93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen canım, Polatlı'da benim asker. Günü birlik plan çok çok basit olur benim için, bana esenboğa polatlı arası ne kadar mesafedir o lazım. Hani taksiyle giderim büyük ihtimalle mesafeyi bilirsem bütçeyi de ona göre ayarlarım

Aynen canım bende öyle düşünüyorum, burnumuzun dibi olan kaç kere gidip geldiğim Manisa'da askeriyeden terminale dönerken dalmışım da dolmuşta, kaçırmıştım ineceğim yeri. Ankara'da hiç bulamam yolumu ki dediğin gibi yollar mahvedecek zaten beni :26:
Bir de şu var, uçak saatinden bilmem ne kadar saat önce gelin falan diyorlar ya o olayın doğruluğu bir de gerekliliği ne vaziyette ya, sabah 7 gibi uçağa binsem diyorum da 6 da çıkabilirim evden en erken

yaa kızlar bişi sorcam sizlerde askerlerinizden mektup göndermesini istio musunuz yoksa o nadir nostalji manyagı tek ben miyimm???sırf hatıra die yani yoksa hepimz günlük konuşuyoz zatennn

Hayirrr ynlizz deilsinnn bnde ilerliyen zamnlarda yazicam mektuppp.bnce ck guzell bi hatiraaa

canım yurtıcınde bır yere gıdıceksın o yuzden yarım saat once orda olsan yeter.ben yurtdısı ıcın bıle 1 saat once oluyodum bıde bklıyordum bsy olmaz .) denenmıs yasanmıstır rahat ol

canım askerin cezaevındemı yapıyordu adı ne dıye gecıyor tam

Çağla
28 aralık cumartesi sabah biniyosunn sabah 7 de (bilet 36 tl)

8.15 gibi en geç inersin
Havaş'a biniyorsun Aştide iniyorsun (1 saat-6 tl ücreti)

saat oldu 9.30 diyelim.

bindin aştiden polatlı otobüsüne. (76 km) (metro kamil koç vs. hepsi gidiyor)
1 saat 15 dk da o desek. (10-15 tl falandır)

10.30 da kavuşursun sevdiceğine.

akşam da 16.45 erken dersen başka firmadan uçuş buluruz sana. gece 23.40 var pegasusta ve sadece 50 tllll

canım yurtıcınde bır yere gıdıceksın o yuzden yarım saat once orda olsan yeter.ben yurtdısı ıcın bıle 1 saat once oluyodum bıde bklıyordum bsy olmaz .) denenmıs yasanmıstır rahat ol

Bak iyiymiş bu, 07.30 seferine falan bilet alır işimi de garantiye almış olurum böylece, teşekkür etttiiiim

pahalı olur dedım ya canım.baya cokmus harbıden.bence sen ordan dırek varsa sorarsın zaten yda en yakın yere gıt polatlıya gıden otobusun gectıgı.ordan polatlı arabasına bınersın gıdersın.polatlıda ınınce taksıye atlarsın gerek olursa dırek askerıyenın kapısında bırakır.otobuse bınsen tas catlasa 20 tl tutar tek gecıslık falan yani

Ağlıcam şimdi, esenboğa polatlı arası taksiye binmeye kalkarsam 280 lira tutuyor

merhabalar,
aranızda yeniyim ve bugun nişanlımı askere uğurladım moralim inanılmaz bozuk ilk gün olduğu için mi bilmiyorum fakat hiç bu denli bi duygu yasamamıstım.Hayatımda en mutsuz anlarımdan birinde olup mutlu gibi görünmeye çalıştım ve boğazımda düğümlendi tüm hıçkırıklarım ama ayrılana kadar akıtmadım gözyaşlarımı.şimdide çok özledim canım çok acıyo telefonda sesini duydum çok duygulandım.kızlar geçecek değilmi bu karamsarlığım hep bu şekilde olmayacak nolur teselli sizler daha tecrübelisiniz..

Bence bu plan bana mantikli geldi.ailene inandiricilkk acisindan planlarin gayet iyi bence.olsun telef olcaksin ama sonunda sevdgini goreceksin degecek yani:)

Canım aramıza hosgeldin :)
Bende 93-2 gönderdim sevgilimi. 5 aylık asker şuanda ilk zamanlar çok zor evet ama bak bizlere aştık hepsini hala zor hala özlüyoruz ama herşey düzene giriyo zamanla telefon konusmalarınız çarşınız. Tabi ki geçicek zmaan istesekte istemesekte akıp gdiyor.. Önemli olan bu zaman diliminde yıpranmamak.. Nereye gitti canım askerin ?

Son düzenleme:

Plan gerçekten çok hoş, emeğine sağlık da, İzmir'den Ankara'ya 1 saat 15 dakikada gidiyorum, aynı şehir içerisinde ilçe değiştirmek 2 saat 15 dakika, hey beniiim güzel ülkem beeeee

üzülme canım.burdaki herkes senın gıbıydı ılk gunlerınde.bazıları hala daha ılk gunku kadar uzuluyordur da.ama emın ol zamanla alısacaksın.baska elden bırsey gelmıyor ki.sen guclu olucaksınkı oda orda senden guc alsın.senı uzgun gormek ıstemez emın ol.boslukta hıssedıceksın baslarda kendını sonra bır sekılde gunlerı gecırmeye bakıcaksın.smdı benım 2 ayım kaldı ama dusunuyorumda nasıl bu gunlere geldım dıye.bır suru sey yasadık.Allah kötu yanlarını yasatmasın askerlıgın ama zaman zaman skıntılarda olucak elbet.senı cevrendekı ınsanlar anlayamaz.sen ozledım dersın onlar geçer der.sen dayanamıyorum dersın askerım soyle boyle orda dersın,onlar ılk defa senınkımı asker oldu herkes gıdıyor olcak bunlar der.yasamayan bılemez.herkes de yasamaz zaten bunu.cogu hazıra konar asker beklemez ,) bazılarıda ıste bızım gıbı her turlu halını ceker.özel bir durum.kendını uzme.kotu oldugunda buraya gel.bız burda her turlu sohbetı yapıp kafa dagıtıyoruz.her zaman elımızden geldıgınce yardımcı oluruz sanada.Hayırlı tezkereler dılıyorum sana smdıden canım...

Nurcancım hoşgeldin.
Hepimiz ilk gün aynen böyle olduk.
Eşimi otogara bırakıp gelmiştim ben de. Beklememiştim zaten ikimiz de kötü olmayalım diye.
Otogardan eve dönerken elinden şekeri alınmış çocuk gibi kalakalmıştım.
O boşluk hissini sen de hissediyorsun muhtemelen.

eve geldim eşyalarına bakıp bakıp ağladım yarım saat.

sonra dedim hande yapma, bu adam 15 ay yok, sen böyle yaparsan bu günler sana da ona da zehir olur.
kalk ve kendini topla.

önemli olan kabullenmek.
evet o gitti askere ve bir süre olmayacak.
gözümden uzak ama kalbimden uzak değil.
bu ayrılık birbirimizi sevmemize engel değil.
her geçen gün özlemimiz artsa da şafaklarımız düşüyor

Şu bir kaç günü atlat, her şey daha kolay değil ama alışılmış olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…