- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.841
Bugün tam da yarım saat önce, ilişkimizdeki bir rekoru daha egale ettik, en uzun süre görüşmeme rekoru. Ne kadar da hoş değil mi
Tam 16. gün bitti bugün son gördüğümden bu yana, en uzun süremiz askerliği dahil 15 gündü, 16. günde görüşmüştük, ama bu sefer öyle olamadı maalesef
hoşgeldiiiinnn
hoşbulduk oooofffffffff ölecemm ben yaaaallahm yarabbim ya
ççoooookkkkk uzun gerçekten kıyamam sana inş tez zamanda görüşürsünüz
sinirlerim bozuk yaa allahım şu içimdeki lanet olası sıkıntıyı al artk yaaayoksa bu adamla ben bi gelecek yaşayamicam allah kahretsn ki
Geride kalanları düşünmek yoruyor beni, bu kadarcığı dert değil de, şimdiden böyleysem diyor ve cümleme daha da fazla devam edemiyorum :2:
Geride kalanları düşünmek yoruyor beni, bu kadarcığı dert değil de, şimdiden böyleysem diyor ve cümleme daha da fazla devam edemiyorum :2:
sinirlerim bozuk yaa allahım şu içimdeki lanet olası sıkıntıyı al artk yaaayoksa bu adamla ben bi gelecek yaşayamicam allah kahretsn ki
düşünme öyle şeyler cnm zamanla düzene oturur daha sık görüşürsünüz allah'ın izniyle tatlım kötü şeyler düşünme öyle
Bence şimdiden kendini bu kadar yıpratma bugün tam 102 gün oldu ve hala ayaktayım şükür ki hayattayız Rabbim sağlık sıhhat versin öncelikle mecburi bi ayrılık sonuçta elden bişey gelmiyo sayma günleri nasılsa geçecek yapacak bir şey yok maleseff
Alışkın değiliz ya baya sarstı bu durum beni, devede kulak gibi onca derdin tasanın yanında ama yine bir hayli etkiledi
Zaten oldum olası rakamlarla aram iyiydi her şeyin tarihini tutardım aklımda, bir de üstüne bu askerlik eklenince daha bir sayar oldum hakim olamıyorum kendime, her şeyi hesaba döküyorum ciddi ciddi
102 miKendimi o kadar gün olmuşken hayal edemedim bile şuanda :2:
Zaten oldum olası rakamlarla aram iyiydi her şeyin tarihini tutardım aklımda, bir de üstüne bu askerlik eklenince daha bir sayar oldum hakim olamıyorum kendime, her şeyi hesaba döküyorum ciddi ciddi
102 miKendimi o kadar gün olmuşken hayal edemedim bile şuanda :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?