93/3 asker yolu bekleyenler

Balık modeli bende yakıştırmıyorum zaten hiç kendime abiyelerden falan denediğim kadarıyla tabi
Prenses modeli de hiç denememiştim ama o da yakışmaz gibime geliyordu, ama sen işin ehlisisin tabi bunu göz önünde tutucam artık, çok teşekkür ettim canım şimdiden, daha başını ağrıtırız biz nasıl olsa

Ne baş ağrısı elimden gelince yardimci olurumm etek prenses istemezsende beden boyunu kesinlikle kısa yaptır etek mühim değil fazla canım

Olsun ben size onceden model alır yollarım :)))

Tabii ki veririmm :) istedigin zaman mesaj atabilirsin burdanda konusuruz :)

Ben burdayım artık kovsanizda gitmem

aa bana nasıl bısey yakısırrrr merak ettım hıc bılmem kı ne modellerı flan var benımde boyum 1.65 68 arasında falan

Ne baş ağrısı elimden gelince yardimci olurumm etek prenses istemezsende beden boyunu kesinlikle kısa yaptır etek mühim değil fazla canım

Şimdi benim prenses etekten anladığım ya da şöyle diyim gördüğüm modellerin hepsi böyle dediğin gibi beden boyu kısa ama biraz ekstra kabarık geliyor gibi, bana onlarda da bodur tavuk örneğine dönücem gibi gelmişti

Ayyy bnmde bi sorum olcak Ben şimdi Çağla gibiyim 160 ya var ya yokum ama sevgilimde 183 boyunda Onun yanında nasıl daha uzun görüncem bn topukluda olck tabiki

Sende aynı şekilde beden boyunu kisa yaptirticaksin yani etek yukardan takilicak canimm :) bizim simdi bi musteri var ayni o da 1.60 yok kiz gelmiş balık nişanlik diktiriyo diyorum canım bak boyun kısa kusurumuzun farkinda olalım guzel gozukmek istiyorsan modeli degistirelim. Ama yok kiz nato kafa nato mermer simdi dikiliyor nişanlik provaya geldi icinde igneye geçirilmiş iplik gibi duruyor kısa boylu olmak sıkıntı degil ama insan fizigine neyin yakisacagini bilir bide uyarmama ragmen anlamiyo cok komik gozuktu ama

Son düzenleme:
aa bana nasıl bısey yakısırrrr merak ettım hıc bılmem kı ne modellerı flan var benımde boyum 1.65 68 arasında falan

boyun standart topuklu giyincede uzarsin istedigin modeli giyersin yani bebegimmm :54;

Canim onların çeşitleri var mesela prenses etek tül eteklere deniliyor ama onlarin buzgulusu verevden takilani var var da var yani sen verevden taktirticaksin buzgulu olmayacak :)

Ben mezuniyetimde mint yeşili bu elbiseyi giymştim balık model böyle degl dimi daha dar oluyo yürümesi zor oluyo

Son düzenleme:

Hıııı anladım
Ayy bizde birden böyle soru yağmuruna tuttuk ama seni, sen de bilirsin ki evlilik mi o ne be diyen kızların bile içinde gelinlik sevdası yatar, gaza geldik ayy utandım

Hıııı anladım
Ayy bizde birden böyle soru yağmuruna tuttuk ama seni, sen de bilirsin ki evlilik mi o ne be diyen kızların bile içinde gelinlik sevdası yatar, gaza geldik ayy utandım

Aytaç gör bunları Aytaç Çağla senden hevesli cıktı

Hıııı anladım
Ben evlenmeden birsuru gelinlik giydim ve hala kendi gelinliğim icin nasil heycanlaniyorum :) ustume gore bile dikildi ama o heyecan bambaskaa bilmezmiyim :))
Eki Görüntüle 855313
Ben mezuniyetimde mint yeşili bu elbiseyi giymştim balık model böyle degl dimi daha dar oluyo yürümesi zor oluyo

Yok canin degil balık model alti daha dar geliyor dedigin gibi yurumesi zor oluyor fizik istiyor yanii:) onu giyen zayif uzun boylu olucak ki model çıksın ortaya :)

Aytaç gör bunları Aytaç Çağla senden hevesli cıktı

Aman haa duymasın, Ağustos'ta gelince başımın etini yer sonra nişan cart curt diye

Ben evlenmeden birsuru gelinlik giydim ve hala kendi gelinliğim icin nasil heycanlaniyorum :) ustume gore bile dikildi ama o heyecan bambaskaa bilmezmiyim :))

Ayy çok güzel yaa valla bayıldım mesleğine
Canım bu arada karmaşadan aklımda kalmamış nerede yaşıyordun sen, aynı şehirdeysek sana gelirim ben yani, yabancıya gitmemiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…