93/3 asker yolu bekleyenler

ayy saçmalığa bak
sen kalk öteki yatcak mı diyolar ya

gerçekten çok saçma.

bir haber alamayan ben kaldım sanırım.
40 saat oldu son konuşmamızdan beri. :2:

Aynen canım sakin sakin konuştum zaten ben de telefonda benden de gazı almasın iyice diye. Doğru diyorsun kapalı koğuşlar sonuçta biri kaptı mı şifayı hepsine geçer :26:

ayy saçmalığa bak
sen kalk öteki yatcak mı diyolar ya

gerçekten çok saçma.

bir haber alamayan ben kaldım sanırım.
40 saat oldu son konuşmamızdan beri. :2:

Herhalde öyle diyorlar yani ben de anlayamadım

Canım senin bulduğun haberi okudum ben, bence ona görevli olarak gitmiş olma ihtimalleri vardır. Dediğin gibi zamanında gittiyse mıuhtemelen ondandır diye düşünüyorum

üzülme canım hasta olmaz alllahın izniyle
güzel düşün

inşallah inşallah

Grip falan elbet olacak, hani İzmir insanı sonuçta biz burada kış mı görüyoruz Ankara soğuğu yiyecek orada da asıl canımı sıkan şuan içinde bulundukları durum yani, ne demek yatacak yer yok ya, gerekli koşulları sağlayamıyorsan bir ton askeri aynı anda alma o zaman kardeşim askeriyeye

sacmalikk zatenn mademm bu kadr insn gelioo askerligi iyice kisaltinn bune yaa

anladım cnm herşeyin hayırlısı olsun
demek sende aynı ben gibi dün katıldın bu topiğe
bende birden bire burada buldum kendimi çokdaa iiii oldu bence iyiki varsınız
hem zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hemde birlikte sevinçlerimizi ve dertlerimizi paylaşıyoruz.burada bir parantez açmalıyım galiba genellikle dertlerimizi paylaşıyoruz

canim cok gecmis olsnn ((( tez vaktte askerin sagligina kavussunn .. ariyamayanlar.nolur endiselnmyn yogunlardir (

Geçmiş olsun Ece'cim ya umarım ciddi bir şey değildir, üşütme falan mıymış :26:

gecmıs olsun canım uzulme :/ serumda almıs bak toparlar kendını en kısa surede ınsallah.bünyesi zayıf dusmustur belkı korkma

canım benimm çok çok geçmiş olsunn. inşallah çok öenmli bir şeyi yoktur sevgilinin konuşabildin mi

Herkese cok teşekkr ederm gecmş olsn dilerklerinz için

Aramıza yeni katılan kızçeler,
Dün aranızdan bazı arkadaşlardan tabloya eklenme talebi geldi. Ben notumu aldım, akşam şafak atımı yaparken kendilerini ekleyeceğim. Başka eklenmek isteyenler de varsa bu mesajıma alıntı yapmaları rica olunur.

Pazartesi başlayacak olan lanet vizelerim için buradan çıkma vaktim geldi artık. İnşallah akşama en kötü ihtimal gece 00.00 da görüşmek dileğiyle.

Öpüldünüüüz

öptükk bizde senii.hadi git guzelce calıs sen canım

canım benıde o toblya eklermsn.
güzelce calıs öptüm bende :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…