- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
canımya kotu olmus ya niye cok tez bunlar böyle ya anlamıyorum siz orda hasret cekiyosanız biz bin beterini yasıyoruz burda aynı benimki gecen kusmustuk hemn aramıyacagım daha deyip uste cıkmıstı sonra dayanamayıp yine aradı ahh erkekler omrumuzu yediniz su kısa zamanda uzulme canm dur bakalım belki pisman olur dediklerine
heyt alt devreler napıyonuz bakıyımmmmm
Merhabalar,93/3 bekleyenlerdenim bendesevgilim acemiliğini Isparta 40.piyade alayında yapıyor.Bir kaç sorum olucak sizlere :) sevgilim mayın dedektörcüsü olmuş acaba çok tehlikeli bi görev mi? bir de kesin doğuya gidicek ben kendimi alıştırdım buna ama telefon sokabiliniyor mu acaba?
umarım...
kocamla küstük ezgi.
15 gün aramayacakmış.
gülsem mi ağlasam mı şaşırdım
15 günlük küslük bugün başladı.
Amin her gün dua ediyorum ztn bütün askerlerimiz için :) birde bilginiz var mı dağıtım izni ekimin 11 inde mi olucak yoksa ne zaman olucak ?
bende senin gibiyim esimde degişiklik olmassa kurbanda ordayız diyo ama bakalım ins gelirler dagıtıma canmm
İple çekiyorum resmen dağıtım iznini.Sonra hiç göremicez çünkü :) dağıtım izninden snra izin kullanmicam diyo bide bnmki :) bian önce bitsin istiyo oda ama öylede nasıl dayancaz bilmiyorum :)
aynı bende gun sayıyorum hesap yapıyorum surekli hayırlısı canm
ya ben nasıl dayanacam benim esim canım valla boyle kat be kat zor allah herkese kolaylık versin tabikide sabır bol bol sabır duaa
Her gün yatmadan takvimim var ona çarpı atıyorum o bna büyük mutluluk veriyo :) herkeste böyledir eminim :)
Senin durumunun iyi yanıda var kötü yanıda :) izinde en azından yanında olcak sürekli :) biz farklı şehirlerdeyiz 2 gün yanıma gelebilcek snra ailesinin yanına gidicek :)
yani canım ya herkesin sıkıntısı farklı farklı hayırlısı olsun zor valla cokk seninde gonlune gore olur ins hersey
Merhabalar,93/3 bekleyenlerdenim bendesevgilim acemiliğini Isparta 40.piyade alayında yapıyor.Bir kaç sorum olucak sizlere :) sevgilim mayın dedektörcüsü olmuş acaba çok tehlikeli bi görev mi? bir de kesin doğuya gidicek ben kendimi alıştırdım buna ama telefon sokabiliniyor mu acaba?
aaa aaaa gecer bebegım sacmalamayın yaaa ... benımde bı kac kere sınırlnıp yuzume kapatıp o saatler konusmadıgı olmustu farkına varır ... konu ne yanı neden boyle bısey oldu kı sacma bıseydense anlar zaten bebegım ya anlayısla karsılar
Merhaba, hoşgeldin.
İnşallah zaman çok hızlı geçer hepimiz için..
Hoşbuldum teşekkür ederm.Çok hızlı geçicek gibi değil ama umarım dediğin gibi olur
Aynen herkesin gönlüne göre olsun inş :) çaresiz dert vermesin allah :)
seninde gönlüne göre olsun canım
aminnn allahım dert vermesin hayırlıları nasip olsunn cümlemize
apple2 naber kız :)
bebeğim 29unda bu gtsinde gelsn bi devamlı işe grsin istiyo ya ne biliyim o gidince napıcam bilmiyorum çok mu zor beklemek bide üniye bu sene başladım çok korkuyorum onsuz o bana hep destekti akıl verirdi.
heyt alt devreler napıyonuz bakıyımmmmm
bugün biz evleneli tam 23 ay oldu
ve sevgili eşim küs kalmakta ve aramamakta ısrarcı
ne tepki vereceğimi şaşırdım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?