- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.721
inşallah dediğiniz gibi çabucak geçer bu sancılı dönemkısa dönem gidiyor acemiside ustasıda aynı yerde konya il jandarma merkez komutanlığı Allahtan çok uzak değil gerçi hoş uzak olsada olmasa da asker işte:26:
Öyle valla, kendi memleketim diye söylemiyorum ama, bir kere gelip de o tada eren bırakamaz diyorlar
Sen nereden buraya gelin geleceksin canım
bursada yasıyorum canım ben.ama 20 yıldır her yaz ızmırdeyım.yazlıgımız varda orda .) unıversıteyıde ızmırde okudum.sevdıcegımde ızmırlı.)
Ohh maşallah, seni de İzmirli saydım gitti o zamaaaan
Nerden başlasam nasıl anlatsam bilemedimm bizim acemiliğe teslim olurken ailesiyle birlikte gitti yani babası ve dedesi o kapatıyorum ben artık içeri giriyorum derken ki ses tonunu ömrüm boyunca unutmam heralde çaresiz korkak özlem dolu eminim ki ağlıyodu...
Saat 3 gibi teslim olmuştu ve bekleme o andan itibaren başladı bizim için dakikalar hatta saniyeler geçmek bilmedi o gün bana ama gece 23,00 da gelen telefon 10 saniyelik te olsa içimi rahatlattı ben iyiyim merak etme dedi sadece..Yine de yetti..İlk hafta En zoruydu günler geçmiyo arasada sesini duysam diye deli gibi bekliyosun arıyo ve 5 10 dakikayı geçmeyen konuşmalar sonunda hüsraan ağlama krizleri falan filan derkenn bir bakıyorsun yemin töreni onu orda o formayla görmek öyle gurur vericiydi ki tören sonrasında hasretle sarılmak off nasılda geçmişe gittiimm...DAğıtımıydı ustağıydı derken geçiyo zaman bi şekilde..
Kendini üzme desem de olmuyo biliyorum ağla zırla susma içine atma yeterki yoksa daha kötü oluyosun evet arayamadığı zamanlar olucak çünkü çok yoruluyolar aşırı eğitim kalabalık falan sakın dert etme anasının evinde değil sonuçta sabır sabır sadece sabır..
ilk günkü halim geldi yine aklıma ve şimdi bakıyorumda çoook zor da olsa 6 ayı bitirdik sende su gibi akıp gitsin ve sevdiğini al inşallahh
Bu arada ankaraymış sanırım oraya çok sayıda arkadaşı gitti bnm sevgilimin zor ama iyi bir yer diye biliyorumm
eywallah canım .) öyle oluyor biraz evet.deniz olmayan yerde yasanmaz ya.benı rahatlatıyor denız havası.kafana esınce ckıp gıdeblıyorsun denız kıyısına
kızlar ya tam böyle 460 sayarken birden 90 gün düştü haberi geldi de şafakları düşürdük ya, bence bu asker yolu beklerken yaşayabileceğimiz en güzel şeydi
hala düşünüp mutlu oluyorum.
Deniz olmadan olmaz diyenlerdenim ben de ama ne olur ne olmaz büyük konuşmayayım da ben Büyük Sahra'da bulurum yoksa ben kendimi, öyle de şanslı bir insanımdır çünkü
kızlar ya tam böyle 460 sayarken birden 90 gün düştü haberi geldi de şafakları düşürdük ya, bence bu asker yolu beklerken yaşayabileceğimiz en güzel şeydi
hala düşünüp mutlu oluyorum.
nurcan325 merhaba benimde sevgilimde kısa dönemseninkide kısa dönem gitmiş sanırım dimi okurken farkettimde bi slm vereyim sana dedim
tabıkı canım.denız olsa cok ıyı olur ama onemlı olan sevdııgınle olmak.ben eskıden su olsun bu olsun derdım.artık oyle dusunmuyorum.saglık ve huzurla mutlu bı sekılde nerde olursa olsn ...
Sana şöyle anlatayım, artık -her ne kadar çok büyük olmasam da tabi- 19 yaşında danacık olduğumu ve daima da yaşımdan çok daha fazla olgunlukta bir karaktere sahip olup da gençliğini yaşayamamışlar kategorisine dahil ettiğim kendimi, olay kesinleşince evin koridorunda sevinç çığlıkları arasında bir oraya bir buraya koşarken buldum. Üzerime yöneltilmiş şaşkın bakışları, 112 yi arayalım mı ifadeli ellerin telefona gidişini, anneannemin kafayı sıyırdım sanıp gözlerinden yaş gelmesini saymıyorum bileee
eğtmlerinin zor oldgnu bzde dydk ama yemkleri komtnları fln iyi dye duydk off blmyrmki yaa. sagln kzlar bi kaç gn snra ve önmzdeki haftalrda aylarda neler yaşıcagmı hepnz anlttnz :) şaka maka gerçktn çook zor okuynca ble ondn haber almdn saatlermn geçmsini düşnmk naslda zor geliyo . dualrn içn teşkkr ederm cnm inşaallah hemn bter gelrde kavuşrm sevdiceğime
Sana şöyle anlatayım, artık -her ne kadar çok büyük olmasam da tabi- 19 yaşında danacık olduğumu ve daima da yaşımdan çok daha fazla olgunlukta bir karaktere sahip olup da gençliğini yaşayamamışlar kategorisine dahil ettiğim kendimi, olay kesinleşince evin koridorunda sevinç çığlıkları arasında bir oraya bir buraya koşarken buldum. Üzerime yöneltilmiş şaşkın bakışları, 112 yi arayalım mı ifadeli ellerin telefona gidişini, anneannemin kafayı sıyırdım sanıp gözlerinden yaş gelmesini saymıyorum bileee
2014 Kasımda gelcek diye kendimi odaklamışken 90 gun dusmek o kdr mutlu ettiki.haberi yolda almıstm bn annesi arayıp hbr verdignde yolun ortasında durup salya sümük aglamıştm:))
Evet benimki de kısa dönem gitti daha bugun uğurladım şu an onsuz ilk günüm ya galiba biraz büyütüyor olabilriim.çay koyarken gözlerim doluverdi ayy ne güzel kuzuma çay dolduruyodum daha dün aksamdedim yada dişimi fırçalarken aklıma geliyo gözlerim doluyo bu hep böyle giderse yandık ki ne yandık ama buradaki deneyimli arkadaşarım bunun geçeceğini söylediler saolsunlar teselli ettiler beni insan kader ortaklarının bulunca mutlu oluyo
Canlarım ben yatış
Öperim
Allah hepimize sabırlar versin
Gecemiz çabuk geçsin......
Canlarım ben yatış
Öperim
Allah hepimize sabırlar versin
Gecemiz çabuk geçsin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?