- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.201
o işler belli olmuyor ece. ben de öyle diyordum ama pat diye oldu.
hatta ben "bana evlilik ters, ben hiç evlenmicem" diyordum
iyi geceler sevgili arkadaşlar...
Balık model kesinlikle olamaz aklında varsa düşünme bile bebeğim :) senin beden boyun kısa olucak etegin prenses etek ( artık kabarık mı istersin normal mi orası sana kalmış ) yani kesinlikle beden boyu kısa tutulsun etek yukardan gelecegi icin boyub daha uzun gozukur :))
İyi geceler canım
Balık modeli bende yakıştırmıyorum zaten hiç kendime abiyelerden falan denediğim kadarıyla tabi
Prenses modeli de hiç denememiştim ama o da yakışmaz gibime geliyordu, ama sen işin ehlisisin tabi bunu göz önünde tutucam artık, çok teşekkür ettim canım şimdiden, daha başını ağrıtırız biz nasıl olsa
Olsun ben size onceden model alır yollarım :)))
Tabii ki veririmm :) istedigin zaman mesaj atabilirsin burdanda konusuruz :)
Ben burdayım artık kovsanizda gitmem
Ne baş ağrısı elimden gelince yardimci olurummetek prenses istemezsende beden boyunu kesinlikle kısa yaptır etek mühim değil fazla canım
Ayyy bnmde bi sorum olcakBen şimdi Çağla gibiyim 160 ya var ya yokum ama sevgilimde 183 boyunda Onun yanında nasıl daha uzun görüncem bn topukluda olck tabiki
aa bana nasıl bısey yakısırrrr merak ettımhıc bılmem kı ne modellerı flan var benımde boyum 1.65 68 arasında falan
Şimdi benim prenses etekten anladığım ya da şöyle diyim gördüğüm modellerin hepsi böyle dediğin gibi beden boyu kısa ama biraz ekstra kabarık geliyor gibi, bana onlarda da bodur tavuk örneğine dönücem gibi gelmişti
boyun standart topuklu giyincede uzarsin istedigin modeli giyersin yani bebegimmm :54;
Canim onların çeşitleri var mesela prenses etek tül eteklere deniliyor ama onlarin buzgulusu verevden takilani var var da var yanisen verevden taktirticaksin buzgulu olmayacak :)
boyun standart topuklu giyincede uzarsin istedigin modeli giyersin yani bebegimmm :54;
Canim onların çeşitleri var mesela prenses etek tül eteklere deniliyor ama onlarin buzgulusu verevden takilani var var da var yanisen verevden taktirticaksin buzgulu olmayacak :)
Hıııı anladım
Ayy bizde birden böyle soru yağmuruna tuttuk ama seni, sen de bilirsin ki evlilik mi o ne be diyen kızların bile içinde gelinlik sevdası yatar, gaza geldik ayy utandım
Ben evlenmeden birsuru gelinlik giydim ve hala kendi gelinliğim icin nasil heycanlaniyorum :) ustume gore bile dikildi ama o heyecan bambaskaa bilmezmiyim :))Hıııı anladım
Ayy bizde birden böyle soru yağmuruna tuttuk ama seni, sen de bilirsin ki evlilik mi o ne be diyen kızların bile içinde gelinlik sevdası yatar, gaza geldik ayy utandım
Eki Görüntüle 855313
Ben mezuniyetimde mint yeşili bu elbiseyi giymştim balık model böyle degl dimi daha dar oluyo yürümesi zor oluyo
Aytaç gör bunları AytaçÇağla senden hevesli cıktı
Ben evlenmeden birsuru gelinlik giydim ve hala kendi gelinliğim icin nasil heycanlaniyorum :) ustume gore bile dikildi ama o heyecan bambaskaa bilmezmiyim :))
harika izmiri bu yuzden cok sevıyorumm
orda olmak isterdimm
Kızlarrr beeennn geldimmmmmmmmNapıyosuuunuuuuz
Kızlarrr beeennn geldimmmmmmmmNapıyosuuunuuuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?