- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.221
Nerdesin Hazal yaaaaaaaaaaaaaBugün seni cok andık
Kızlarrr beeennn geldimmmmmmmmNapıyosuuunuuuuz
Evet Hazalcığımız bitanemiz Ecetoşumuzun Devrecağızımızın da dediği üzere seni çok andık, nerelerdesin sen
Ay giremedim hayatm ya dün gece girdim amaaan bi baktıım topik rekor kırıyo yetisemedim çıktımNolmuuussss burdaa yahuuuu Aradımıı koray napıyosuuunn
Aramadı ben kurstayken face e flnda giriyorum ztn çarşısı vardı bugün diyodm bi ihtimal çıkar belki bktm faceden yazıyo öyle konustuk megerse bitanecigim 2 gündür hastaymş revirde yatıyomş ama iyiydi bugün çok şükürAkşamda aradı konustk öyle şimdilk iyi ama baya bi kızdım bidaha haber vericek kesin
Bugün burda koptuk yaa eskileri okuyabiliyosan oku anlarsn ztn
Ay bebeğm okuyamadım hepsini bakıyorum sz yoksunuzz nereyi kaçırıyorum bilemedim dur okiyim bari tek tek yoksa çatlıcamhahaha askım sana anlatcak o kdar cok seyımız var kıııgec kaldın baya ama olsun napıyon bakıyım sen nerelerdesın yoksun sabahtan berı
Aramadı ben kurstayken face e flnda giriyorum ztn çarşısı vardı bugün diyodm bi ihtimal çıkar belki bktm faceden yazıyo öyle konustuk megerse bitanecigim 2 gündür hastaymş revirde yatıyomş ama iyiydi bugün çok şükürAkşamda aradı konustk öyle şimdilk iyi ama baya bi kızdım bidaha haber vericek kesin
Bugün burda koptuk yaa eskileri okuyabiliyosan oku anlarsn ztn
cok uzun kızım nasıl okusunhahah ay alaaam cok guzeldı kızım ya
Aman haa duymasın, Ağustos'ta gelince başımın etini yer sonra nişan cart curt diye
Ayy çok güzel yaa valla bayıldım mesleğine
Canım bu arada karmaşadan aklımda kalmamış nerede yaşıyordun sen, aynı şehirdeysek sana gelirim ben yani, yabancıya gitmemiş oluruz
İstanbulda yaşıyorum canımsen izmirdeydin sanırım
Canım ya çok merak etmiştin ama iyi iyileşmiş bari çok geçmis olsun:26: Verememistir kuzm napsın
Facedende yazmştm bn bazen face ine yazıyorm içim dolunca yada konusamadıgımzda iyi geceler diyemezsem ordan diyorum :26:
Oda okumuş en cok sana haber verememem aklıma takıldı ztn dedi izin istemş telefon etcem diye doktor izin vermemş :26: Onunda yapcagı bşy yok ama işte merk ediyo insan ister istemez
Vallahi canım bunca kalabalığın içinde aklında tutabilmişsin helal olsun sana, benim aklımdan uçup gitmiş kusuruma bakma
kızlar iyi akşmlar askerlerniz aradımı bugün ?? dün çoğumzn arayamamşlrdıbnm askerm aradı çok şükr yaa :) 2:24 dkka konsmz o bile okdr iyi geldi ki çok araymcam kart satışı başlmdı dedi yaa 3 kere beni sevdiğini söyledi sen benmsin sakn bnden vazgcme burdkiler çok kötü şeyler düşünyo ama bn öyle düşünmrum dedi braz korkttulrmı naptılar beklemz seni falnmı dediler acaba ama bnm sevgilim beni bilyo yaa öyle karalr bağlmz canımm
kızlar iyi akşmlar askerlerniz aradımı bugün ?? dün çoğumzn arayamamşlrdıbnm askerm aradı çok şükr yaa :) 2:24 dkka konsmz o bile okdr iyi geldi ki çok araymcam kart satışı başlmdı dedi yaa 3 kere beni sevdiğini söyledi sen benmsin sakn bnden vazgcme burdkiler çok kötü şeyler düşünyo ama bn öyle düşünmrum dedi braz korkttulrmı naptılar beklemz seni falnmı dediler acaba ama bnm sevgilim beni bilyo yaa öyle karalr bağlmz canımm
Etmez mi canım tekrar geçms olsun :26:
Benimkide bugün bi aradı askııımm kar yayoooo diyoAntalyalı olunca ufo gören masum köylü misali oluyoruz kar görünce
Ne kusuru haklisin cok kalabalikti o sira cogunu bende unuttum canım :)
Beni dun 3 kere aramıştı bugün konuşmadık canım aramadı abisiyle konuştum onuda aramamis yogun vakti yoktu sanirim inşallah önemli bişey yoktur
Teşekkr ederm canımcımEtmez mi canım tekrar geçms olsun :26:
Benimkide bugün bi aradı askııımm kar yayoooo diyoAntalyalı olunca ufo gören masum köylü misali oluyoruz kar görünce
ay sende uyumuyon bızım gıbı cok sevdım ıyıce sevdım senı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?