93/3 asker yolu bekleyenler

Günaydın canım, ben de 2 saatte bir bebek emzirdiğim için günün her dasti beni burada görmeniz mümkün
Senin ne kursun vardı?

Sen yenisin galiba :26: Tanışmadık sanırım ben Ece 93/3 yareniyim Hoşgeldin aramıza
Yazılım kursuna gidiyorum iş için

kizlarrr gunaydinnnnnn cokk mutluyummm sevgilimmmin sesi illle uyandimmmm sukurler olsunnn sesine olurumm gayet iyi 3gun yol izni varmis dagitim izni kullnmyck yol izninden 1gun sadece istnbula gelicek gorucz dedii cokk mutlu oldummmmm 29 kasimda yemin toreni :))) Sizler nasilsniz kizlarrrr

bize poşet mi dıyolar yani oradaa kötü davranıyolarmıdır kızlar yarn sorayımm untmymm

evet bizimkiler kısa dönemlere poşet diyorlar.
kısa dönemler birbiriyle arkadaş olurlarmış zaten genelde.
kötü davrandıklarını sanmıyorum.
sadece bunlar gidici gözüyle bakıyorlar.

Kuzlarrr bu arada aklima
Geldii twitter instagram kullanan varsa takip edelim birbirimizzzii

isteyenlere facebook adresimi gönderebilirim. diğer arkadaşlarla biz facebooktan arkadaşız.

allahımmmmmmmmmmmmmmm oluyorum suan sarhos oldum aglamaktan geberıyorum canım acıyoooo off

ezgicim ya üzme kendini.

Kızlar moralim sıfırın altında.
Yok, eşim hala aramadı

Sevgilim iki gündür revirde yatıyomş
Serum yemş yaa biliyodm ztn off off

Yaaa ece çok üzüldüm.
Şimdi nasılmış?
Geçmiş olsun ya.

Off bizim de mi öyle oldu acabaa...

Hala tam iyi deglmş ama doktoru zor ikna etmş bugün çarşı izni var cıkmam lazm diye zorla cıkmş hala tam iyi deglm karnım agrıyo ama orda kalsam seni arayamicaktm izin vermedi cünkü kalkmama revirci dedi.Yarında pazar ztn dinlenirim yatıp dedi aman yaaa içime dogmş resmen
Allah korusun canım bnmki öyle oldu diye sende kötüsünden düşünme :26:

çok geçmiş olsun üzüldüm.
ama dinlenir yarın da.

of ya ben birazdan karakolu arıycam dayanamayıp.
raşit de acil bişey olursa ara demişti ama acil sayılır mı bu ya?

ama dinlenir yarın da.

Saol canım inş kısa sürede iyileşir

Ara bnce acil tabiki meraktan sinir hastası olcaz böyle giderse daha ne olsun

geçmiş olsun cnm.
bizimkininde dün ateşi varmış bu sabah iiim dedi ama doğrumu söyledi emin olamadım
insan gözüyle görmeden inanmıyor böyle şeylere
neyse cnm acil şifalar dilerim tekrar geçmiş olsun umarım kısa zamanda iii olurlar

şöyle bi haber buldum. Dün olmuş bu.

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde, 83 yaşındaki Fatma Yılmaz'ın evinde cesedi bulundu. Yapılan incelemede Yılmaz'ın başına defalarca keserle vurulduğu belirlenirken, 6 cumhuriyet altını ile 2 bileziğin kayıp olduğu anlaşıldı.

Olay, saat 14.00 sıralarında, ilçeye bağlı Kolak Köyü Arıkaltı Mahallesi'nde meydana geldi. Cuma Namazı'ndan sonra gittiği evinde Mehmet Yılmaz, eşi Fatma Yılmaz'ı kanlar içinde buldu. Komşularından yardım isteyen Yılmaz durumu, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolünde, başına keserle defalarca vurulduğu belirlenen Fatma Yılmaz'ın olay yerinde öldüğü tespit edildi. Jandarmanın araştırmasında Fatma Yılmaz'a ait 6 cumhuriyet altını ile 2 bileziğinin kayıp olduğu anlaşıldı. Fatma Yılmaz'ın başına vurulduğu belirlenen keser de evin bahçesinde ele geçirildi. İncelemelerin ardından Yılmaz'ın cesedi otopsi için Çameli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma katil ya da katillerinin kimliğini belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Acaba eşim de bu köye falan mı gitti?

