93/3 asker yolu bekleyenler

bana gonderebılırsın canım .) eklerım senıde.bugun kübra yeniden acıcaktı gelınce konuyu bakalım .))

Teşekkürler canım fikrini paylaştığın için
Bakalım karar için daha zaman var
Ama gidersek barlas ve ben havaalanından hemen otele geçeriz hiç çıkmayız oradan, törene katılmayız öyle konuştuk eşimle, yoksa izin vermiyor gelmemize , tören alanı çok soğuk olacak dedi
Biz onu otelde bekleyeceğiz
Törene de kayınvalidem görümcem kayınpederim katılır

Sen yenisin galiba :26: Tanışmadık sanırım ben Ece 93/3 yareniyim Hoşgeldin aramıza
Yazılım kursuna gidiyorum iş için
Kolay gelsin kursun canım
Evet tanışmadık :)
Evliyim 1 aylık oğlum var 26 yaşındayım ben de 353. Dönem kısa dönem er yareniyim ama dün gece kendimi bu topikte buldum nedense
Gözün Aydın canımm ne güzel haberler almışsın, hem askerinin sesini duymuşsun, bizimki daha aramadı bakalım

Sevgilim iki gündür revirde yatıyomş
Serum yemş yaa biliyodm ztn off off
Canımm çok çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm askerler hasta olmasın lütfen
Kükürtlüde oturuyorum canım sen??
Ertuğrulkent canım

Son düzenleme:

Hayatımda ben böyle saçma bir şey görmedim yaa, sonradan gelen askerleri ne diye oraya çoktan yerleşmiş olan askerlerin yerine yatırıyorlar ki , yer mi yok ki yoksa bile yanlış anlaşılmasın ama rezilliği oraya önce giden askerlerin yaşaması hiç ama hiç adil değil !

Saol canım teşekkr ederm..
İnş kısa surer :26:

canimm herkes bi toplassn baslariz tanisip facebook falan almaya hihi daha rahat olur :))

bursalımısın cnm

doğru soyluyorsun canım ama ıste gelde anlat onlara.s sacma spaan ısler yapıyorlar

doğru soyluyorsun canım ama ıste gelde anlat onlara.s sacma spaan ısler yapıyorlar

86. günümüz bugün bizim askeriyede, komutanlara kızıp bir iki defa çok ş*r*fsizler yaa falan dediğini duymuştum sevgilimin ama bugün ilk defa askerlerden yakındığını duyunca durum söylediğinden de vahim gibime geliyor, bir de sesi falan fena hasta olacak gibi, bir hasta olsun bendeki siniri görün o zaman siz

.))) siinrini yerim senin.insallah olmaz canım.benımkı oldu burnunu cekıp duruo.bagırmaktan sesde kalmamıs.ben ne zaman gıtsem hasta oluyor zaten.Düşün bir de kıbrıs yani.güya iyi derler hava pehh.canım uzulme ama daha cok yakıncak bunlar bırsey deıl.daha kotu seyler yasatmasın Allah.ne ınsanlar var damarına basıyorlar ozellıkle orda.karsılık versınde ceza alsın dıye

beyefendi ararlar ise sorup öğreneceğim detaylı olarak.
ama ben asayişteyim, tutuklama yetkim bile var diyip duruyordu.
ay bilmiyorum ya, kendi kendime belki işi vardır da aramamıştır diyodum ama nerde napıyor acaba!

bana gonderebılırsın canım .) eklerım senıde.bugun kübra yeniden acıcaktı gelınce konuyu bakalım .))

mesaj kutunu boşaltır mısın gizemcim?

baya kızmışsın canm askerine belli etme ama o zaten sıkıntıda şuan herşey yoluna girer halledilir bi şekilde onu rahatlatmaya çalış benmkide hasta olmuştu kaç kişiyle yaşıyo sonuçta biri hasta olsa kapar oda Allah beterinden korusun canm sakin olmaya çalış

Acayip sinirliyim ya tav oldum falan diyip duruyor, benimki sabırlıdır normalde bende biraz telkin etmeye çalıştım, sakin ol hayatım sen, birkaç güne düzelir durum hele bir yerleşsinler de falan diye biraz konuştum ama yatacaktı tabi çok da bişey diyemedim. Diyorum ya benimki bile askerlerden yakınacak duruma geldiyse başka sıkıntılar da vardı orada

canim cok sacma.cidden yaaa allah sabir versinnn

dolumuymusss :S tamam bosalttım

üzülme canım hasta olmaz alllahın izniyle
güzel düşün

Gözün Aydın canımm ne güzel haberler almışsın, hem askerinin sesini duymuşsun, bizimki daha aramadı bakalım

Canımm tez vakiite ararlar ins
inşallah inşallah

sıkıntılar hep var zaten canımda sıkma canını bır sekılde gecıcek bu zaman.oda ordakı duruma gore davranır zaten sabır olmadan olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…