- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.781
çok özendiiim benim askerimle hiç asker fotom yokbireysel çekilmiş asker fotosu var birtek elimde
çok özendiiim benim askerimle hiç asker fotom yokbireysel çekilmiş asker fotosu var birtek elimde
Kızlar bende yatıyorum.yatarken telefonu tutmak zor oluyor.)) hepiniizi öptüm kocaman.sevdiğinizle rüyalarda buluşunnn,iyi geceler..
Arkadaslarıyla askeriyede bir sürü var.2tane albüm yapmış verdi bana.hatıra aile albümüne koyarım.)
iyi geceler cnm tatlı rüyalar sende rüyanda sevdiğinle buluşursun inş
bende artık photoshopta oynar birleştiririm benimde olur ki fotom
bizimkininde arkadaşlarıyla 3 4 tane fotosu var ama bir tane özel olarak benm için çekilmiş o duruyo bende bir tek
Ay kıyamam çok şekersinn.)) oda olur.inşallahhh.mucak
Artar o ya.ben istedim bol bol çekin hatıra koyarız diye.cocugun herşeyi bende zaten .))giysileri falan filan bi o yok.((
o zmn yarın burda asker yarenleri tanışma partisi vaaarrrr
Kızlar bende yatıyorum.yatarken telefonu tutmak zor oluyor.)) hepiniizi öptüm kocaman.sevdiğinizle rüyalarda buluşunnn,iyi geceler..
Kamufilajlı bizimde 2. Tane falan.oda yemin töreninde iki arada bir derede çektirmiştik.))
bizimkininde arkadaşlarıyla 3 4 tane fotosu var ama bir tane özel olarak benm için çekilmiş o duruyo bende bir tek
o kdr çenemiz düştü ki oraya gelemezler okumak ıcın bence
Erzincan' çok soğuk yaa pufffffYaa eğer çok uzaksa gitme bence.
ben balıkesirdeyim. eşim acemilikte hataya gitti.
ben gitmedim yemin törenine.
birazcık üzülmüş olabilir ama 2 gün için oraya gitmeme daha çok üzülürdü.
sizin bir de bebek var, o soğukta yollara çıkmayın.
Zor canım çok haklısın, kim bilir geceleri düşünüp o ranzalarda nasıl da boğazları düğüm düğüm oluyorduroff offf ayne sorun bizdede var oğluşu sorarken sesi titriyor.bugün baba dedi onu söyledim bi heyecanla ama dahada kötü oldu.insan ne yapacağını bilemiyor.benim yanımda annem var canım bide kayınvalide gelir gider .yinede eşin olmadan çocuk büyütmek çok zor.
bende bursada oturuyorum .)
Günaydın canım, ben de 2 saatte bir bebek emzirdiğim için günün her dasti beni burada görmeniz mümkünGünaydın kızlar bugün kurs dolayısıyla erkenciyim gördügünüz gibi :18:
Erzincan' çok soğuk yaa pufffff
Ama Kasım'da gittik gittik yoksa kar Nisan'a kadar kalkmazmış orada
Ne yapacağız bilmem, onun o gün boynunu bükük bırakırsam buralarda patlarım ağlamaktan, korkuyorum sütüm kesilir falan diye
Daha bebiş 1 aylık
Zor canım çok haklısın, kim bilir geceleri düşünüp o ranzalarda nasıl da boğazları düğüm düğüm oluyordur
Düşündükçe burnumun direği sızlıyor
Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?