93/3 asker yolu bekleyenler

kızlarrrrrrr benim erkek arkadaşım izinde ve bugün sadece bir defaa konuştukkk çok kızgınımmm ona ve bugün ona kesinlikle mesaj atmaycvğımmmm askerde iken daha çok konuşuyordukkkkkk

Canım ailesiyle zaman geciriyodur misafir fln gelmştr sevgilini görmeye ondandır yani sinirlenme hemen :26:

upss .. NEden görüşmednz cnm bol bol vakit gecirin ya haklısın sınırlenmekte

canım biz zaten başka şehirlerde yaşıyoruzzz ilk beş gün benim yanımda geçirdi şimdi ailesinin orada vve biz sadece sabah konuştukkkkk çok morlişmmmm bozuk aslındaav

ben şuan erotik roman okuyorum saygında bana diyo sapıkmısın sen onun bana özetini çıkart bakıyım diyo neymiş ne değilmiş diye ahahah

canım biz zaten başka şehirlerde yaşıyoruzzz ilk beş gün benim yanımda geçirdi şimdi ailesinin orada vve biz sadece sabah konuştukkkkk çok morlişmmmm bozuk aslındaav

hahaha şaka kitap özetimi kendini komutan değilde öğretmen sandı heraldii notta vericekmıymıs hey allhm ne ınsanlar vaar Anladımm tatlımm yanı madem görüşemıosnz sabahtn bu yana kdr yazması araması gerekırdı belkıde akrabalar fln geldıyse onlrla mesguldur

bilmiyorum cnım neyle meşgull ama çok üzgünnn ve aşırı derece kızgınım onaaa

ben şuan erotik roman okuyorum saygında bana diyo sapıkmısın sen onun bana özetini çıkart bakıyım diyo neymiş ne değilmiş diye ahahah

bende erotik roman okuyormmm Grinin elli tonu muy oksaa Korayda bna sapık diyo ya bn napiyim bn mi yazdm kitabı sanki bide cok okunanlar arasında alalah

cvnım görüşme imkvnımız zaten yok da ama aramadı bırak aramayı mesj bile yokkkk

bi sebebi vardır illaki canım ya sen arasan sorsan öğrenirdin hem durup durrken niye aramasn sormasn yoksa :26:

sabah 10 dvn beri mi cnımmmmm

hıı o zaman bence cok okkalı bı mesaj at boyle ınat yaparak bosuna gununu bok edersın kendınınde onunda sonrasında .
mesaj at askerde o zorlukta bıle daha cok konusuyorduk falan de yanı acık acık neden beklıyosun kı

hayır beni arayana kadar mesaj dvhi atmayacağımmmm çok üzdü beni çünkü böyle yapmakla önemsiz hissediyorum kendimi şu an ve bu çok kötü bir dsrummm

Yeriimmm .Napıyosun bebeğim neşeen yerinde bakıyoruum

kızaam 11de saygınla uyanış yaptım saat sonra bi daha aradı bi 2 3 saatte öyle konuştuk zaten 5 te kapattı içtima var diye
içtima olmsa yani yapıştık telefonlara çok güzeldi bi bajktım hava karardı falan gün bitti çene yaparken

Ben bitirdimmmm onuuuu

Benmde az kaldı ikincisini alcam snra

hayır beni arayana kadar mesaj dvhi atmayacağımmmm çok üzdü beni çünkü böyle yapmakla önemsiz hissediyorum kendimi şu an ve bu çok kötü bir dsrummm

Ama böyle kendini yiyip bitrcegine bi haber al niye aramamş diye,sacma bi sebep söylerse kızarsn cünkü baska bi durum olmş olabilr aksilik bu yani ne zamn olcagı belli olmaz :26:

Ohhh iyiimiiiiis biz yine bir çarşı gününü kavgayla geçirdikk Sağolsun askım formunda şu sıralaar gözümüzü kavgayla açıp kavgayla kapıyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…