- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.801
Günaydın canım, ben de 2 saatte bir bebek emzirdiğim için günün her dasti beni burada görmeniz mümkün
Senin ne kursun vardı?
bize poşet mi dıyolar yani oradaakötü davranıyolarmıdır kızlar yarn sorayımm untmymm
Kuzlarrr bu arada aklima
Geldii twitter instagram kullanan varsa takip edelim birbirimizzzii
allahımmmmmmmmmmmmmmm oluyorum suan sarhos oldum aglamaktan geberıyorum canım acıyoooo off
Sevgilim iki gündür revirde yatıyomş
Serum yemş yaa biliyodm ztn off off
Yaaa ece çok üzüldüm.
Şimdi nasılmış?
Geçmiş olsun ya.
Off bizim de mi öyle oldu acabaa...
Hala tam iyi deglmş ama doktoru zor ikna etmş bugün çarşı izni var cıkmam lazm diye zorla cıkmş hala tam iyi deglm karnım agrıyo ama orda kalsam seni arayamicaktm izin vermedi cünkü kalkmama revirci dedi.Yarında pazar ztn dinlenirim yatıp dedi aman yaaa içime dogmş resmen
Allah korusun canım bnmki öyle oldu diye sende kötüsünden düşünme :26:
çok geçmiş olsun üzüldüm.
ama dinlenir yarın da.
of ya ben birazdan karakolu arıycam dayanamayıp.
raşit de acil bişey olursa ara demişti ama acil sayılır mı bu ya?
Canım eşin cezaevine gitmişti değilmi knşmuştk cezaevi askeri gitmiyor olay yerine..asayiş jandarmaları gidiyor eşin mahkemelere ve mahkumları hastahaneye götürme işLerine gidebilir anca.şöyle bi haber buldum. Dün olmuş bu.
Denizli'nin Çameli İlçesi'nde, 83 yaşındaki Fatma Yılmaz'ın evinde cesedi bulundu. Yapılan incelemede Yılmaz'ın başına defalarca keserle vurulduğu belirlenirken, 6 cumhuriyet altını ile 2 bileziğin kayıp olduğu anlaşıldı.
Olay, saat 14.00 sıralarında, ilçeye bağlı Kolak Köyü Arıkaltı Mahallesi'nde meydana geldi. Cuma Namazı'ndan sonra gittiği evinde Mehmet Yılmaz, eşi Fatma Yılmaz'ı kanlar içinde buldu. Komşularından yardım isteyen Yılmaz durumu, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolünde, başına keserle defalarca vurulduğu belirlenen Fatma Yılmaz'ın olay yerinde öldüğü tespit edildi. Jandarmanın araştırmasında Fatma Yılmaz'a ait 6 cumhuriyet altını ile 2 bileziğinin kayıp olduğu anlaşıldı. Fatma Yılmaz'ın başına vurulduğu belirlenen keser de evin bahçesinde ele geçirildi. İncelemelerin ardından Yılmaz'ın cesedi otopsi için Çameli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma katil ya da katillerinin kimliğini belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Acaba eşim de bu köye falan mı gitti?
Hala tam iyi deglmş ama doktoru zor ikna etmş bugün çarşı izni var cıkmam lazm diye zorla cıkmş hala tam iyi deglm karnım agrıyo ama orda kalsam seni arayamicaktm izin vermedi cünkü kalkmama revirci dedi.Yarında pazar ztn dinlenirim yatıp dedi aman yaaa içime dogmş resmen
Canım eşin cezaevine gitmişti değilmi knşmuştk cezaevi askeri gitmiyor olay yerine..asayiş jandarmaları gidiyor eşin mahkemelere ve mahkumları hastahaneye götürme işLerine gidebilir anca.
Erzincan' çok soğuk yaa pufffff
Ama Kasım'da gittik gittik yoksa kar Nisan'a kadar kalkmazmış orada
Ne yapacağız bilmem, onun o gün boynunu bükük bırakırsam buralarda patlarım ağlamaktan, korkuyorum sütüm kesilir falan diye
Daha bebiş 1 aylık
Zor canım çok haklısın, kim bilir geceleri düşünüp o ranzalarda nasıl da boğazları düğüm düğüm oluyordur
Düşündükçe burnumun direği sızlıyor
Allah yardımcımız olsun
Neresinde canım
eşim asayiş zaten.
oradaki bütün askerler hem cezaevinde nöbet tutuyor hem devriyeye çıkıyormuş.
toplamda 30 asker bile yokmuş çünkü.
eşim daha önce mahkum da götürdü.
bi olaya karışmış birini de köye gidip yakalamışlar.
o yüzden düşündüm acaba olay olunca oraya mı gittiler diye.
Yaaa ece çok üzüldüm.
Şimdi nasılmış?
Geçmiş olsun ya.
Off bizim de mi öyle oldu acabaa...
çok geçmiş olsun üzüldüm.
ama dinlenir yarın da.
of ya ben birazdan karakolu arıycam dayanamayıp.
raşit de acil bişey olursa ara demişti ama acil sayılır mı bu ya?
Saol canım inş kısa sürede iyileşir
Ara bnce acil tabiki meraktan sinir hastası olcaz böyle giderse daha ne olsun
şöyle bi haber buldum. Dün olmuş bu.
Denizli'nin Çameli İlçesi'nde, 83 yaşındaki Fatma Yılmaz'ın evinde cesedi bulundu. Yapılan incelemede Yılmaz'ın başına defalarca keserle vurulduğu belirlenirken, 6 cumhuriyet altını ile 2 bileziğin kayıp olduğu anlaşıldı.
Olay, saat 14.00 sıralarında, ilçeye bağlı Kolak Köyü Arıkaltı Mahallesi'nde meydana geldi. Cuma Namazı'ndan sonra gittiği evinde Mehmet Yılmaz, eşi Fatma Yılmaz'ı kanlar içinde buldu. Komşularından yardım isteyen Yılmaz durumu, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolünde, başına keserle defalarca vurulduğu belirlenen Fatma Yılmaz'ın olay yerinde öldüğü tespit edildi. Jandarmanın araştırmasında Fatma Yılmaz'a ait 6 cumhuriyet altını ile 2 bileziğinin kayıp olduğu anlaşıldı. Fatma Yılmaz'ın başına vurulduğu belirlenen keser de evin bahçesinde ele geçirildi. İncelemelerin ardından Yılmaz'ın cesedi otopsi için Çameli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma katil ya da katillerinin kimliğini belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Acaba eşim de bu köye falan mı gitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?