- Konu Sahibi mutluluk_06
-
Merhabalar,93/3 bekleyenlerdenim bendesevgilim acemiliğini Isparta 40.piyade alayında yapıyor.Bir kaç sorum olucak sizlere :) sevgilim mayın dedektörcüsü olmuş acaba çok tehlikeli bi görev mi? bir de kesin doğuya gidicek ben kendimi alıştırdım buna ama telefon sokabiliniyor mu acaba?
bugün biz evleneli tam 23 ay oldu
ve sevgili eşim küs kalmakta ve aramamakta ısrarcı
ne tepki vereceğimi şaşırdım artık.
bugün biz evleneli tam 23 ay oldu
ve sevgili eşim küs kalmakta ve aramamakta ısrarcı
ne tepki vereceğimi şaşırdım artık.
Merhaba, hoşgeldin.
İnşallah zaman çok hızlı geçer hepimiz için..
ne bileyim eşim saçmalıyor ya.
ben o kadar alttan aldım.
sebep de "benim 15 günlüğüne yurtdışında bir projeye katılma durumum"
gitmeyeceğimi söylediğim halde uzattı iyice.
vayyy çömezim :118::118::118::118::118:
İsmim Aycan sımdıden tanıstıgıma memnun oldumaskerım sımdılık Ankara Polatlı topçu ve fuze okulunda ablamda polatlıda oturuyor evlernın karsısı ıns. dıyorum ustada da orda kalır :)
Merhabalar,93/3 bekleyenlerdenim bendesevgilim acemiliğini Isparta 40.piyade alayında yapıyor.Bir kaç sorum olucak sizlere :) sevgilim mayın dedektörcüsü olmuş acaba çok tehlikeli bi görev mi? bir de kesin doğuya gidicek ben kendimi alıştırdım buna ama telefon sokabiliniyor mu acaba?
merhaba. hayırlı teskereler öncelikle, Allah kavuştursun hepiciğimiziiiii
aramıza hoş geldin kader ortağımız
doğuya gider herhalde ustalığı ama Allah bilir.
tel konusunda da gideceği yere bağlı ilk etapta sakın götürmesin baksın görsün ortamı önce. ona göre ilerleyen zamanlarda sokabilirse sokar. benimkide tuncelide yapıyor askerliğini ama tel kesinlikle yasak. rahat kullanamıyor kullananlar. aramada yapılıyor.
ama bazı doğuda yapanlar cebinde gezdiriolar teli rahatça dediğim gibi yerine bağlı. doğudaki askerler terör olmayınca rahatlar her yönden die bi söz var ama her yer için geçerli değil o!
selaaam en guzel sekılde gecsın ıns askerlıgınız ustada guzel bı yer cıkar umarım bebegımmm
Teşekkr ederm güzel dileklerin için ama doğuda güzel bi yer varsa inş oraya cıkar diyelim
doguda olursada ıns komutanları ve en rahat sekılde yapcagı bı yere denk gelır umarımm sen nerdensın adın falan yas :) ay ne cok sordum
inş inşAdım Ece 22 yaşındayım mersinde oturuyorum istediğini sorabilrsin cvplarım sorun değil
aa mersınde mı oturuyorsun ben 1 sene falan kalmıstım orda ..
viranşehirdeydim :) mezitli diye geçiyo biliyorsundur belki :)
biliyorum mezitliyi ama tarsustayım ben mersinin içine işim düşmezse cok gitmem :)
:) anladımmmm ıyıymıs memnun oldum bu arada bende 20 yasındayım ezgi adım izmirden :) benımde askerım ankarada
Bende memnun oldum ezgicim :) ankara iyidir 4 sene kaldım ankarada unv sebebiyle :)
evet ama havası garıp bırazcık boyle gecen gun gıttım gölgede dondum bi adım attım güneşe piştimadımlar arası 5 derece oynuyo haha
evet o konuda haklısın.Ama nem yok en azından sakin bi şehirdir düzenlidir.İnsanlar otobüslere sırayla biner mesela Dedikleri gibi tam memur şehri :)
hahah evet evet farkettım onu ve sey cok komıgıme gıttı kızılayda yaya gecıdınde ınsanlar kendılerıne kırmızı yandıgı halde o kdar arabanın onune atlıyo falan dedım noluyobı anda anlasıp sonra bırı ezılse arabaya suc atarlar cok komık gelmıstı sok olmustum cankaya ve kızılayda gezdım genel olarak bende cankayada askerlık yerı cumhurbaskanlıgında cunku kızılaydada kalabalık ve alısverıs cart curt yemek yemek ıcın genelde carsılarında oraya gıdıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?