93/3 asker yolu bekleyenler

Ay giremedim hayatm ya dün gece girdim amaaan bi baktıım topik rekor kırıyo yetisemedim çıktım Nolmuuussss burdaa yahuuuu Aradımıı koray napıyosuuunn

Aramadı ben kurstayken face e flnda giriyorum ztn çarşısı vardı bugün diyodm bi ihtimal çıkar belki bktm faceden yazıyo öyle konustuk megerse bitanecigim 2 gündür hastaymş revirde yatıyomş ama iyiydi bugün çok şükür Akşamda aradı konustk öyle şimdilk iyi ama baya bi kızdım bidaha haber vericek kesin
Bugün burda koptuk yaa eskileri okuyabiliyosan oku anlarsn ztn

cok uzun kızım nasıl okusun hahah ay alaaam cok guzeldı kızım ya

hahaha askım sana anlatcak o kdar cok seyımız var kııı gec kaldın baya ama olsun napıyon bakıyım sen nerelerdesın yoksun sabahtan berı
Ay bebeğm okuyamadım hepsini bakıyorum sz yoksunuzz nereyi kaçırıyorum bilemedim dur okiyim bari tek tek yoksa çatlıcam

Canım ya çok merak etmiştin ama iyi iyileşmiş bari çok geçmis olsun:26: Verememistir kuzm napsın

İstanbulda yaşıyorum canım sen izmirdeydin sanırım

Canım ya çok merak etmiştin ama iyi iyileşmiş bari çok geçmis olsun:26: Verememistir kuzm napsın

Facedende yazmştm bn bazen face ine yazıyorm içim dolunca yada konusamadıgımzda iyi geceler diyemezsem ordan diyorum :26:
Oda okumuş en cok sana haber verememem aklıma takıldı ztn dedi izin istemş telefon etcem diye doktor izin vermemş :26: Onunda yapcagı bşy yok ama işte merk ediyo insan ister istemez

kızlar iyi akşmlar askerlerniz aradımı bugün ?? dün çoğumzn arayamamşlrdı bnm askerm aradı çok şükr yaa :) 2:24 dkka konsmz o bile okdr iyi geldi ki çok araymcam kart satışı başlmdı dedi yaa 3 kere beni sevdiğini söyledi sen benmsin sakn bnden vazgcme burdkiler çok kötü şeyler düşünyo ama bn öyle düşünmrum dedi braz korkttulrmı naptılar beklemz seni falnmı dediler acaba ama bnm sevgilim beni bilyo yaa öyle karalr bağlmz canımm

Etmez mi canım tekrar geçms olsun :26:
Benimkide bugün bi aradı askııımm kar yayoooo diyo Antalyalı olunca ufo gören masum köylü misali oluyoruz kar görünce

Son düzenleme:
Vallahi canım bunca kalabalığın içinde aklında tutabilmişsin helal olsun sana, benim aklımdan uçup gitmiş kusuruma bakma

Ne kusuru haklisin cok kalabalikti o sira cogunu bende unuttum canım :)

Beni dun 3 kere aramıştı bugün konuşmadık canım aramadı abisiyle konuştum onuda aramamis yogun vakti yoktu sanirim inşallah önemli bişey yoktur

Aradılar canım çok şükür hepimizi de, en çok da sana sevindim be tuğbacım ben biz 80 saati falan gören idmanlı yarenleriz artık, acemideyken duruma hiç alışık olmayınca düğüm düğüm oluyor insanın boğazı biliyorum :26:
Ağzı olan konuşuyor be canım boşver, siz birbirinizi bildikten sonra gerisi çok da önemli değil

ay konustugunuza sevındım kart satısı ısı cok cok zor bence carsıya cıkan ustlerden falan para verıp kart aldırsın gelınce hemen bıtıyo onların haberı olana kadar hayatım. o yuzden dıkkat edın evet orda genelde kızlar bırakıyo bı anda falan yanlarında kı ınsanlardan etkılenıyorlar tabıkıde saygında bana anlatıyodu kız terk ettı falan dıye ondan cok kotu bısey yanı o olaylar ama bısey olmaz :) herkesın ılıskısı kendıne sonuctaaaa

Benimkide bugün bi aradı askııımm kar yayoooo diyo Antalyalı olunca ufo gören masum köylü misali oluyoruz kar görünce

hahahaah saygında bagrıyo cok sogumaya baslamıs - lere dusmus falan dıyo ölüyom ben dayanamıcam alısık degıller kı yazık ya

ay sende uyumuyon bızım gıbı cok sevdım ıyıce sevdım senı ben

Teşekkr ederm canımcım
Kar görmeyen insan için öyle oluyo ama Napsın oda senle paylaşıyo işte cocuk gibi

Haberlerini aldık cok şükür
Seninkide aramş cok sevindim 2:24 dakka bile olsa cok cok degerli o saniyeler dkkalar :26: Orda konusulanlarada aldırmasn bnmkinede cok diyolarmş daha yeni askerlik başladı 5 6 ay olsn ozamn nazlara triplere başlar hem askerlik hemde onu cekemezsin ayrıl diyolarmş onlara ne oluyosa Bide öyle diyenlerin hepsi karaktersiz insanlar hepsi sapık cidden çarşı izninde cıkıyolarmş ilk işleri unv in bahcesine gidiyolarmş bşyler cıkarmı burdan bize diye ki daha neleer neler duycak sevgilin takmasın kafasına güvendikten snra birbirinize hiç bşyin önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…