- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #7.841
Hayatımda ben böyle saçma bir şey görmedim yaa, sonradan gelen askerleri ne diye oraya çoktan yerleşmiş olan askerlerin yerine yatırıyorlar ki , yer mi yok ki yoksa bile yanlış anlaşılmasın ama rezilliği oraya önce giden askerlerin yaşaması hiç ama hiç adil değil !
baya kızmışsın canm askerine belli etme ama o zaten sıkıntıda şuan herşey yoluna girer halledilir bi şekilde onu rahatlatmaya çalış benmkide hasta olmuştu kaç kişiyle yaşıyo sonuçta biri hasta olsa kapar oda Allah beterinden korusun canm sakin olmaya çalış
canim cok sacma.cidden yaaa allah sabir versinnn
sıkıntılar hep var zaten canımda sıkma canını bır sekılde gecıcek bu zaman.oda ordakı duruma gore davranır zaten sabır olmadan olmuyor
ayy saçmalığa bak
sen kalk öteki yatcak mı diyolar ya
gerçekten çok saçma.
bir haber alamayan ben kaldım sanırım.
40 saat oldu son konuşmamızdan beri. :2:
üzülme canım hasta olmaz alllahın izniyle
güzel düşün
inşallah inşallah
Grip falan elbet olacak, hani İzmir insanı sonuçta biz burada kış mı görüyoruz Ankara soğuğu yiyecek orada da asıl canımı sıkan şuan içinde bulundukları durum yani, ne demek yatacak yer yok ya, gerekli koşulları sağlayamıyorsan bir ton askeri aynı anda alma o zaman kardeşim askeriyeye
Teşekkürler canım fikrini paylaştığın için
Bakalım karar için daha zaman var
Ama gidersek barlas ve ben havaalanından hemen otele geçeriz hiç çıkmayız oradan, törene katılmayız öyle konuştuk eşimle, yoksa izin vermiyor gelmemize , tören alanı çok soğuk olacak dedi
Biz onu otelde bekleyeceğiz
Törene de kayınvalidem görümcem kayınpederim katılır
bunalıma girdim ben ya
canim cok gecmis olsnn((( tez vaktte askerin sagligina kavussunn .. ariyamayanlar.nolur endiselnmyn yogunlardir (
Geçmiş olsun Ece'cim ya umarım ciddi bir şey değildir, üşütme falan mıymış :26:
gecmıs olsun canım uzulme :/ serumda almıs bak toparlar kendını en kısa surede ınsallah.bünyesi zayıf dusmustur belkı korkma
canım benimm çok çok geçmiş olsunn. inşallah çok öenmli bir şeyi yoktur sevgilinin konuşabildin mi
Teşekkürler canım fikrini paylaştığın için
Bakalım karar için daha zaman var
Ama gidersek barlas ve ben havaalanından hemen otele geçeriz hiç çıkmayız oradan, törene katılmayız öyle konuştuk eşimle, yoksa izin vermiyor gelmemize , tören alanı çok soğuk olacak dedi
Biz onu otelde bekleyeceğiz
Törene de kayınvalidem görümcem kayınpederim katılır
Kolay gelsin kursun canım
Evet tanışmadık :)
Evliyim 1 aylık oğlum var 26 yaşındayım ben de 353. Dönem kısa dönem er yareniyim ama dün gece kendimi bu topikte buldum nedense
Gözün Aydın canımm ne güzel haberler almışsın, hem askerinin sesini duymuşsun, bizimki daha aramadı bakalım
Canımm çok çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm askerler hasta olmasın lütfen
Ertuğrulkent canım
evet canım bursada yasıyorum
bende heykeldeyim cnm seninkide kıbrısta sanırım
bende heykeldeyim cnm seninkide kıbrısta sanırım
Aramıza yeni katılan kızçeler,
Dün aranızdan bazı arkadaşlardan tabloya eklenme talebi geldi. Ben notumu aldım, akşam şafak atımı yaparken kendilerini ekleyeceğim. Başka eklenmek isteyenler de varsa bu mesajıma alıntı yapmaları rica olunur.
Pazartesi başlayacak olan lanet vizelerim için buradan çıkma vaktim geldi artık. İnşallah akşama en kötü ihtimal gece 00.00 da görüşmek dileğiyle.
Öpüldünüüüz
Aramıza yeni katılan kızçeler,
Dün aranızdan bazı arkadaşlardan tabloya eklenme talebi geldi. Ben notumu aldım, akşam şafak atımı yaparken kendilerini ekleyeceğim. Başka eklenmek isteyenler de varsa bu mesajıma alıntı yapmaları rica olunur.
Pazartesi başlayacak olan lanet vizelerim için buradan çıkma vaktim geldi artık. İnşallah akşama en kötü ihtimal gece 00.00 da görüşmek dileğiyle.
Öpüldünüüüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?