93/3 asker yolu bekleyenler

Ohh maşallah hadi gözün aydın canım çok sevindim
Biz de konuştuk, sabah uyandırdı hatta beni 11 gibi , hafta sonu çok sorunumuz yok da hafta içi sıkıntılı işte bizim de, bakalım bu hafta ne olacak ben de merakla bekliyorum

Gidiyor gönlümün efendisii durdurun onsuz olamam artık gene şarkımı dınlıyoorum özledimmmmm kızlar yaa bgn arkadaşları brz gordum çift çift takılıolar eve geldm keyfım yok gene

arıcak bebegımm arıcak daha ohooo alısss

İyi diyelim iyi olalım be canım, şükür
Konuştuk konuştuk çok şükür sabah 11 gibi, bugünü de kapattık diye düşünüyorum ben genelde günde bir defa konuşuruz biz :26:

ohhh çok güzel canım dimi sesini duymak inşallvh bir sürpriz yapar ve ikinci kez arvr canım seniii

eşim telefonunu almıştı çarşıya çıkarken, geri vermemiş :)
sanırım bundan sonra kendi telefonundan arar

o cinayette de ölen kadının kocasından şüpheleniyolarmış.
ancak yeni yeni kendine gelebildi garibim.
bi de üstüne kardeşinin kız kaçırdığını öğrenince iyice bi acayip olduk

Ah be tatlımm kimse anlamıyor zatenn :) Geçer çook buyutuyorsn boylee dusunrkk 4-5 ay gecmz dıolr ama napiim ılk defa byle uzaaak kaldık

ilk defaysa iyice koymuştur size...
sabretmekten başka çare yok.
sevgilileri görünce kafamı çeviriyorum ben

iyi canım gözün artık artık eşinle çok dvha rahat görüşürsünüzz inşallah eşin şok üstüne şok yaşıyor galiba

Ohhh telefon işiniz süper olmş bnmkiside çarşıya cıktıgında içeri bşy sokcakken yagmurlugunun şapkasına atıyo orayada bakmıyolarmş öyle sokuyo

Kızmakla şok gecirmek arasında kalmş eşin kesin yaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…