- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.241
Ay daha hepsni okuyamadımda bende mi gidiyiimmmm 93-2 olarak :44: Gitmiooom
Aradılar canım çok şükür hepimizi de, en çok da sana sevindim be tuğbacım ben biz 80 saati falan gören idmanlı yarenleriz artık, acemideyken duruma hiç alışık olmayınca düğüm düğüm oluyor insanın boğazı biliyorum :26:
Ağzı olan konuşuyor be canım boşver, siz birbirinizi bildikten sonra gerisi çok da önemli değil
Hhahuyumam ben çalışmadan once sabahlara kadar otururdumda simdi en gec 3 bide yarın yatış o yüzden burdayım bütün gece
hayır be bende burdayım zaten sen gıtmıyon bı yere bırakmıyoz senı zaten ondan andık hep hazalımızda vardı dıyeeeeee
ay konustugunuza sevındım kart satısı ısı cok cok zor bence carsıya cıkan ustlerden falan para verıp kart aldırsın gelınce hemen bıtıyo onların haberı olana kadar hayatım. o yuzden dıkkat edın evet orda genelde kızlar bırakıyo bı anda falan yanlarında kı ınsanlardan etkılenıyorlar tabıkıde saygında bana anlatıyodu kız terk ettı falan dıye ondan cok kotu bısey yanı o olaylar ama bısey olmaz :) herkesın ılıskısı kendıne sonuctaaaa
Gitmem zateennnnÜzüldüm azcık ama siz haletmişsiniiz sanırssam ne düşündüğümüü anladığınızı sanıyoruuum sizi seviyoruum
askerimn ankarda uzeni var cnm çok şükür o gitmş yanına ama daha çok yeni oldğu için göstermemşler haftya bi daha denicek o kart falan ne gerekiyosa alp vercekmiş ona.. aynen yaa herkesn ilişksi kendne tabi ama askerlk değerini kıymetini arttryo kesnlkle özlem bambaşka bişey
kızlar iyi akşmlar askerlerniz aradımı bugün ?? dün çoğumzn arayamamşlrdıbnm askerm aradı çok şükr yaa :) 2:24 dkka konsmz o bile okdr iyi geldi ki çok araymcam kart satışı başlmdı dedi yaa 3 kere beni sevdiğini söyledi sen benmsin sakn bnden vazgcme burdkiler çok kötü şeyler düşünyo ama bn öyle düşünmrum dedi braz korkttulrmı naptılar beklemz seni falnmı dediler acaba ama bnm sevgilim beni bilyo yaa öyle karalr bağlmz canımm
sağl tatlım ya o aradktan 2 3 saat snrada annesi aradı kzm napysun dye hani insan aramdn önce diyo ya şunu sorayım şunu soraym dye aradğnda kelmler düğümlenyo sadce özledm naslsn diyeblyrum. ama annemn sordğunu bn sormamsım bnm sormdgmı o sormams bylece parçaları birleştirip daha çok şey öğrendik :)
Ben şuan kendimi çok kötü hissediyorum, benimkisi aramadınasıl bir stres yaptıysam başım dönüyor dün akşamdan beri
Yok be Hazalııım biz kimseye git demedik ki arkadaşlar öyle anladı, gittiler ne yapsaydık yani açeydik kollarımızı gitmeyin mi diyeydik
Senin de yerin ayrı hem biliyorsun bol bol adın geçti yorumlarımızda
Ben şuan kendimi çok kötü hissediyorum, benimkisi aramadınasıl bir stres yaptıysam başım dönüyor dün akşamdan beri
ayy ciddimsn yaa . ne acayip insanlr var bee sizene milletn ilişksnden dimi çekemiyolar ozmn canm kendileri böyle aşklar bulamamş yaa
Benimkide aramadi bebeğim uzulme yogunlR demekki
Nasil cok kiz yok dimi
yaaa yapma oyle bak bende salak gıbı dun gece agla agla yaptım ne oldu bak aradı ıslerı varmıssss :) yenı ya bak daha eksıklerı onlar bunlar tamamlıyolar yemın torenı var delı gıbı sabahları yoruyolar falan sıkma canınııııı
Hilalcim sesini duymaya alıştım sanırım her gün 1 gün duymasam kötü oluyorumAcaba birşey mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?