- 16 Ağustos 2013
- 826
- 3
- 26
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.821
Sevgilim iki gündür revirde yatıyomş
Serum yemş yaa biliyodm ztn off off
evet bizimkiler kısa dönemlere poşet diyorlar.
kısa dönemler birbiriyle arkadaş olurlarmış zaten genelde.
kötü davrandıklarını sanmıyorum.
sadece bunlar gidici gözüyle bakıyorlar.
isteyenlere facebook adresimi gönderebilirim. diğer arkadaşlarla biz facebooktan arkadaşız.
ezgicim ya üzme kendini.
Kızlar moralim sıfırın altında.
Yok, eşim hala aramadı
Teşekkürler canım fikrini paylaştığın içingünaydın ekinci
gerçekten çok zor karar vermen yemin törenine gitsen bi dert gitmesen bi dert.allah yardımcın olsun karar vermende .
ama bebeğini düşün ona göre karar ver derim.çünkü daha çok küçük.ona bişey olursa yada sütün üzüntüden oralarda kesilirse eşinde çok üzülür.biliyorum başkalarının yorum yapması kolay fakat aklımdan geçenleri söyledim sadece
Kolay gelsin kursun canımSen yenisin galiba :26: Tanışmadık sanırım ben Ece 93/3 yareniyimHoşgeldin aramıza
Yazılım kursuna gidiyorum iş için
Gözün Aydın canımm ne güzel haberler almışsın, hem askerinin sesini duymuşsun, bizimki daha aramadı bakalımkizlarrr gunaydinnnnnn cokk mutluyummm sevgilimmmin sesi illle uyandimmmm sukurler olsunnn sesine olurumm gayet iyi 3gun yol izni varmis dagitim izni kullnmyck yol izninden 1gun sadece istnbula gelicek gorucz dedii cokk mutlu oldummmmm 29 kasimda yemin toreni :))) Sizler nasilsniz kizlarrrr
Canımm çok çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm askerler hasta olmasın lütfenSevgilim iki gündür revirde yatıyomş
Serum yemş yaa biliyodm ztn off off
Ertuğrulkent canımKükürtlüde oturuyorum canım sen??
Günaydın kızlarr.arayamayan askerlerın nedenlerı ortaya cıkıyor tek tek ama hıc iç açıcı değil desenize .s yatcak yer sorunu varsa asker alıp durmasın paso sacmalıga bak ya.Bugun haftasonu daha kolay fırsat bulup ararlar bence.Sabırla beklemeye devam edın :/
geçmiş olsun cnm.
bizimkininde dün ateşi varmış bu sabah iiim dedi ama doğrumu söyledi emin olamadım
insan gözüyle görmeden inanmıyor böyle şeylere
neyse cnm acil şifalar dilerim tekrar geçmiş olsun umarım kısa zamanda iii olurlar
Hala tam iyi deglmş ama doktoru zor ikna etmş bugün çarşı izni var cıkmam lazm diye zorla cıkmş hala tam iyi deglm karnım agrıyo ama orda kalsam seni arayamicaktm izin vermedi cünkü kalkmama revirci dedi.Yarında pazar ztn dinlenirim yatıp dedi aman yaaa içime dogmş resmen
Allah korusun canım bnmki öyle oldu diye sende kötüsünden düşünme :26:
bursalımısın cnmGünaydın kızlarr.arayamayan askerlerın nedenlerı ortaya cıkıyor tek tek ama hıc iç açıcı değil desenize .s yatcak yer sorunu varsa asker alıp durmasın paso sacmalıga bak ya.Bugun haftasonu daha kolay fırsat bulup ararlar bence.Sabırla beklemeye devam edın :/
Hayatımda ben böyle saçma bir şey görmedim yaa, sonradan gelen askerleri ne diye oraya çoktan yerleşmiş olan askerlerin yerine yatırıyorlar ki , yer mi yok ki yoksa bile yanlış anlaşılmasın ama rezilliği oraya önce giden askerlerin yaşaması hiç ama hiç adil değil !
