93/3 asker yolu bekleyenler

evet oyle dıyorlar.yanı ne yalan soyleyım genelde pek haz etmezler.cunku kısa donemcıler hem kısa olup hemde az ıs yapmaya bakanları var.oyle olunca uzun donemler zaten okdar zaman orda kalcaklar ıyıce sınır oluyorlar bu duruma.mesela adam acıkogretımden okumus 4 yıl sonra oaraya gıtmıs farklı muamele beklıyor.kımse bunu kaldıramaz uzun donemlerden ,)

bize poşet mi dıyolar yani oradaa kötü davranıyolarmıdır kızlar yarn sorayımm untmymm

bende 155 değil artık dıe duydumm kızlara zahmet olmazsaa eskıler bı hesaplasalar cok ıyı olacaak bızımde silus 4 kasım :44::44::44::44:

tecrübeli arkadaşlar bizim şafak kaç size zahmet bi hesaplarmısınız?sülüs tarihi 4 kasım kısa dönem

uzman olmuşsunuz artık vallahi bizde yakında böyle oluruz sayenizde..
Siz olmasanız geçmezdi zaman

Geçen gün askerliğini daha yapmamış bir arkadaşıma, askeriyenin sevk tarihi olayının mantığını anlattım ayıptır söylemesi
Olursunuz canım olursunuz, ben atarsa kelimesinin bile anlamını idrak edemiyordum daha önce, şimdi bilmediğimiz şey kalmadı mübarek

Kısa dönemlere kotu davranıyolarmıymış cnmm mrk edıorm :18::18::18:

kısa donem normalde kac gun suruyor kı ben dha onu bıle bılmıyorum .) tam 6 ay ıse normalde 6 mayısta bıtmesı gerek.tum ızınler dahıl buna.24 gun ızın var sa onuda cıkarsan ozaman o gunden heralde

bende 155 değil artık dıe duydumm kızlara zahmet olmazsaa eskıler bı hesaplasalar cok ıyı olacaak bızımde silus 4 kasım :44::44::44::44:

İzinler 24 gün artık canım, sevk tarihi dahil edilir sadece şafağa, bir gün geriye çeker o da gittiği günden şafağı

yol izni askerlik süresinden ayrıca düşülür diye biliyorum ben doğru hesapladım diye biliyorum senin dediğin gibi izinler 24 gün artı birde yol iznini düşünce (toplam askerlik 365 diye biliyorum) eğer izin kullanmazsa dediğim kadar kaldı dedim ama yanlış mı hesapladım

tecrübeli arkadaşlar bizim şafak kaç size zahmet bi hesaplarmısınız?sülüs tarihi 4 kasım kısa dönem

Uzun dönem olsanız tamam da kızçeler, tam günü söylemeniz lazım kaç gün yapacaklar askerlik, bizimki fiks 365 gün diye hesaplayabiliyoruz biz kendimizinkini de diğer arkadaşlarınkini de

Yeni gelenlere çömez gözyle bakıolar ya ıns oyledır bı sıkntı olsa derdı gercı ama genede yarn sorayımm

İllaki öyle oluyo canım benim sevgilim 93/2 mesela ilk gittiğinde onada emirler filan yağdrıyolardı 3ler geldi rahatladı. Kısa dönem olduğu için biraz gıcık olabilirler ama insandan insana değişir tabi durum

canım en once bız yararlanabılıyorsak sız hayli hyli.o sey mı olur ya.ocaktan ıtıbaren kım 12 ayını doldurduysa tezkere alıyor

2014kasim yerine temmuzda gelicek o zmn izin kullanmazsa.herkes bi kafadan ses ediyo bilip bilmeden .yararlanamiyo galiba emre diye falan.supheye dusuyorum yani ister istemez

Seninle benim aynı bebeğim, biz hala şafak konusunda kararsızız, hesaplansa da aydınlansak bu konuda :26:

kızlaar yol izinlerinizi söylerseniz hesaplayabilirim

Bizim yol izni 1 gün cnm

yok canım oyle bırsey.bız 1 ocak dedık mı cıkıyoruz.sızde ıste normalde hangı ay cıkcaksanız 3 ay daha erken cıkcaksınız

2014kasim yerine temmuzda gelicek o zmn izin kullanmazsa.herkes bi kafadan ses ediyo bilip bilmeden .yararlanamiyo galiba emre diye falan.supheye dusuyorum yani ister istemez

Yol izni 24 güne dahil değildir o doğru, ama kafadan 24 günü hiç kullanmayacağını farz edersek de 365 üzerinden 341 kalmış oluyor. Yol izni de dediğin üzere 24 günden sayılmadığı için onu hiç bir şekilde şafaktan düşemezsin o ayrı bir izin çünkü
Tüm izinleri kullanacak düşüncesiyle de hesaplayınca mesela benim sevdiceğimin sevk tarihi 14 Ağustos fakat gittiği gün sayıldığından 13 Ağustos ta kısmetse geri gelecek ( tüm izinlerini kullanması halinde )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…