93/3 asker yolu bekleyenler

aynen ilginçmiş e güzel bişeye benziyo bunuda alıyım bari ben dursun okurum

Ahahahaha sorma kuzum takmıyorum artk dnliyorum dnliyorum tmm diyorum ne yapiiimm öyle uzun sürmüyo zaten kendiside diyo senden baska kime nazım geçio kime patlıcam diye. Ben sabır tasıyımya

Bi gün de sende bnmde sabrımın sonu var bn senle güzel konusmaya hasret kaldm diyeee aaaaa azarlanmk istiyo sanırım

-senden önce ben-in güzel değişik bir konusu var cnım tavsiye ederimmm sende kitap kurdusun snrım şekerimmm

ayy evet super bak bu ortak noktaları sevdım kızlar bırbırımıze kıtap paslarız en azından bazen ınsanı alıp goturuyo falan kafamız dagılır super super

aaaa okudum bn onu en son onu okudum ztn snra Grinin Elli tonuna başladm güzel kitap ama sonlara dogru dahada güzel akıcı oluyo Tanrının unutulan cocukları

sonu nasıl bitecek ben de mera ediyorum cnımmm tarının unnutulan çocuklarının bundn sonra sırada-şahika ve feraye- var benim gerçek bir hikaye imiş sanırım. onun arkasına -ve dağlar yankılandı- var

ayy evet super bak bu ortak noktaları sevdım kızlar bırbırımıze kıtap paslarız en azından bazen ınsanı alıp goturuyo falan kafamız dagılır super super

valla çok iyi olur cnım verelim böyle kitap fikirleri birbirimizeee sırada bekleyen kitaplarım var benim daha

ee yarıladık yavrum artık ogrendık ne nasıl falan alınmıyoruz gucenmıyoruz patlıyoruz arada o da dogal robot degılız ya

Aynen ilk zamanlar ne çok kırlırdım en ufak lafında gerçi ilk günler iiyyiydi daha yen ayrıldık ya şey yapmıyodu acısı daha tam yoktu artık yavaştan zorlyo patlıyoruz birbirmze ama bu zamana kadar iyi geçmis vakit şaşırıyorum düsününce

tabı ya nasıldık hatırlıyorumda nılay nerde yaa yok oldu o :26:

Yok rahat bırakıyorum askerlik bitince elimee düşcek ende olsaa Büyük kavgalarımızz olmasın kuzum ya bunlar küçük şeyler:26:

Aynen büyükleri olmasın ztn de aralıkta gelrse herşey çözülcek işte

sonu nasıl bitecek ben de mera ediyorum cnımmm tarının unnutulan çocuklarının bundn sonra sırada-şahika ve feraye- var benim gerçek bir hikaye imiş sanırım. onun arkasına -ve dağlar yankılandı- var

Son iki söyledigini duymadım ama sen bi oku bende anca senden önce ben i bitirrm güzelse söylersin bide onları alırım

Aynen büyükleri olmasın ztn de aralıkta gelrse herşey çözülcek işte

Son iki söyledigini duymadım ama sen bi oku bende anca senden önce ben i bitirrm güzelse söylersin bide onları alırım

tamam canım ben okuyvyım sonra size bilgi veririmmm

Ben tv falan ızlemıyorum yada filmde ızlıyemıyorum veremıyorum kendımı hıc bişeye kafam cok dolu sanırım :26::26:

hilalcim maşallahhh yaaa ben daha 2. aramasını beklıyorum sen 4 heeyt be

kafaanı vermek zorundaasın daha yenı dıye oyledır yoksa asıl kafayı yıyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…