93/3 asker yolu bekleyenler

Yakin olmaniz avantaj gercekten en azindan belli zaman araliklariyla gidersin ziyarete.yemin töreninide gidebilirsin:)Sayılı gün bi sekilde gecicek te iste nasl gecicek en iyi siz bilceksiniz...

bursada yasıyorum canım ben.ama 20 yıldır her yaz ızmırdeyım.yazlıgımız varda orda .) unıversıteyıde ızmırde okudum.sevdıcegımde ızmırlı.)

Öyle valla, kendi memleketim diye söylemiyorum ama, bir kere gelip de o tada eren bırakamaz diyorlar
Sen nereden buraya gelin geleceksin canım

eğtmlerinin zor oldgnu bzde dydk ama yemkleri komtnları fln iyi dye duydk off blmyrmki yaa. sagln kzlar bi kaç gn snra ve önmzdeki haftalrda aylarda neler yaşıcagmı hepnz anlttnz :) şaka maka gerçktn çook zor okuynca ble ondn haber almdn saatlermn geçmsini düşnmk naslda zor geliyo . dualrn içn teşkkr ederm cnm inşaallah hemn bter gelrde kavuşrm sevdiceğime

eywallah canım .) öyle oluyor biraz evet.deniz olmayan yerde yasanmaz ya.benı rahatlatıyor denız havası.kafana esınce ckıp gıdeblıyorsun denız kıyısına

Deniz olmadan olmaz diyenlerdenim ben de ama ne olur ne olmaz büyük konuşmayayım da ben Büyük Sahra'da bulurum yoksa ben kendimi, öyle de şanslı bir insanımdır çünkü

kızlar ya tam böyle 460 sayarken birden 90 gün düştü haberi geldi de şafakları düşürdük ya, bence bu asker yolu beklerken yaşayabileceğimiz en güzel şeydi

hala düşünüp mutlu oluyorum.

kızlar ya tam böyle 460 sayarken birden 90 gün düştü haberi geldi de şafakları düşürdük ya, bence bu asker yolu beklerken yaşayabileceğimiz en güzel şeydi

Sana şöyle anlatayım, artık -her ne kadar çok büyük olmasam da tabi- 19 yaşında danacık olduğumu ve daima da yaşımdan çok daha fazla olgunlukta bir karaktere sahip olup da gençliğini yaşayamamışlar kategorisine dahil ettiğim kendimi, olay kesinleşince evin koridorunda sevinç çığlıkları arasında bir oraya bir buraya koşarken buldum. Üzerime yöneltilmiş şaşkın bakışları, 112 yi arayalım mı ifadeli ellerin telefona gidişini, anneannemin kafayı sıyırdım sanıp gözlerinden yaş gelmesini saymıyorum bileee

tabıkı canım.denız olsa cok ıyı olur ama onemlı olan sevdııgınle olmak.ben eskıden su olsun bu olsun derdım.artık oyle dusunmuyorum.saglık ve huzurla mutlu bı sekılde nerde olursa olsn ...

Deniz olmadan olmaz diyenlerdenim ben de ama ne olur ne olmaz büyük konuşmayayım da ben Büyük Sahra'da bulurum yoksa ben kendimi, öyle de şanslı bir insanımdır çünkü

2014 Kasımda gelcek diye kendimi odaklamışken 90 gun dusmek o kdr mutlu ettiki.haberi yolda almıstm bn annesi arayıp hbr verdignde yolun ortasında durup salya sümük aglamıştm:))

nurcan325 merhaba benimde sevgilimde kısa dönem seninkide kısa dönem gitmiş sanırım dimi okurken farkettimde bi slm vereyim sana dedim

Evet benimki de kısa dönem gitti daha bugun uğurladım şu an onsuz ilk günüm ya galiba biraz büyütüyor olabilriim.çay koyarken gözlerim doluverdi ayy ne güzel kuzuma çay dolduruyodum daha dün aksam dedim yada dişimi fırçalarken aklıma geliyo gözlerim doluyo bu hep böyle giderse yandık ki ne yandık ama buradaki deneyimli arkadaşarım bunun geçeceğini söylediler saolsunlar teselli ettiler beni insan kader ortaklarının bulunca mutlu oluyo

ahahah yarıldım ya.süper bir sevinçmiş gerçekten

canım askerın ankaradamı? neresınde ?

hunili diye boşuna demiyoruz.
Hakkını veriyorsun valla.

2014 Kasımda gelcek diye kendimi odaklamışken 90 gun dusmek o kdr mutlu ettiki.haberi yolda almıstm bn annesi arayıp hbr verdignde yolun ortasında durup salya sümük aglamıştm:))

:)) sevinç gözyaşları işte..

ben de eşimden öğrendim.
Aradı askerlik düşmüş burada kutlama yapıyoruz dedi.
ben de "hadi oradan, olsa benim haberim olurdu. hep öyle haberler çıkar, asılsızdır" dedim hiç sallamadım.
çocuk da "hımmm öyle mi tamam madem, ben sevinmeyeyim o zaman" dedi ve kapattı.

meğer hakikaten düşmüş

anlayabiliyorum seni cnm bende inan öyleydim acemiden sonra izinde kuallanmadı bide tek bir gün görebildim esas birliğine gitmeden geldiinde sarılıp ağladıımı hatırlıyorum... üniversiteyken aynı şehirlerdeydik her anımız yan yanaydı onu öyle özlüyorum ki bende.. ilk günler zor oluyo tabi zaman sanki zor geçiyo bir gün bile bir yıl gibi.. ama zaman geçtikçe uyum sağlıyorsun duruma yine özlüyorsun ama ayakta durmaya çalışıyorsun...alışıyorsun zamanla duruma... inş gittii yer iyi bi yerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…