- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.521
kızlarrrrrrr benim erkek arkadaşım izinde ve bugün sadece bir defaa konuştukkk çok kızgınımmm onave bugün ona kesinlikle mesaj atmaycvğımmmm askerde iken daha çok konuşuyordukkkkkk
upss .. NEden görüşmednz cnm bol bol vakit gecirin ya haklısın sınırlenmekte
Canım ailesiyle zaman geciriyodur misafir fln gelmştr sevgilini görmeye ondandır yani sinirlenme hemen :26:
Bizimkilerde de öylemş kontrol ediyolarmş sapık kitap mı siyasi mi fln diye ama Koray siyasi kitap soktu içeri öyle abartı siyaseti yok ama yinede yasak öyle kitaplar gıcıklıgına yapıyo tabi bizimkisi ortalık karıştrmayı severbşy dememşler sokmş içeri Bi tane komutan varmş okudugunz kitapların özetini cıkarcaksnz diyomş deli mi ne İlkokul cocugu sanki
cvnım görüşme imkvnımız zaten yok daama aramadı bırak aramayı mesj bile yokkkk
Bizimkilerde de öylemş kontrol ediyolarmş sapık kitap mı siyasi mi fln diye ama Koray siyasi kitap soktu içeri öyle abartı siyaseti yok ama yinede yasak öyle kitaplar gıcıklıgına yapıyo tabi bizimkisi ortalık karıştrmayı severbşy dememşler sokmş içeri Bi tane komutan varmş okudugunz kitapların özetini cıkarcaksnz diyomş deli mi ne İlkokul cocugu sanki
canım biz zaten başka şehirlerde yaşıyoruzzzilk beş gün benim yanımda geçirdi şimdi ailesinin orada vve biz sadece sabah konuştukkkkk çok morlişmmmm bozuk aslındaav
maç izliyodur seviyosa mesela evde maç saati ya şuan
hahaha şaka kitap özetimikendini komutan değilde öğretmen sandı heraldii notta vericekmıymıs hey allhm ne ınsanlar vaar Anladımm tatlımm yanı madem görüşemıosnz sabahtn bu yana kdr yazması araması gerekırdı belkıde akrabalar fln geldıyse onlrla mesguldur
ben şuan erotik roman okuyorum saygında bana diyo sapıkmısın sen onun bana özetini çıkart bakıyım diyo neymiş ne değilmiş diye ahahah
cvnım görüşme imkvnımız zaten yok daama aramadı bırak aramayı mesj bile yokkkk
hoşgeldin cnımnasılsınnnn
devrelerin devresi uleannn
sabah 10 dvn beri mi cnımmmmm
bende erotik roman okuyormmmGrinin elli tonu muy oksaa Korayda bna sapık diyo ya bn napiyim bn mi yazdm kitabı sanki bide cok okunanlar arasında alalah
bi sebebi vardır illaki canım ya sen arasan sorsan öğrenirdin hem durup durrken niye aramasn sormasn yoksa :26:
bende erotik roman okuyormmmGrinin elli tonu muy oksaa Korayda bna sapık diyo ya bn napiyim bn mi yazdm kitabı sanki bide cok okunanlar arasında alalah
bi sebebi vardır illaki canım ya sen arasan sorsan öğrenirdin hem durup durrken niye aramasn sormasn yoksa :26:
Yeriimmm .Napıyosun bebeğim neşeen yerinde bakıyoruum
Ben bitirdimmmm onuuuu
hayır beni arayana kadar mesaj dvhi atmayacağımmmm çok üzdü beni çünkü böyle yapmaklaönemsiz hissediyorum kendimi şu an ve bu çok kötü bir dsrummm
kızaam 11de saygınla uyanış yaptım saat sonra bi daha aradı bi 2 3 saatte öyle konuştuk zaten 5 te kapattı içtima var diye
içtima olmsa yani yapıştık telefonlara çok güzeldi bi bajktım hava karardı falan gün bitti çene yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?