93/3 asker yolu bekleyenler

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 06. KASIM. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... asi_genc ... 57 : SİNOP'A SELAM YOLA DEVAM

... qizem7 ... 57 : SİNOP'A SELAM YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... mystery1643 ... 85

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 156

... ezgisaygin ... 178

... yuppisi ... 181

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 201

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 255

... zeytinagaci ... 264

... KUBB88 ... 278

... hnf25 ... 279

... Kanaryam35 ... 280

... blss ... 281

... KorEc ... 281

... nira87 ... 281

... mystery123 ... 282

... yunay ... 282

... ARAZIM ... 284

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... tuqbaCadi ... 362

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Bencede 16 gün oldu diye dövünme hiç cnm gitme gibi
Bi ihtimalin var belli ama ya uzak olsaydı ? Veya gidemeseydn..bn tam 190 gün görmedim sevgilimi..sonra izne geldi..de anca öyle şükür de ...

Bencede 16 gün oldu diye dövünme hiç cnm gitme gibi
Bi ihtimalin var belli ama ya uzak olsaydı ? Veya gidemeseydn..bn tam 190 gün görmedim sevgilimi..sonra izne geldi..de anca öyle şükür de ...

Benim gitme meselesi de bir hayli karışık, gidememe ihtimalim var benim de o canımı sıkıyor zaten benim de, dediğim gibi daha kalanları düşününce kendi kendimi sıkıntıya soktuğumdan bu durum, yoksa 16 gün beklediğimiz ve daha da bekleyeceğimiz o kadar günün yanında devede kulak yani

şu plakalara bi düşebilseemm

Anladm cnm gidemezsende yapcak bir şey yok burda bekleyen coğu kişinin gidebildiğide söylenemez.. İinlerinizi
Bölüp kullanırsınız.bizimöyle bi şansımız bile yoktu yani....asker beklemek biraZda sabır işi birazda özleyin birbirinizi Allah başka dert vermesin :)

hheeeeyyyy sevindim senin adına tatlım biz izin kullanmama kararı aldığımız için öyle bir şansımız yok sadece int üzerinden kameralı görüşme onun içinde yaklaşık 2 hafta var

bizde kullanmıcaktık aslında ama 1yılımızdada ayrı olmak ıstemedık acıkcası ...

şuan senin şafağında olmak için neler vermezdim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olsun bak geçmiş bitmiş ne kalmış hayatımmmm

gerçekten bana göre sizin durumunuz daha zor ben 2 ayda bunalıyorum yada özlemime yenik düşüyorum asıl asker beklemek sizde gerçekten allah size bolca sabır versin tatlım

neyse kiii bir gün daha bitti beklediğimiz günden bir gün daha azaldı
hepinize iyi geceler diliyorum güzel bir gece olsun oturanlara uyayanlara tatlı rüyalar

noldu gene sana yaa bu aralar sende koptun gittin aşkımcım toparlarsın merak etme arada kayma yaşanıyo öyle içi daralıyo insanın falan merak etmeeeeee düzelirrrr kıyamam sanaaaa beeeeeeeeeeeen

saol canım destegn için yaa ben çook gerginm bu aralar psikoloji die bişi kalmadı yaa kafayı yicem artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…