- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.881
şu plakalara bi düşebilseemm
Günaydınnn sevgi tomurcukları .) gece kabuslar gördüm uyandım ettim uyuyamadım adam gibi.Bugun cok guzel olur ınsallah herkes ıcın ...
saol canım destegn için yaa ben çook gerginm bu aralar psikoloji die bişi kalmadı yaa kafayı yicem artk
İnsallah nasil gectiini anlamadan goz acip kapayincaya kar gecer zaman
bendede oluyo da ordan cok bılıyorum bunalıyorum allahım sankı askerlık gecmıcek sankı allah korusun tabı ama ılıskımız kotu gıdıyo ayrılcakmısız gıbı falan kafamda kura kura kura allah neler yapıyorum neler dusunuyorum saygın bıle anlıyo dıyo sen kuruyon kafanda senle alakalı bısey yok askerde emır altındasın sureklı uyurken emır alıyon karkarken emır alıyon ... cok kotu yanı sınır bozucu onlarda haklı ama ıste bazen bızde kendı kendımıze yapıyoruz ondan kendını rahatlatmaya calıs en kısa zamanda artık bak azda kalmıs bosuna gerılmeyın
Bizde 2 basamaklı sayılara bi düşeydik Allah'ım
MRb kızlar nasılsınız ne var ne yok.
Anladm cnm gidemezsende yapcak bir şey yok burda bekleyen coğu kişinin gidebildiğide söylenemez.. İinlerinizi
Bölüp kullanırsınız.bizimöyle bi şansımız bile yoktu yani....asker beklemek biraZda sabır işi birazda özleyin birbiriniziAllah başka dert vermesin :)
Aynen öyle herkesin harcı değil diye boşuna demiyorlar. Askerlik süresiyle birlikte izinler de kısaldığı için bizim de öyle bir şansımız olmayacak ya, kullanırsa tek seferde kullanır ki o mevzuda da bir karışıklık var sanırım bizim. Daha önce arkadaşımın dağıtım izni kağıdını görmüştüm ben, onda 7 gün dağıtım izni + 3 gün yol izni diye belirtilmişti. Sevgilimin kağıdında ise direk 10 gün izin yazıyordu. Normalde benim bildiğim yol izni o 24 günlük iznin içine dahil değil, ama bu durumda ayrı olarak belirtilmediği için sanki 10 gün kendi izninden yemiş de 14 günü kalmış gibi ki bu 14 günün de 3 günü mazeret izni yani, onu kullanamayacak
özledim ben yaaa
ben geldimmmmmmmmmm saygın izne geliyo diye komutanı dönünce sana işkence yapçam demiş resmen yahu ne bu böyle izni hakkı yani sanki kafasına göre gidiyo yazık morali bozuk ondan ama düzelttim bugün allahtan baya bi konuştuk nöbeti 9 daydı 6 da başladık konuşmayaaa 1 saatten fazla konuştuk belkide .. kıyamam ya ne kadar salakça dimi ya izne gelicekler tabikide devlet o hakkı vermiş neyin konuşmasını yapıyosa salak adam :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?