- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.561
ahhaha sende az degılsın ama evet oyle yap hıc kafanı takma yanı gecıyo ıkı dk sonra duzelıyolar cunku
Aşk romanı gibi bşy sanırım özetide bu :
Birbirlerine aşktan başka verecek hiçbir şeyleri yoktu...
Yaşamın ince detayları Loudan sorulur. Otobüs durağıyla ev arasında kaç adım var? Çalıştığı kafeye gelip gidenler nasıl bir hayat yaşıyor? Parlak yeşil elbisenin altına ne renk külotlu çorap giyilir? Onda bu soruların hepsinin cevabı var. Kolayca mutlu olabildiği küçücük dünyasında bilmediği tek şey hayatın çok daha karmaşık soru ve cevaplarla dolu olduğu...
Geçirdiği motosiklet kazasıyla hayatı altüst olan Will uzun süredir karmaşık sorularla meşgul. Bu hayatta diğer insanları mutlu eden küçük şeyler ona biraz olsun keyif vermiyor. Çevresindeki tüm renkler birden griye dönmüş ve böyle bir umutsuzluk içindeyken yapabileceği tek şeyin hayatını sonlandırmak olduğunu düşünüyor.
Peki, asık suratlı, aksi ve geçimsiz Will, Lounun rengârenk yaşamıyla karşılaşırsa neler olur?
Mucizelere inanmıyorsanız durup bir kez daha düşünün...
Ahahahaha sorma kuzum takmıyorum artk dnliyorum dnliyorum tmm diyorum ne yapiiimm öyle uzun sürmüyo zaten kendiside diyo senden baska kime nazım geçio kime patlıcam diye. Ben sabır tasıyımya
-senden önce ben-in güzel değişik bir konusu var cnım tavsiye ederimmmsende kitap kurdusun snrım şekerimmm
aaaa okudum bn onu en son onu okudum ztn snra Grinin Elli tonuna başladm güzel kitap ama sonlara dogru dahada güzel akıcı oluyo Tanrının unutulan cocukları
Bi gün de sende bnmde sabrımın sonu var bn senle güzel konusmaya hasret kaldm diyeee aaaaa azarlanmk istiyo sanırım
ayy evet super bak bu ortak noktaları sevdım kızlar bırbırımıze kıtap paslarız en azından bazen ınsanı alıp goturuyo falan kafamız dagılır super super
Aynen öyle alıstıım artık
ee yarıladık yavrum artık ogrendık ne nasıl falan alınmıyoruz gucenmıyoruz patlıyoruz arada o da dogal robot degılız ya
Aynen ilk zamanlar ne çok kırlırdım en ufak lafında gerçi ilk günler iiyyiydi daha yen ayrıldık ya şey yapmıyodu acısı daha tam yoktu artık yavaştan zorlyo patlıyoruz birbirmze ama bu zamana kadar iyi geçmis vakit şaşırıyorum düsününce
Yok rahat bırakıyorum askerlik bitince elimee düşcek ende olsaaBüyük kavgalarımızz olmasın kuzum ya bunlar küçük şeyler:26:
sonu nasıl bitecek ben de mera ediyorum cnımmm tarının unnutulan çocuklarınınbundn sonra sırada-şahika ve feraye- var benim gerçek bir hikaye imiş sanırım. onun arkasına -ve dağlar yankılandı- var
Aynen büyükleri olmasın ztn de aralıkta gelrse herşey çözülcek işte
Son iki söyledigini duymadım ama sen bi oku bende anca senden önce ben i bitirrm güzelse söylersin bide onları alırım
sanırım bugn 2.kez aramıycaaak :18::18::18::18: Telefonum çalmadı akşam :18::18::18:
yabancı dizi izleyen var mı pekiii ???
Bende 4.yu bekliyorum sonra ararım yine dedi mac izliyodur belki arar sonra :)
Aynen büyükleri olmasın ztn de aralıkta gelrse herşey çözülcek işte
Son iki söyledigini duymadım ama sen bi oku bende anca senden önce ben i bitirrm güzelse söylersin bide onları alırım
Ben tv falan ızlemıyorum yada filmde ızlıyemıyorum veremıyorum kendımı hıc bişeye kafam cok dolu sanırım :26::26:
hilalcim maşallahhh yaaaben daha 2. aramasını beklıyorum sen 4 heeyt be
yabancı dizi izleyen var mı pekiii ???
son zvmanlarda çok fazlv tv izleyemiyorum cnımm benders çvlışmam lazım da... hvftaya sınaım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?