doğru soyluyorsun canım ama ıste gelde anlat onlara.s sacma spaan ısler yapıyorlar
doğru soyluyorsun canım ama ıste gelde anlat onlara.s sacma spaan ısler yapıyorlar
Teşekkürler canım fikrini paylaştığın için
Bakalım karar için daha zaman var
Ama gidersek barlas ve ben havaalanından hemen otele geçeriz hiç çıkmayız oradan, törene katılmayız öyle konuştuk eşimle, yoksa izin vermiyor gelmemize , tören alanı çok soğuk olacak dedi
Biz onu otelde bekleyeceğiz
Törene de kayınvalidem görümcem kayınpederim katılır
Kolay gelsin kursun canım
Evet tanışmadık :)
Evliyim 1 aylık oğlum var 26 yaşındayım ben de 353. Dönem kısa dönem er yareniyim ama dün gece kendimi bu topikte buldum nedense
Gözün Aydın canımm ne güzel haberler almışsın, hem askerinin sesini duymuşsun, bizimki daha aramadı bakalım
Canımm tez vakiite ararlar ins
86. günümüz bugün bizim askeriyede, komutanlara kızıp bir iki defa çok ş*r*fsizler yaa falan dediğini duymuştum sevgilimin ama bugün ilk defa askerlerden yakındığını duyunca durum söylediğinden de vahim gibime geliyor, bir de sesi falan fena hasta olacak gibi, bir hasta olsun bendeki siniri görün o zaman siz
benm askerimin karakolundada 20 kişiLer ama hım o zaman bilemem cnm bnm askerim sadece cezaevi jandarması asayiş ayrı..
mahkum götürmesi doğal çünkü onun görevi ama olay yerine gitmeleri olayını bilmiyorm. devriye dediğin hastahane va adliye görevi cnm hatta zaman zaman farklı çevre illerede mahkum teslimi yapıcaklar...oralarda kalıcaklar ama bilmiorm asayiş te yse aynı zamanda o zaman gitmiş olabilir ama yinede ihtimal vermiyorum ayrı ayrıdır onlar çünkü..
bana gonderebılırsın canım .) eklerım senıde.bugun kübra yeniden acıcaktı gelınce konuyu bakalım .))
86. günümüz bugün bizim askeriyede, komutanlara kızıp bir iki defa çok ş*r*fsizler yaa falan dediğini duymuştum sevgilimin ama bugün ilk defa askerlerden yakındığını duyunca durum söylediğinden de vahim gibime geliyor, bir de sesi falan fena hasta olacak gibi, bir hasta olsun bendeki siniri görün o zaman siz
.))) siinrini yerim senin.insallah olmaz canım.benımkı oldu burnunu cekıp duruo.bagırmaktan sesde kalmamıs.ben ne zaman gıtsem hasta oluyor zaten.Düşün bir de kıbrıs yani.güya iyi derler hava pehh.canım uzulme ama daha cok yakıncak bunlar bırsey deıl.daha kotu seyler yasatmasın Allah.ne ınsanlar var damarına basıyorlar ozellıkle orda.karsılık versınde ceza alsın dıye
Acayip sinirliyim ya tav oldum falan diyip duruyor, benimki sabırlıdır normalde bende biraz telkin etmeye çalıştım, sakin ol hayatım sen, birkaç güne düzelir durum hele bir yerleşsinler de falan diye biraz konuştum ama yatacaktı tabi çok da bişey diyemedim. Diyorum ya benimki bile askerlerden yakınacak duruma geldiyse başka sıkıntılar da vardı orada
beyefendi ararlar ise sorup öğreneceğim detaylı olarak.
ama ben asayişteyim, tutuklama yetkim bile var diyip duruyordu.
ay bilmiyorum ya, kendi kendime belki işi vardır da aramamıştır diyodum ama nerde napıyor acaba!
mesaj kutunu boşaltır mısın gizemcim?
üzülme canım hasta olmaz alllahın izniyle86. günümüz bugün bizim askeriyede, komutanlara kızıp bir iki defa çok ş*r*fsizler yaa falan dediğini duymuştum sevgilimin ama bugün ilk defa askerlerden yakındığını duyunca durum söylediğinden de vahim gibime geliyor, bir de sesi falan fena hasta olacak gibi, bir hasta olsun bendeki siniri görün o zaman siz
inşallah inşallahGözün Aydın canımm ne güzel haberler almışsın, hem askerinin sesini duymuşsun, bizimki daha aramadı bakalım
Canımm tez vakiite ararlar ins
Acayip sinirliyim ya tav oldum falan diyip duruyor, benimki sabırlıdır normalde bende biraz telkin etmeye çalıştım, sakin ol hayatım sen, birkaç güne düzelir durum hele bir yerleşsinler de falan diye biraz konuştum ama yatacaktı tabi çok da bişey diyemedim. Diyorum ya benimki bile askerlerden yakınacak duruma geldiyse başka sıkıntılar da vardı orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?