93/3 asker yolu bekleyenler

ççoooookkkkk uzun gerçekten kıyamam sana inş tez zamanda görüşürsünüz

sinirlerim bozuk yaa allahım şu içimdeki lanet olası sıkıntıyı al artk yaaa yoksa bu adamla ben bi gelecek yaşayamicam allah kahretsn ki

Geride kalanları düşünmek yoruyor beni, bu kadarcığı dert değil de, şimdiden böyleysem diyor ve cümleme daha da fazla devam edemiyorum :2:

Bence şimdiden kendini bu kadar yıpratma bugün tam 102 gün oldu ve hala ayaktayım şükür ki hayattayız Rabbim sağlık sıhhat versin öncelikle mecburi bi ayrılık sonuçta elden bişey gelmiyo sayma günleri nasılsa geçecek yapacak bir şey yok maleseff

Zaten oldum olası rakamlarla aram iyiydi her şeyin tarihini tutardım aklımda, bir de üstüne bu askerlik eklenince daha bir sayar oldum hakim olamıyorum kendime, her şeyi hesaba döküyorum ciddi ciddi
102 mi Kendimi o kadar gün olmuşken hayal edemedim bile şuanda :2:

Alışkın değiliz ya baya sarstı bu durum beni, devede kulak gibi onca derdin tasanın yanında ama yine bir hayli etkiledi

bana da öyle geliyo sonuçta mecburi bir ayrılık ve geçici allah başka ayrılık vermesin ama her anımızda onların bize destek olmasına yanımızda olmalarına çok alıştıımız için belkide bide böyle görüşmeler konuşmalar kısıtlı olunca insan sarsılıyo haliyle

Vallahi bana da şaka gibi geliyodu ama oldu işte geçti bi şekilde ve hiç izin kullanmazsak tam 8 ay görmemiş olucamm kendimi buna adapte etmeye çalışıyorum şimdilik

alışıyorsun ister istemez duruma cnm 102 gün geçtikten sonra dönüp bi bakınca geriye aaa ne çabuk geçmiş diyorsun ama şimdi geçmiyomuş gibi geliyo

hoşbulduk oooofffffffff ölecemm ben yaaa allahm yarabbim ya

noldu gene sana yaa bu aralar sende koptun gittin aşkımcım toparlarsın merak etme arada kayma yaşanıyo öyle içi daralıyo insanın falan merak etmeeeeee düzelirrrr kıyamam sanaaaa beeeeeeeeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…