- 25 Ekim 2013
- 1.390
- 462
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.741
yok ya sanmam komandoları bılemıcem aman ya takma bu kadar bsy cık olmazz .)
GIZZZEEMLI yaz bakim instagramda ckıcakmı .) facebook'u zor bulursun.sen soyle ordan ben bulayım senı
Bugün hastaneye gittim rutin kontrollerim vardı, tahlil felan yaptırdım :26: eve geldim girdim bi ara foruma kimse yoktu çıktım :26: telefon bekledim Erhan'dan 6 gibi aradı 3 dk anca konuşabildik
İnstagramda gi m senmisin? Baskasina yollamiym:)kubra ozkan.face profil arka fotom brdaki profil resmimle ayni
komando kamondoo heheh der der cnmmuzramm senınkıde benmkıyle aynı yerdeydı deglmı sen ıstanbuldamydn ya
kısa dönem diye hatırlıyorum cnm umarım yanlış hatırlamıyorumdur 162 gün eğer hiç izin kullanmazsa :)
İstanbuldayım bebeğim de senin kisi manisa benimkisi Muğlakeşke ikisi aynı yerde yapsaydı napar eder tanıştırırdık :26:
Aa geçmiş olsn cnm 93/4 de kimse olmuooh maşallah olsun sesını duydunn ya şukurler olsn dıyelım
tüh aynen usta birligi neresi :)
arkadaşlar benden bu gece bu kadar yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler
arkadaşlar benden bu gece bu kadar yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler
Yine Muğla ikiside aynı yere çıkmış :26:
evet cnm 21 nisan 2014 yazıcaksn :)) 1 gun yol ıznı deglmı sıznde ??
İstanbuldayım bebeğim de senin kisi manisa benimkisi Muğlakeşke ikisi aynı yerde yapsaydı napar eder tanıştırırdık :26:
İnstagramda gi m senmisin? Baskasina yollamiym:)kubra ozkan.face profil arka fotom brdaki profil resmimle ayni
hadı yaa yerı ıyımıymıs pekı :18:
Yine sormadım, arayınca ne soracağımı şaşırıyorum :26: 1 gündür herhalde bebeğim :26:
tamam oldu.) facebookta bulamadım yalnız seni ne cok kubra ozkn var
Dogrudur fzla ckiyo.kolay kolay bulunamiyorm malesef face te:)neyse instagramda bulduk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?