- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.721
Kuzlarrr bu arada aklima
Geldii twitter instagram kullanan varsa takip edelim birbirimizzzii
Seninle benim aynı bebeğim, biz hala şafak konusunda kararsızız, hesaplansa da aydınlansak bu konuda :26:
İzinler 24 gün artık canım, sevk tarihi dahil edilir sadece şafağa, bir gün geriye çeker o da gittiği günden şafağı
benım facebook ınstagram falan var .)) twitter da var ama onu kullanmıyorum pek
163 gün kalmış cnm
evet oyle dıyorlar.yanı ne yalan soyleyım genelde pek haz etmezler.cunku kısa donemcıler hem kısa olup hemde az ıs yapmaya bakanları var.oyle olunca uzun donemler zaten okdar zaman orda kalcaklar ıyıce sınır oluyorlar bu duruma.mesela adam acıkogretımden okumus 4 yıl sonra oaraya gıtmıs farklı muamele beklıyor.kımse bunu kaldıramaz uzun donemlerden ,)
İzinler 26ya dustu diye okumustm sanki burda.24 mu 26mi kafam karisti smdi:)
yok canım oyle bırsey.bız 1 ocak dedık mı cıkıyoruz.sızde ıste normalde hangı ay cıkcaksanız 3 ay daha erken cıkcaksınız
kızlaar yol izinlerinizi söylerseniz hesaplayabilirim
İnstagram hesap adin ne takip ediym:)face de olr hepsi olr:)
Dogru gidiyorum o zaman canım oh beeBunada şukur napalımm
Bugün konuştuğumda Muğla Merkezde kısa dönemler ve komandolar varmış birtek komandolar diyorlar mıdır ki :26:
15 ayken 30 olmasının mantığı her ay için 2 gün üzerinden hesaplanmasındandı. 12 aya düştüğüne göre 24 söylentisi oldukça revaçta
Ben yanlış mı gidiyorum :26:
Bugün konuştuğumda Muğla Merkezde kısa dönemler ve komandolar varmış birtek komandolar diyorlar mıdır ki :26:
aynen tatlımm sen nerelerdeydın bugn görnmedn hıcc
yol izni 2 gün cnm sana zahmet bi hesapla
Dmii yok yani oyle olsa emre daha iyi bilirdi zaten haber ucardi.vallahi ztn bu saatten snra safaga 90 ekleyemem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?