- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
Kızılay merkezi yerdir ztn :) Ayrıca Ankarada alışveriş merkezinden bol bşy yokBence güzel yerde askerliğini yapıyomş için rahat olur en azından :)
tabı canım ızmırden yakın bız cok gezdık ya bak ılk amasya cıktı acemilik piyade . sonra dediler sen çavuş ol çavuşluk eğitimine 15 gün amasyadaydı amasyaya gittim döndüm samsuna verdiler samsuna gitti 60 günde ordaydık izmirden samsna uçak saati uymuyo bilmemne 16.5 saat yollarda canım çıkıyodu resmen bi de çarşısı yoktu ilk tabi zamanlar 16.5saat git pazar günü 5 e kadar görüş izni 5 te çıkıp askeriyeden tekrar binip dön 16.5 saat eve gelip 3 gün uyuyordum dualarım kabul oldu hacı olcaktım okumaktan artık yakına düşsün diye
Baya uzunmuş 16.5 saat masallahAcaba bende dua etsem douğuya gitmekten kurtulur mu ben dağıtım izninde görebilcem canlı canlı sadce oda 2 gün :) snra ailesinin yanına istanbula gidicek :) ustabirliğinde doğuya gidicegi için bnm yanına gitme gibi bi şansımda yok ailem izin vermez yolda bşy olur fln diye :) 1 yıl birbirimizi görmeden geçircez sabır işi resmen :)
aıleler bılıyosa sende ıstanbula gıtseydın aslında 1 haftalık gelıyorlar ya guzel olurdu sızın ıcınde ..
ama varya 2 gun bıle 2 gundur yanı o kadar cok ılac gıbı gelıyor kı tamam ayrıldıgın an ıste aman tekrarladı en basa sardı dıye dusunuyosun alakası yok onu gormek ıyı gelcek her ne kadar azda olsa hıc olmamasından ıyıdır dıye dusun 1 sene dıye bakma daha 1 hafta gelcek sonra 20 gun daha ıznı var sonucta ılla kı kullanır gorusursunuz :)
Aileler biliyor ama dağıtım izni bayrama denk geldiği için benimde onla gitmem yersiz olur :) Oyüzden bende 2 güne şükrediyorum :) İzin kullanmicam diyo benmkisi cabuk bitsin askerlik diye ama bakalım dayanamaz belki kullanır
canım kullanmıcam dıyenlere hep aynı seyı soyledım bugune kadar tamam cabuk bıtsın mantıgı dogru 20 gun 20 gundur evet ama su var kı kendını zaten 460 a endekslıyorsun yanı bılmıyorum ama bence ara ara 10 10 kullanılan ızın her ıkı taraf ıcınde cıddı anlamda guc verıyor yanı sunu dusun sen safagını 6 ay saysan gelse 10 gun sonra bı 6 ay daha saysan 12den se sızıde pıskolojık olarak rahatlatıcak bı durum bence bılmıyorum yanlısmı dusunuyorum suanda ona kendını cok sey yapmasın her yenı gıden aynı seyı soyluyor kullanmıcam yok falan ama dayanabılcekmısınız onemlı olan bu . bak bız gorustugumuz halde kullancak sonucta gelıp kendı sevdıgı sehırde kendı sevdıgı seylerı yapması falan ne bılıyım ben acıkcası kullanmasından yanayım hepsının pıskolojılerı 20 gun rahat olsun en azından
Merhabalar,93/3 bekleyenlerdenim bendesevgilim acemiliğini Isparta 40.piyade alayında yapıyor.Bir kaç sorum olucak sizlere :) sevgilim mayın dedektörcüsü olmuş acaba çok tehlikeli bi görev mi? bir de kesin doğuya gidicek ben kendimi alıştırdım buna ama telefon sokabiliniyor mu acaba?
Aileler biliyor ama dağıtım izni bayrama denk geldiği için benimde onla gitmem yersiz olur :) Oyüzden bende 2 güne şükrediyorum :) İzin kullanmicam diyo benmkisi cabuk bitsin askerlik diye ama bakalım dayanamaz belki kullanır
Öncelikle hoş geldin
Mayın dedektörcülüğü hakkında pek bir bilgim yok. Telefonu istersen her türlü bölgeye, her türlü birliğe sokabilirsin. Sokmak yasak değil yakalanmak yasakAma şöyle bir durum var ki her tarafta geçerli değildir tabi ama bulunduğu bölge ne kadar sıkıntılıysa kurallar da o kadar gevşetilebiliyor diye bir duyum almıştım. Yani doğudaki askerlere biraz daha tolerans tanıyabiliyor komutanları. Ama telefon yakalatmanın cezası eğer tutanak tutulursa 8 gün şafağın geri atması olarak biliyorum
Teşekkür ederim hoşbuldum
Doğuya gidicek ztn kesin ama inş telefon konusunda rahat bi yere düşer en azından konusabiliriz rahat bi şekilde.Tabiki ilk önce gitsin görsün ortamı ona göre sokar içeri.Doğudada kimisi rahatca tel kullanıyo diyo kimiside cok sıkı izin verilmiyo diyo yerine göre değişiyo demekki
canım senin askerin ıspartadaydı demi tim olarakmı yapıyo gorevini
Aynen öyle canım, komutanların tutumu olayın rengini belli ediyormuş. Hakkari'ye giden bir tanıdığımız facebook'tan yer bildirim yapıyordu bildiğin, şimdi benim yakın arkadaşım Muş'ta asker ama onun yanında telefonu bile yok. Yerine göre değişir yani
İyiyim tatlım, sen nasılsın
Ztn doğuya gidiyo yani rahat bıraksalar tel konusunda iyi olurduÇok şey istiyorum gibi oldu brz Sende 93/3 asker bekleyenlerdensin sanırm.Nerde yapıyo acemiliğini askerin :)
Evet ıspartada piyade olarak yapıyo.Tim olarak dağıtımı olucak
benim askerrde doğuda bizede çok dediler işte rahat kullanırsın tel vs filan. Hiç öyle olmuyo. 3 hafta filan kullandı telefon sonra yakalattı 25 gün uzucaktı kii sonradan affettiler hiç risk almayın derim ben.
Ztn doğuya gidiyo yani rahat bıraksalar tel konusunda iyi olurduÇok şey istiyorum gibi oldu brz Sende 93/3 asker bekleyenlerdensin sanırm.Nerde yapıyo acemiliğini askerin :)
aynı benim esimde oyle canım onun kolunu taburunu bilyormusun belki aynı yerdelerdir benimkyle
ne zaman tarih veriyomu seninki dagıtımları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?