- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.701
bize poşet mi dıyolar yani oradaakötü davranıyolarmıdır kızlar yarn sorayımm untmymm
Mehmet bey'de deniyor canımKötü neden davransınlar hem ben kısa dönemler daha rahat diye biliyorum merak etme sen
bende 155 değil artık dıe duydumm kızlara zahmet olmazsaa eskıler bı hesaplasalar cok ıyı olacaakbızımde silus 4 kasım :44::44::44::44:
uzman olmuşsunuz artık vallahibizde yakında böyle oluruz sayenizde..
Siz olmasanız geçmezdi zaman
evet oyle dıyorlar.yanı ne yalan soyleyım genelde pek haz etmezler.cunku kısa donemcıler hem kısa olup hemde az ıs yapmaya bakanları var.oyle olunca uzun donemler zaten okdar zaman orda kalcaklar ıyıce sınır oluyorlar bu duruma.mesela adam acıkogretımden okumus 4 yıl sonra oaraya gıtmıs farklı muamele beklıyor.kımse bunu kaldıramaz uzun donemlerden ,)
bende 155 değil artık dıe duydumm kızlara zahmet olmazsaa eskıler bı hesaplasalar cok ıyı olacaakbızımde silus 4 kasım :44::44::44::44:
İzinler 24 gün artık canım, sevk tarihi dahil edilir sadece şafağa, bir gün geriye çeker o da gittiği günden şafağı
tecrübeli arkadaşlar bizim şafak kaç size zahmet bi hesaplarmısınız?sülüs tarihi 4 kasım kısa dönem
Yeni gelenlere çömez gözyle bakıolar ya ıns oyledır bı sıkntı olsa derdı gercı ama genede yarn sorayımm
canım en once bız yararlanabılıyorsak sız hayli hyli.o sey mı olur ya.ocaktan ıtıbaren kım 12 ayını doldurduysa tezkere alıyor
tecrübeli arkadaşlar bizim şafak kaç size zahmet bi hesaplarmısınız?sülüs tarihi 4 kasım kısa dönem
Kısa dönemlere kotu davranıyolarmıymış cnmm mrk edıorm :18::18::18:
evet oyle dıyorlar.yanı ne yalan soyleyım genelde pek haz etmezler.cunku kısa donemcıler hem kısa olup hemde az ıs yapmaya bakanları var.oyle olunca uzun donemler zaten okdar zaman orda kalcaklar ıyıce sınır oluyorlar bu duruma.mesela adam acıkogretımden okumus 4 yıl sonra oaraya gıtmıs farklı muamele beklıyor.kımse bunu kaldıramaz uzun donemlerden ,)
kızlaar yol izinlerinizi söylerseniz hesaplayabilirim
2014kasim yerine temmuzda gelicek o zmn izin kullanmazsa.herkes bi kafadan ses ediyo bilip bilmeden .yararlanamiyo galiba emre diye falan.supheye dusuyorum yani ister istemez
yol izni askerlik süresinden ayrıca düşülür diye biliyorum ben doğru hesapladım diye biliyorum senin dediğin gibi izinler 24 gün artı birde yol iznini düşünce (toplam askerlik 365 diye biliyorum) eğer izin kullanmazsa dediğim kadar kaldı dedim ama yanlış mı hesapladım
Kuzlarrr bu arada aklima
Geldii twitter instagram kullanan varsa takip edelim birbirimizzzii
Kuzlarrr bu arada aklima
Geldii twitter instagram kullanan varsa takip edelim birbirimizzzii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?