk hatta bebeklik arkadaşıyız yani o kadar eski dostluğumuz, o zaten bizi çağırıp duruyordu, ailemin de gitmeme ses etmeyeceği bir kimse yani.
Aslında aklıma öncelikle direk Çanakkale'ye diye çıkıp da Ankara'ya gitmek geldi fakat Ankara'ya uğramayacak olsam dahi ailem durumdan işkillenecek, altında bir şey arayacak yani. O sebeple kesinlikle önce Çanakkale'ye bir gitmem gerekiyor benim, hani evi arıcam sonra vardık biz falan gibi bir şeyler diyicem ee arkadaşımın arkadan gelen sesini falan duydular mı ikna olacaklar zaten. İlk planım bunu düşünerek şu şekildeydi; bir arkadaşımla beraber cuma akşamı ( ocak ayında bir gün diye düşünüyordum ben ) İzmir'den Çanakkale'ye doğru yola çıkıcaz, cumartesi sabahı oradayız zaten. Sabah biraz dinleniriz sonra çıkar gezeriz fotoğraf falan çekiniriz ki elimde belge olsunSonra cumartesi gecesi ben yola çıkıcam Ankara'ya doğru, pazar sabah oradayım, gün içinde çarşısı olursa dışarıda olmazsa askeriyeye girip sevdiceğimi görürüm, pazar gece de yola çıkarım İzmir'e doğru. Mesafe farkından dolayı da benden 1-2 saat sonra olan bir otobüsle Çanakkale'ye beraber gittiğimiz arkadaşım oradan İzmir'e doğru yola çıkar, otogarda buluşur sanki birlikteymişiz gibi döneriz.
Yollarda telef olucam gibi ama ilk plan buydu yani
merhabalar,
aranızda yeniyim ve bugun nişanlımı askere uğurladım moralim inanılmaz bozuk ilk gün olduğu için mi bilmiyorum fakat hiç bu denli bi duygu yasamamıstım.Hayatımda en mutsuz anlarımdan birinde olup mutlu gibi görünmeye çalıştım ve boğazımda düğümlendi tüm hıçkırıklarım ama ayrılana kadar akıtmadım gözyaşlarımı.şimdide çok özledim canım çok acıyo telefonda sesini duydum çok duygulandım.kızlar geçecek değilmi bu karamsarlığım hep bu şekilde olmayacaknolur teselli sizler daha tecrübelisiniz..
Çağla
28 aralık cumartesi sabah biniyosunn sabah 7 de (bilet 36 tl)
8.15 gibi en geç inersin
Havaş'a biniyorsun Aştide iniyorsun (1 saat-6 tl ücreti)
saat oldu 9.30 diyelim.
bindin aştiden polatlı otobüsüne. (76 km) (metro kamil koç vs. hepsi gidiyor)
1 saat 15 dk da o desek. (10-15 tl falandır)
10.30 da kavuşursun sevdiceğine.
akşam da 16.45 erken dersen başka firmadan uçuş buluruz sana. gece 23.40 var pegasusta ve sadece 50 tllll
merhabalar,
aranızda yeniyim ve bugun nişanlımı askere uğurladım moralim inanılmaz bozuk ilk gün olduğu için mi bilmiyorum fakat hiç bu denli bi duygu yasamamıstım.Hayatımda en mutsuz anlarımdan birinde olup mutlu gibi görünmeye çalıştım ve boğazımda düğümlendi tüm hıçkırıklarım ama ayrılana kadar akıtmadım gözyaşlarımı.şimdide çok özledim canım çok acıyo telefonda sesini duydum çok duygulandım.kızlar geçecek değilmi bu karamsarlığım hep bu şekilde olmayacaknolur teselli sizler daha tecrübelisiniz..
merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?