- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #6.861
ben geldimmmmmmmmmmmm napıyorsunuz gece kuşları
Zaten oldum olası rakamlarla aram iyiydi her şeyin tarihini tutardım aklımda, bir de üstüne bu askerlik eklenince daha bir sayar oldum hakim olamıyorum kendime, her şeyi hesaba döküyorum ciddi ciddi
102 miKendimi o kadar gün olmuşken hayal edemedim bile şuanda :2:
Bencede 16 gün oldu diye dövünme hiç cnm gitme gibi
Bi ihtimalin var belli ama ya uzak olsaydı ? Veya gidemeseydn..bn tam 190 gün görmedim sevgilimi..sonra izne geldi..de anca öyle şükür de ...
HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
:92: 06. KASIM. 2013 :92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
... asi_genc ... 57 : SİNOP'A SELAM YOLA DEVAM
... qizem7 ... 57 : SİNOP'A SELAM YOLA DEVAM
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... mystery1643 ... 85
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... seros08 ... 156
... ezgisaygin ... 178
... yuppisi ... 181
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... Snt55 ... 201
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... apple2 ... 255
... zeytinagaci ... 264
... KUBB88 ... 278
... hnf25 ... 279
... Kanaryam35 ... 280
... blss ... 281
... KorEc ... 281
... nira87 ... 281
... mystery123 ... 282
... yunay ... 282
... ARAZIM ... 284
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
... tuqbaCadi ... 362
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer
Benim gitme meselesi de bir hayli karışık, gidememe ihtimalim var benim de o canımı sıkıyor zaten benim de, dediğim gibi daha kalanları düşününce kendi kendimi sıkıntıya soktuğumdan bu durum, yoksa 16 gün beklediğimiz ve daha da bekleyeceğimiz o kadar günün yanında devede kulak yani
hoşgeldiiiiinnnnnben kendi adıma cvplayıımmmm dk kalar geçs,n artıkta bir gün daha bitsin dıye zaman sayıyorum sen napıyorsun
iyiyim aynı şekilde bende o durumdayım hayatım 11 gün kaldı saygının gelmesine izneeee onu sayıyorummm hehe
hheeeeyyyy sevindim senin adına tatlımbiz izin kullanmama kararı aldığımız için öyle bir şansımız yok sadece int üzerinden kameralı görüşme onun içinde yaklaşık 2 hafta var
bizde kullanmıcaktık aslında ama 1yılımızdada ayrı olmak ıstemedık acıkcası ...
en iyisini yapmışsınız cnm benim öyle bir şansım yoktu 1. yılımız dolduğunda askeriyeye teslim olalı daha 4 gün olmuştu
ayy kıyamam ben sıze olsun amaan daha nıce seneler kutlucazzz dönsünlerde bii
inşallaaahh maşallaahtek ayrılığımız bu olur inşallaah gözüm yollarda bekliyorum
şuan senin şafağında olmak için neler vermezdim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olsun bak geçmiş bitmiş ne kalmış hayatımmmm
gerçekten bana göre sizin durumunuz daha zor ben 2 ayda bunalıyorum yada özlemime yenik düşüyorumasıl asker beklemek sizde gerçekten allah size bolca sabır versin tatlım
noldu gene sana yaa bu aralar sende koptun gittin aşkımcım toparlarsın merak etme arada kayma yaşanıyo öyle içi daralıyo insanın falan merak etmeeeeee düzelirrrr kıyamam sanaaaa beeeeeeeeeeeen
sen gectın o donemlerden sımdı sıra bızde
Gunaydin kizlaaarrrr bugun yeni bir gun ve herkese musmutlu gunleeeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?