93/3 asker yolu bekleyenler

sağl tatlım ya o aradktan 2 3 saat snrada annesi aradı kzm napysun dye hani insan aramdn önce diyo ya şunu sorayım şunu soraym dye aradğnda kelmler düğümlenyo sadce özledm naslsn diyeblyrum. ama annemn sordğunu bn sormamsım bnm sormdgmı o sormams bylece parçaları birleştirip daha çok şey öğrendik :)

askerimn ankarda uzeni var cnm çok şükür o gitmş yanına ama daha çok yeni oldğu için göstermemşler haftya bi daha denicek o kart falan ne gerekiyosa alp vercekmiş ona.. aynen yaa herkesn ilişksi kendne tabi ama askerlk değerini kıymetini arttryo kesnlkle özlem bambaşka bişey

Ay daha hepsni okuyamadımda bende mi gidiyiimmmm 93-2 olarak :44: Gitmiooom

Yok be Hazalııım biz kimseye git demedik ki arkadaşlar öyle anladı, gittiler ne yapsaydık yani açeydik kollarımızı gitmeyin mi diyeydik

Senin de yerin ayrı hem biliyorsun bol bol adın geçti yorumlarımızda

tabıkıdeeee oyle hayatımm ah ah dur bak nasıl neler dıcek o daha telefonda sana sok olcaksın
ask patlaması bıle yasıyolar cok guzel

Ben şuan kendimi çok kötü hissediyorum, benimkisi aramadı nasıl bir stres yaptıysam başım dönüyor dün akşamdan beri

Ehehe çok iyi yapmışsınız valla

Haberlerini aldık cok şükür
Seninkide aramş cok sevindim 2:24 dakka bile olsa cok cok degerli o saniyeler dkkalar :26: Orda konusulanlarada aldırmasn bnmkinede cok diyolarmş daha yeni askerlik başladı 5 6 ay olsn ozamn nazlara triplere başlar hem askerlik hemde onu cekemezsin ayrıl diyolarmş onlara ne oluyosa Bide öyle diyenlerin hepsi karaktersiz insanlar hepsi sapık cidden çarşı izninde cıkıyolarmş ilk işleri unv in bahcesine gidiyolarmş bşyler cıkarmı burdan bize diye ki daha neleer neler duycak sevgilin takmasın kafasına güvendikten snra birbirinize hiç bşyin önemi yok [/QUOTE]

ayy ciddimsn yaa . ne acayip insanlr var bee sizene milletn ilişksnden dimi çekemiyolar ozmn canm kendileri böyle aşklar bulamamş yaa

Ben sana o konuda düşüncelerimi özel mesaj ile aktardım tatlıım
Gördüüm kuzum gördüümm seviyoruuum sizleeri

Ben şuan kendimi çok kötü hissediyorum, benimkisi aramadı nasıl bir stres yaptıysam başım dönüyor dün akşamdan beri

yaaa yapma oyle bak bende salak gıbı dun gece agla agla yaptım ne oldu bak aradı ıslerı varmıssss :) yenı ya bak daha eksıklerı onlar bunlar tamamlıyolar yemın torenı var delı gıbı sabahları yoruyolar falan sıkma canınııııı

ayy ciddimsn yaa . ne acayip insanlr var bee sizene milletn ilişksnden dimi çekemiyolar ozmn canm kendileri böyle aşklar bulamamş yaa

Öyle bide baskalarınada karışıyolar ama biz sallamıyorz hatta dalgasını bile gectik diyo bna daha 3 ay oldu bn askere geleli 5. ayımızda ayrılık konusması yapcaz ona göre hazır ol atabildigin kadar trip at diyo Öyle insanları takmicaksn he he diyip gecceksin

İnş. dediğin gibidir, Ezgicim Başına birşey gelmesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…