Canım eşin cezaevine gitmişti değilmi knşmuştk cezaevi askeri gitmiyor olay yerine..asayiş jandarmaları gidiyor eşin mahkemelere ve mahkumları hastahaneye götürme işLerine gidebilir anca.

canim cok gecmis olsnn ((( tez vaktte askerin sagligina kavussunn .. ariyamayanlar.nolur endiselnmyn yogunlardir (

Canım eşin cezaevine gitmişti değilmi knşmuştk cezaevi askeri gitmiyor olay yerine..asayiş jandarmaları gidiyor eşin mahkemelere ve mahkumları hastahaneye götürme işLerine gidebilir anca.

eşim asayiş zaten.
oradaki bütün askerler hem cezaevinde nöbet tutuyor hem devriyeye çıkıyormuş.
toplamda 30 asker bile yokmuş çünkü.

eşim daha önce mahkum da götürdü.
bi olaya karışmış birini de köye gidip yakalamışlar.
o yüzden düşündüm acaba olay olunca oraya mı gittiler diye.

Kükürtlüde oturuyorum canım sen??

benm askerimin karakolundada 20 kişiLer ama hım o zaman bilemem cnm bnm askerim sadece cezaevi jandarması asayiş ayrı..
mahkum götürmesi doğal çünkü onun görevi ama olay yerine gitmeleri olayını bilmiyorm. devriye dediğin hastahane va adliye görevi cnm hatta zaman zaman farklı çevre illerede mahkum teslimi yapıcaklar...oralarda kalıcaklar ama bilmiorm asayiş te yse aynı zamanda o zaman gitmiş olabilir ama yinede ihtimal vermiyorum ayrı ayrıdır onlar çünkü..

Son düzenleme:

Yaaa ece çok üzüldüm.
Şimdi nasılmış?
Geçmiş olsun ya.

Off bizim de mi öyle oldu acabaa...

ama dinlenir yarın da.

Saol canım inş kısa sürede iyileşir

Ara bnce acil tabiki meraktan sinir hastası olcaz böyle giderse daha ne olsun

Kızçeler, sevgili kader ortaklarım, benim sevdicek de sabah ancak arayabildi.
Çarşamba günü arayabilmişti ya en son, perşembe günü ( kısa dönem askerler geldiği için ) bunlara yatacak yer kalmamış ne saçma mantıksa sonradan gelen adamları mı yerlerine yatırdılar ne anlamadım, kazancı da olacaklar diye kazan dairelerine götürmüşler sözde işi öğrensinler diye ki sınavları daha pazartesi günü, o sınavın açıklanması da bir haftayı bulacaktı. Neyse gecenin bir yarısına kadar bakım zart zurt derken tutmuşlar perşembe akşamı yorgunluktan arayamamış. Geç yattıkları için bari Allah razı olsun (!) biraz fazla yat vermişler. Sonra da akşam 7 - 10 arası bir kazan dairesinde nöbet tutturmuşlar, sonra da ana binadakine geçirmişler gece 3 e kadar da orada nöbet tutturmuşlar arızaya karşı, evet yanlış duymadınız 5 te kaldırdıkları adamları 3 e kadar tutmuşlar. Sabah 3-6 arası ne yaptığını tam olarak anlayamadım ama daha hiç uyuyamadım, şimdi gitcem yatmaya bir seni arayayım dedim falan dedi. Bir ton da söylendi laf etti, bu yeni gelen askerlerden kaynaklı bir sıkıntı var sanırım, onu daha önce hiç böyle hiddetli görmemiştim

Günaydın kızlarr.arayamayan askerlerın nedenlerı ortaya cıkıyor tek tek ama hıc iç açıcı değil desenize .s yatcak yer sorunu varsa asker alıp durmasın paso sacmalıga bak ya.Bugun haftasonu daha kolay fırsat bulup ararlar bence.Sabırla beklemeye devam edın :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…