93/3 asker yolu bekleyenler

boşver ya korkutmak için demiştir, gelsin gelsin iznee ne zaman geliyor?

sizin en uzun ayrılığınız bu
biz alışkınız hataydan
bizimknin de çarşısı var ama parası yokmuş, o yüzden çıkmıycak.
bende de yok.
aybaşına kadar beklemesi lazım artık
Allahtan aşçı oldu da yemek içmek parası derdi yok, yediği önünde yemediği arkasındaymış
herkese 3 köfte düşüyor bana 13
herkese 1 muz veriyoruz ben 4 tane yiyorum diyor
ama tabi nöbet + devriye + yemekhanede yemek yapıyor 2 saat de.

Ağustos'u bekliyoruz.
Bu şarkı bize gelsin...

[video=youtube;u9JELJRHJcI]http://www.youtube.com/watch?v=u9JELJRHJcI[/video]

Aynen öyle burnumda tütüyor resmen öyle böyle değil yani, dokunulsa ağlayacak durumdayım ki öyle insanlar var ki çevremde ağlattılar zaten bugün sağ olsunlar ( ! )

of gelsin valla artık yahuuu 17sndee

kızlar bitanem bgn saat 20:23te teslm oldu onu yolcu etmeye gitmedim gidemedim. iş yeride bahanem oldu. ondan vedalaşamzdmki . arkasndan giderkn bakamzdm. içeri girene kdr son ana kadr konştk hiç vedalşmdk Allaha emanet ol sakn sklma kendne cok dikkat et dedk defalarca en son da görüşrz bebeğim dye kapattm telfnu ayrılr gibi değil hemn gelckms gibi ...
nasl geccek bilmyrum. kim arasa gitti mi Allah kavstrsun dese başlyrum ağlmya karşmdknide ağlatp öyle kapatyrum telefonu .. ama bitanemin yannda dün akşam hiç ağlamdm tuttum kendmi gidiceğini düşnmedm.. o üzülsn istemdm .. oda bnm bu kdr ağladgmı blmyo . bi görse gözlermn şiştiğini ... ah ah bitanem Allahıma emanet ol sağ sağlim gel kavuşalım Allahım en iyi insanları çıkarsn karşına amiiinn.. dualarnzda benide eksk etmeyin kızlar

noldu, neden üzdüler seni

Askerde diye, sürekli bu çocuk ithamlara maruz kalıyor.
İnsanların mantığına göre, askerler çarşıya falan çıktıklarında bir haltlar yerlermiş, kendimi buna hazırlamalıymışım, erkeklerin 100 de 99 u böyleymiş hele ki askerde.
Sürekli bu muhabbet dönüyor konusu açıldı mı, hee bu konuların dönmesi için ortada gerekli bir sebep var mı yani daha öncesinde bir yanlışı oldu mu dersen hayır olmadı. Yani şöyle diyeyim elbette ki ne kainim ne müneccimim ben, fakat bana yansıyan, benim yakaladığım veya kendinin söylediği hatta bu konuda beni şüpheye düşürecek bir şey dahi olmadı. Bir suçu yok yani, tek suçu asker olmak !

hadi allah kavuştursun yavrucummmm ilk günler biraz gözyaşı ile geçer zamanla alışcaksın hayatım... bak bize... merak etme ..

ayy kacıncı yuzyılda yasıyoz ya allah askına :S ıyıce askerlerı abaza sey moduna soktular o kısıyle alakalı bısey dogudan gelen kız gormemısler kalkıp kızlara sarkıyo olabılır yada ılla bı beraberlık yasamak ıcın yanıp tutusuyo olabılır ama kalkıpta askerlerımızın yazık carsıya cıksınlarda ınt e gırıp goruselım dıye canları cıkıyo kalkıp ne takıyosun bosver agzı olan konusuyo caglacım bu memlekette ıns kendılerınınde gıder sevgılılerıde ne kadar kotu bısey soyledıklerının farkına varırlar

askere giden çüküne sahip olamıyor muymuş?
Bak gene gece gece beni böyle konuşturuyolar
Herkes o zihniyette olanlar gibi uçkurunun peşinde zannediyorlar herhalde.

Çocuk dur ben hazır askere geldim, hemen bi haltlar yemeliyim mi diyicek ya!
O zaman evli adamların da biz alışkındık, şimdi kadınsız kaldık hemen genelevlere falan koşalım demeleri lazım. Allahım yarabbim ya sapık ve örümcek beyinli zihniyet bunlar..

haa yapan yok mudur? tabiki var bir sürü. ama bu asla genellemek için yeterli bir sebep değil.

Son düzenleme:

İçim şişti Ezgi artık yaa, hep aynı kişiden aynı olumsuzlukta muhabbetler duymaktan sıkıldım artık.
Sende de oluyordur, Saygın'ı o kadar çok seviyorsun ki mesela sen özleminden de kaynaklı tabi sürekli ondan bahsetmek geliyordur içinden. Bende de öyleydi ama artık kendileri bir şey sormadıkça Aytaç'ın A'sını dilimin ucuna getirmiyorum biliyor musun yanlarında yine bir şey diyecekler de canımı sıkacaklar diye. Çünkü çocuğun her yaptığı her dediği laf kusurlu yani onlara göre.
Onlara göre mantık şöyle herhalde, benim sevgilimin beyni de kalbi de orasında atıyor herhalde sadece ki bir o sevdaya, hiç düşünmeden içi acımadan beni ezip geçecek yapacak öyle bir hata ki benim hatta tüm bayanların o konuda ne kadar hassas olduğunu bilmeden. O kadar iradesiz ki aciz ki demek ki 15-16 yaşındaki ergen çocuklar gibi nefsine yenik düşecek. Benim onların düşünce tarzından çıkarabildiğim ancak ve ancak bu yani

Kendileri çekmeyecek canım öyle şeyler, milletin tuzu kuru çünkü sevgilileri de eşleri falan da hep askerliğini daha önceden yapmış tipler, millet hazıra konar böyle atıp tutar bizse cefasını çekeriz üstüne bir de sapık abaza muamelesi yiyen ki haksız yere sevgililerimize üzülür ve hiç yoktan onları savunmak durumunda kalırız, nasıl bir iştir ben anlayamadım

Ağustos'u bekliyoruz.
Bu şarkı bize gelsin...

[video=youtube;u9JELJRHJcI]http://www.youtube.com/watch?v=u9JELJRHJcI[/video]

Yok artikkkkk!!!herkes abazami acmı? Bi halt yiycek asker genelde kari kiz gormemis insandir.akli basnda insan bu kdr seviyesini dusurmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…