93/3 asker yolu bekleyenler

umarım...

heyt alt devreler napıyonuz bakıyımmmmm

kocamla küstük ezgi.
15 gün aramayacakmış.
gülsem mi ağlasam mı şaşırdım
15 günlük küslük bugün başladı.

Son düzenleme:
Merhabalar,93/3 bekleyenlerdenim bende sevgilim acemiliğini Isparta 40.piyade alayında yapıyor.Bir kaç sorum olucak sizlere :) sevgilim mayın dedektörcüsü olmuş acaba çok tehlikeli bi görev mi? bir de kesin doğuya gidicek ben kendimi alıştırdım buna ama telefon sokabiliniyor mu acaba?

selam canım benimde esim suan orda cavus olarak yapıyo askerligini oda mg3 nisancısı onların timdede mayıncı varmıs ama tehlikeli degilmiş ya dedigi kadarıyla eskisine gore cok daha iyiymiş sartlar benimkide doguya kesin gozuyle bakıyp hayırlısı olsun allah baksın hepsine korusun canmm

Amin her gün dua ediyorum ztn bütün askerlerimiz için :) birde bilginiz var mı dağıtım izni ekimin 11 inde mi olucak yoksa ne zaman olucak ?

umarım...

kocamla küstük ezgi.
15 gün aramayacakmış.
gülsem mi ağlasam mı şaşırdım
15 günlük küslük bugün başladı.

aaa aaaa gecer bebegım sacmalamayın yaaa ... benımde bı kac kere sınırlnıp yuzume kapatıp o saatler konusmadıgı olmustu farkına varır ... konu ne yanı neden boyle bısey oldu kı sacma bıseydense anlar zaten bebegım ya anlayısla karsılar

bende senin gibiyim esimde degişiklik olmassa kurbanda ordayız diyo ama bakalım ins gelirler dagıtıma canmm

İple çekiyorum resmen dağıtım iznini.Sonra hiç göremicez çünkü :) dağıtım izninden snra izin kullanmicam diyo bide bnmki :) bian önce bitsin istiyo oda ama öylede nasıl dayancaz bilmiyorum :)

İple çekiyorum resmen dağıtım iznini.Sonra hiç göremicez çünkü :) dağıtım izninden snra izin kullanmicam diyo bide bnmki :) bian önce bitsin istiyo oda ama öylede nasıl dayancaz bilmiyorum :)

aynı bende gun sayıyorum hesap yapıyorum surekli hayırlısı canm
ya ben nasıl dayanacam benim esim canım valla boyle kat be kat zor allah herkese kolaylık versin tabikide sabır bol bol sabır duaa

aynı bende gun sayıyorum hesap yapıyorum surekli hayırlısı canm
ya ben nasıl dayanacam benim esim canım valla boyle kat be kat zor allah herkese kolaylık versin tabikide sabır bol bol sabır duaa

Her gün yatmadan takvimim var ona çarpı atıyorum o bna büyük mutluluk veriyo :) herkeste böyledir eminim :)
Senin durumunun iyi yanıda var kötü yanıda :) izinde en azından yanında olcak sürekli :) biz farklı şehirlerdeyiz 2 gün yanıma gelebilcek snra ailesinin yanına gidicek :)

yani canım ya herkesin sıkıntısı farklı farklı hayırlısı olsun zor valla cokk seninde gonlune gore olur ins hersey

Merhaba, hoşgeldin.
İnşallah zaman çok hızlı geçer hepimiz için..

ne bileyim eşim saçmalıyor ya.
ben o kadar alttan aldım.
sebep de "benim 15 günlüğüne yurtdışında bir projeye katılma durumum"
gitmeyeceğimi söylediğim halde uzattı iyice.

bebeğim 29unda bu gtsinde gelsn bi devamlı işe grsin istiyo ya ne biliyim o gidince napıcam bilmiyorum çok mu zor beklemek bide üniye bu sene başladım çok korkuyorum onsuz o bana hep destekti akıl verirdi.

29 yaşında mı yani? bugüne kadar bitirseymiş keşke üniyi. bu saatten snra erteletme gibi bi imkanıda yok. mecbur gidecek..
üzülme tatlım ya başta zor oluyor tabiki ama zamanla alışılıyor insanoğlu nelere alışmıyor ki, Allah sabır güç veriyor. 1 aya alışırsın.
hem okulda varmış bak senin daha güzel vakit geçer senin için. bir an önce gitsin gelsinde kalksın en büyük engeli ortadan.
hem bu sene eski yıllara göre tehlikelerde yok ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA!
ah vah etme destek ol canım..

bugün biz evleneli tam 23 ay oldu
ve sevgili eşim küs kalmakta ve aramamakta ısrarcı
ne tepki vereceğimi şaşırdım artık.

bugün biz evleneli tam 23 ay oldu
ve sevgili eşim küs kalmakta ve aramamakta ısrarcı
ne tepki vereceğimi şaşırdım artık.

2 gün oncceye kadar oyle kotuydum ki herseyden herkesten yılmıstım ama olmuyo hep kasvetli be canım
insallah bi şekilde duzelir aranız allahım aramızaı bozacak hicbirsey vermesin hicbirimize
az once benimki aradı öyle guzel konusuyoki sanki iki gun once kanlı bıcaklı olan biz degilmisiz gibi
sıkarsan usteliyorlar kızdıgı seyin lafını az edersen pişman olup onlar sana yakınlasıyo canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…