93/3 asker yolu bekleyenler

Kızlar bende yatıyorum.yatarken telefonu tutmak zor oluyor.)) hepiniizi öptüm kocaman.sevdiğinizle rüyalarda buluşunnn,iyi geceler..

bende yatıyorum artık kızlaaarrr herkese iyi gecelerr tatlı rüyalar asker yolu gözleyen asker yarenleri hepiniz bu gece askerinizle sevdiğinizle buluşursunuz rüyanızda inş iyi geceler tatlı rüyalar herkesee

Kızlar bende yatıyorum.yatarken telefonu tutmak zor oluyor.)) hepiniizi öptüm kocaman.sevdiğinizle rüyalarda buluşunnn,iyi geceler..

Kamufilajlı bizimde 2. Tane falan.oda yemin töreninde iki arada bir derede çektirmiştik.))

bizimkininde arkadaşlarıyla 3 4 tane fotosu var ama bir tane özel olarak benm için çekilmiş o duruyo bende bir tek

Emreninde tek ve arkadaslariyla ck var bnde.biZim acemilikte ziyarete gttigmde cekildiklerim var brlikte

allahımmmmmmmmmmmmmmm oluyorum suan sarhos oldum aglamaktan geberıyorum canım acıyoooo off

Günaydın kızlar bugün kurs dolayısıyla erkenciyim gördügünüz gibi :18:

Erzincan' çok soğuk yaa pufffff
Ama Kasım'da gittik gittik yoksa kar Nisan'a kadar kalkmazmış orada
Ne yapacağız bilmem, onun o gün boynunu bükük bırakırsam buralarda patlarım ağlamaktan, korkuyorum sütüm kesilir falan diye
Daha bebiş 1 aylık
Zor canım çok haklısın, kim bilir geceleri düşünüp o ranzalarda nasıl da boğazları düğüm düğüm oluyordur
Düşündükçe burnumun direği sızlıyor
Allah yardımcımız olsun

bende bursada oturuyorum .)

Neresinde canım

günaydın ekinci
gerçekten çok zor karar vermen yemin törenine gitsen bi dert gitmesen bi dert.allah yardımcın olsun karar vermende .
ama bebeğini düşün ona göre karar ver derim.çünkü daha çok küçük.ona bişey olursa yada sütün üzüntüden oralarda kesilirse eşinde çok üzülür.biliyorum başkalarının yorum yapması kolay fakat aklımdan geçenleri söyledim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…